Fırat Önal 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 İyi günler değerli arkadaşlar. Afyon'un Dinar ilçesinde taşımalı eğitim veren bir okulda görev yapıyorum. Öğrencilerim bu sene 1. sınıf. Havaların soğuması ile çocuklar öğle yemeğini yedikten sonra bahçeye çıkıp oyun oynayamıyor. Aynı şekilde tenefüslerde de çıkamıyorlar. Sınıfımın arka bölümüne oyun köşesi yapacağım. Masa sandalye işini hallettim. Sırada oyunlar var. Ailelerin durumları çok iyi değil. Para istesem verirler illaki ama belki de zorlanırlar. Elinde atıl vaziyette olan bu tip oyunlar varsa gönderirseniz sevinirim. Uzun zamandır kargo göndermediğimden kargo ne tutar bilmiyorum. Ayrıca büyüyen çocuğundan kalma 1.sınıf düzeyinde (16 sayfa civarı) hikaye setleri olan varsa onları da kabul edebilirim. Harfleri 1 aya bitiririz. Aklıma gelen oyun örneklerini ekliyorum. Benim bilmediğim oyunlar olursa söylerseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Jenga: Örnek link; https://www.hepsiburada.com/trendy-toys-cezali-jenga-54-parca-denge-oyunu-p-HBCV00000C9QL9?magaza=Rengarenk Kırtasiye Buz kırma oyunu: https://www.hepsiburada.com/moli-toys-buz-tuzagi-akil-oyunu-buz-kirma-oyunu-p-HBV00000DKPHM?magaza=NeUygun Dokuz taş,üç taş https://www.hepsiburada.com/dokuz-tas-uc-tas-2-oyun-birden-p-HBV00000JL77S?magaza=BASIN KİTABEVİ Tangram https://www.hepsiburada.com/guclu-tangram-b-yenilikci-sekiller-p-HBV00000B0FEE?magaza=GÜÇLÜ OYUNCAK Solo test https://www.hepsiburada.com/solo-test-zeka-oyunu-5-li-p-HBV00000Y7TNI?magaza=EK TOYS . . . 9 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 İlk link bende. Ozelden adres alayim. 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 tangram ve solo set okullarda çok tavsiye edilir, biz de faydasını gözlemlemiştik. adres beklerim 2 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 4 Aralık 2021 Yazar Paylaş 4 Aralık 2021 Okulumuzun adresi: Otogar Mahallesi Kardelen Sokak No 3 Dinar/Afyonkarahisar ( Menderes İlkokulu ) Tel: 0543 572 8282 Teşekkürler 🙏 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 (düzenlendi) Bişeyler de ben gönderiyorum. Bir iki zeka oyunu aldım abi. Geriye Cin Ali serisi kaldı 4 Aralık 2021 tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Bir adet jenga bir adet de koridor oyunu ben gönderebilirim https://www.hepsiburada.com/koridor-oyunu-pm-oyun96586?gclsrc=aw.ds&ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6809.dsa.nelk.abo-oyuncak&isFashion=true&gclid=CjwKCAiAwKyNBhBfEiwA_mrUMifm9gDH_yZJXUw6svCAf3d8219nan7E0wz_ffIm-VYFpNpwoqICDRoCod0QAvD_BwE Kargo okullar için bir ara ücretsiz oluyordu bilgisi olan var mı veya ücretsiz gönderme şansı olan bir yol var mı Fatih in artik oynamadığı koridor ve jengasi var Fiyatları çok yüksek değil kargo ücreti oyundan fazla tutacak ise göndermek mantıklı olmaya bilir 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Kargo okullar için bir ara ücretsiz oluyordu bilgisi olan var mı onu kaldırdılar Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Aralık 2021 Paylaş 4 Aralık 2021 Çağlar Bayur yazdı: onu kaldırdılar Ooo kötü olmuş kargo benim göndereceğim oyundan pahalıya gelebilir mantıklı olmaz Yakında bir okula vermek daha mantıklı 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 5 Aralık 2021 Paylaş 5 Aralık 2021 Yaptığınız çok güzel birşey Allah razı olsun,bu tip veya akla gelmeyen eksiklerin devlet okullarında eksik veya hiç olmaması üzücü bir durum,çok söylenecek söz ama kar etmez,hocam linklerdeki istediğiniz oyunu siz belirleyin alayım. 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 5 Aralık 2021 Yazar Paylaş 5 Aralık 2021 Erdem Bozkurt yazdı: Yaptığınız çok güzel birşey Allah razı olsun,bu tip veya akla gelmeyen eksiklerin devlet okullarında eksik veya hiç olmaması üzücü bir durum,çok söylenecek söz ama kar etmez,hocam linklerdeki istediğiniz oyunu siz belirleyin alayım. Teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun. Bu alınmadı henüz. https://www.hepsiburada.com/guclu-tangram-b-yenilikci-sekiller-p-HBV00000B0FEE?magaza=GÜÇLÜ OYUNCAK Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 5 Aralık 2021 Paylaş 5 Aralık 2021 (düzenlendi) Fırat Önal yazdı: Teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun. Bu alınmadı henüz. https://www.hepsiburada.com/guclu-tangram-b-yenilikci-sekiller-p-HBV00000B0FEE?magaza=GÜÇLÜ OYUNCAK Tamamdır verdiğiniz adrese sizin adınıza gönderiyorum, 5 Aralık 2021 tarihinde Erdem Bozkurt tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 5 Aralık 2021 Paylaş 5 Aralık 2021 Fırat Önal yazdı: Okulumuzun adresi: Otogar Mahallesi Kardelen Sokak No 3 Dinar/Afyonkarahisar ( Menderes İlkokulu ) Tel: 0543 572 8282 Teşekkürler 🙏 2 tane mangala 1 tane Jenga gönderdim. Yarın kargo yapılır. 2 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 5 Aralık 2021 Yazar Paylaş 5 Aralık 2021 Herkese çok teşekkür ederim. @Emre Şimşek de sağ olsun 4 oyun gönderdi. Sınıfımızın oyun köşesi tamamlandı. Sağ olun var olun. Çocuklarım çok mutlu olacaklar. 5 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 6 Aralık 2021 Paylaş 6 Aralık 2021 @Fırat Önal öğretmenim, son durum nedir? Eksiğimiz var mı? 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 6 Aralık 2021 Yazar Paylaş 6 Aralık 2021 İsa Acar yazdı: @Fırat Önal öğretmenim, son durum nedir? Eksiğimiz var mı? Eksik kalmadı gibi. Bu hafta kargolar gelsin eksik olursa yazayım. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Aralık 2021 Paylaş 7 Aralık 2021 Çağlar Bayur yazdı: bol oyundan zarar gelmez 101 Okey batak king 😬 1 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 7 Aralık 2021 Paylaş 7 Aralık 2021 Okulumuda zeka oyunları takımını çalıştırıyorum ben de. Tarafsız araştırmacılar tarafından yapılan etkinliklerde öğrenci zeka seviyelerinde ciddi artışlar gözlendiği hesaplanmış.. Benden de bir kaç tavsiye olsun.. 1- KORİDOR 2- PENTAGO 3- ABOLON 4-MANGALA 5- HOPLA ZIPLA 6- QUADRO 7-REVERSİ Özellikle 6. oyun tam bir ingiliz oyunudur. Öğrenciyi bir çok yönden düşünmeye zorluyor. Satrançtan hallice ama daha kısa ve sınırlı. Kesinlikle 3. sınıftan sonra tavsiye ederim. Mangala zaten ata oyunumuz eskide yeniçeri ağası seçilirken oynatılan mükemmel bir oyun. Pentago favorim. Çok güzel ve eğlenceli. Hopla zıpla ve Reversi de ilkokul başlangıç seviyesinde çok güzel. Koridor bir süre sonra tekrara ve ezbere düşse de bence özellikle iyi iki oyuncu arasında çetin olabilecek güzel bir oyun... 3 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 7 Aralık 2021 Yazar Paylaş 7 Aralık 2021 Tayfun Aydın yazdı: Okulumuda zeka oyunları takımını çalıştırıyorum ben de. Tarafsız araştırmacılar tarafından yapılan etkinliklerde öğrenci zeka seviyelerinde ciddi artışlar gözlendiği hesaplanmış.. Benden de bir kaç tavsiye olsun.. 1- KORİDOR 2- PENTAGO 3- ABOLON 4-MANGALA 5- HOPLA ZIPLA 6- QUADRO 7-REVERSİ Özellikle 6. oyun tam bir ingiliz oyunudur. Öğrenciyi bir çok yönden düşünmeye zorluyor. Satrançtan hallice ama daha kısa ve sınırlı. Kesinlikle 3. sınıftan sonra tavsiye ederim. Mangala zaten ata oyunumuz eskide yeniçeri ağası seçilirken oynatılan mükemmel bir oyun. Pentago favorim. Çok güzel ve eğlenceli. Hopla zıpla ve Reversi de ilkokul başlangıç seviyesinde çok güzel. Koridor bir süre sonra tekrara ve ezbere düşse de bence özellikle iyi iki oyuncu arasında çetin olabilecek güzel bir oyun... Tavsiyeler için teşekkür ederim hocam. Dediğiniz oyunları da alacağım ilerleyen günlerde. Bugün 6-7 oyun geldi. Masaları yerleştirdim. Yarın Allahın izniyle oynamaya başlayacağız. 3 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Fırat Önal yazdı: Tavsiyeler için teşekkür ederim hocam. Dediğiniz oyunları da alacağım ilerleyen günlerde. Bugün 6-7 oyun geldi. Masaları yerleştirdim. Yarın Allahın izniyle oynamaya başlayacağız. Sayın hocam bu konuda her türlü desteğe hazırım. İstanbul da özellikle benim ilçemde çok ciddiye alınan bir konu zeka oyunları. Size tavsiyem yaz tatillerinde özellikle eğitici eğitimi kurslarını kovalamanız ve ilçenizde bu konuda da öğretmenleri harekete geçirmeniz. Çocuklar açısından çok güzel ve faydalı oluyor. İlçe bazlı turnuvalarda da ayrı bir şevk geliyor.. 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 8 Aralık 2021 Yazar Paylaş 8 Aralık 2021 Oyunlarımızı oynamaya başladık. Çocuklarım çok mutlu oldular. Öğlen eve giderken 2 oyun daha geldi. 6 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 8 Aralık 2021 Yazar Paylaş 8 Aralık 2021 Bunlarda geldi. Ama çağlar abinin paketi harici hiç isim yazmıyordu. Tekrardan teşekkürler. 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 Aralık 2021 Paylaş 8 Aralık 2021 Henüz alınmadıysa 1-2 tane solo test almanızı tavsiye ederim. Evde var, oğlumla ortak noktamız oldu 2 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 8 Aralık 2021 Yazar Paylaş 8 Aralık 2021 Emre Şimşek yazdı: Henüz alınmadıysa 1-2 tane solo test almanızı tavsiye ederim. Evde var, oğlumla ortak noktamız oldu 4-5 tane geldi solo test. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts