Turgut Hüseyn 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Merhaba, Toyota Hilux için amortisör tamiri uygun mu? Servise gittim, "değiştirmeye gerek yok, tamir edelim böyle daha iyi olur. Zaten orijinalini de alsan aynı şeyi yapacağız. " dediler. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Evet amortisör tamiri yapılıyor , ama nasıl sonuç verir bilemem bir de hangi sorundan tamir yapılacak ? mesele asıl o , körük keçe gibi sorunları var ise onları değiştirmek mantıklı ama havası gitmiş ise o işlem nasıl yapılır bilemiyorum 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 ehil bir dükkanda tamiri mümkün. hatta 4 adetini de verip, size uygun sertliğe ayarlanabilir, ben %25-30 daha sert ayarlatırdım 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Benim aracımda önler tamirli. İki senedir sıkıntı yaşamadım. Oring conta keçe v.s. değişiminden ziyade içinde kullanılan yağ çok önemli. Kaliteli yağ kullanılmadıktan sonra birşeye yaramaz. Yanlış hatırlamıyorsam C5lerde kullanılan yeşil hidrolik tarzı yağ kullanılıyordu. 1 Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn 17 Ocak 2022 Yazar Paylaş 17 Ocak 2022 Murat Öngür yazdı: Evet amortisör tamiri yapılıyor , ama nasıl sonuç verir bilemem bir de hangi sorundan tamir yapılacak ? mesele asıl o , körük keçe gibi sorunları var ise onları değiştirmek mantıklı ama havası gitmiş ise o işlem nasıl yapılır bilemiyorum Arka amortisörlerin durumu orta olarak değerlendiriliyor. Havası bitmiş. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 ben bir kere yaptırmıştım eski arabalarımdan birinde. ilk hafta önlerdne birisi yağ kaçırdı. değiştirdiler yine. yani arka için belki olabilir ama önlere asla tamirli amortisör takmazdım ben olsam. Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn 17 Ocak 2022 Yazar Paylaş 17 Ocak 2022 Doğan Arşiray yazdı: ben bir kere yaptırmıştım eski arabalarımdan birinde. ilk hafta önlerdne birisi yağ kaçırdı. değiştirdiler yine. yani arka için belki olabilir ama önlere asla tamirli amortisör takmazdım ben olsam. Ön amortisörlerin durumu şu an gayet iyi. Sorun arka amortisörlerde. Arka amortisör durumu orta olarak değerlendirdiler. Sadece arka için tamir düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Tamir masrafı ile hemen hemen aynıya geliyordu 4 sene önce. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ocak 2022 Paylaş 17 Ocak 2022 Metin Akbal yazdı: Tamir masrafı ile hemen hemen aynıya geliyordu 4 sene önce. aynen bir ara parça acaip ucuzdu, şimdi güncelleme ile dengelendi maaşallah , biri x5 diğeri x10 oldu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts