Oğuzkan Işık 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 (düzenlendi) Selamlar Bir yakınım Erzurum Aziziye'den 99 model passat alacak yarın. Aracın hem motoruna bakacak hem de almaya kesin karar verirse yola çıkmadan termostatını değiştirecek. Eli hızlı düzgün iş yapan güvenilir bir usta tavsiyelerinize ihtiyacımız var. Tavsiyelerinizi bekliyorum. 19 Ocak 2022 tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: yola çıkmadan termostatını değiştirecek. sebep? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 Ocak 2022 Yazar Paylaş 19 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: sebep? Satıcı termostatın açık kaldığını arızalı olduğunu söylemiş Çağlar abi. Uzun yol gelecek araba ısınmazsa içeriyide ısıtmaz diye değiştirip yola çıkacak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 ben olsam şapkamı içliğimi giyer öyle eve gelirdim sonrası kolay , tam yol öncesi soğutma sistemine girmezdim 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 Ocak 2022 Yazar Paylaş 19 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: ben olsam şapkamı içliğimi giyer öyle eve gelirdim sonrası kolay , tam yol öncesi soğutma sistemine girmezdim Kendi bilir abi değiştireceğini söyledi. Ben de ellemeden gelirdim. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Araba dizel mi? Benzinli ya da LPG'li ise mantıken ısınır uzun yolda. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Araba dizel mi? Benzinli ya da LPG'li ise mantıken ısınır uzun yolda.Yok yok ısınmıyor. Camdaki buharı bile çözmüyor. Şehir içinde sorun olmaz da uzun yok bayağı sorun. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 Ocak 2022 Yazar Paylaş 19 Ocak 2022 Murat Sahın yazdı: Araba dizel mi? Benzinli ya da LPG'li ise mantıken ısınır uzun yolda. Tüplü abi. Açık kalıyorsa hele bu havada hiç ısınmaz abi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Tüplü abi. Açık kalıyorsa hele bu havada hiç ısınmaz abi. tüplü de zaten lpg de çalışmaz o şartlarda aslen de şu anda gekersiz benzin daha ucuz Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Isınmayan arabalarınız değeri… neyse, yanına bir tane koltuk ısıtıcı alsın çakmaklıktan çalışan. Ayaklar için özel önlem lazım. Buz gibi olur, bilirim 🥶 Cam azcık açık gelir. Buğu olmaz. Bilinmez memlekette tamir işi zor. termostat ile beraber başka şeylerine de baktırır kendi ikametinde. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Radyatör önüne karton koysunİnan faydası yok. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Metin Akbal yazdı: Selçuk Bakış yazdı: Radyatör önüne karton koysun İnan faydası yok. Var var, gelirken karton koydum, az gazlayım dedim yazın şehir içinde bile hararetin çıkmadığı yere çıktı ibre. Yolda yarısını kestim, ibre biraz aşağıda kaldı ama yine yükseliyordu en son tamamen çıkardım da rahat rahat 4-5 bin devirlerde sürebildim arabayı 😊 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Motor suyu 90 derece oldu bugün. Ama uzun süre çalışmamış yani. Elektriğe geçti motor kapalı. İç döngüyle kaloriferi açtım. Kalorifer sıcak üflerken stop halindeki motor suyu 1-2dk içinde 60’a düştü. Kalorifer o kadar etkili Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Özel bir durum var mı bilmiyorum ama arızalı halde almak bende hep şüphe uyandırır. Termostatla bitmezse ya iş? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 Ocak 2022 Yazar Paylaş 19 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: tüplü de zaten lpg de çalışmaz o şartlarda aslen de şu anda gekersiz benzin daha ucuz Usta bulacak artık orada abi. Bosch servis falan bulursan gir dedim. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Var var, gelirken karton koydum, az gazlayım dedim yazın şehir içinde bile hararetin çıkmadığı yere çıktı ibre. Yolda yarısını kestim, ibre biraz aşağıda kaldı ama yine yükseliyordu en son tamamen çıkardım da rahat rahat 4-5 bin devirlerde sürebildim arabayı [emoji4]Biz Megane 1 de denedik vallaha faydasını görmedik. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Mert Gülkokan yazdı: Tansu Kalafatoğlu yazdı: Motor suyu 90 derece oldu bugün. Ama uzun süre çalışmamış yani. Elektriğe geçti motor kapalı. İç döngüyle kaloriferi açtım. Kalorifer sıcak üflerken stop halindeki motor suyu 1-2dk içinde 60’a düştü. Kalorifer o kadar etkili Havayı iç devirdaim de mi çalıştırıyorsun ? Dış açarsam çok hızlı soğuyor motor suyu. Mecbur iç. Bi de dumanlılar çok fazla memlekette. Mazot içsem o kadar zararı olmaz heralde. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Metin Akbal yazdı: Selçuk Bakış yazdı: Var var, gelirken karton koydum, az gazlayım dedim yazın şehir içinde bile hararetin çıkmadığı yere çıktı ibre. Yolda yarısını kestim, ibre biraz aşağıda kaldı ama yine yükseliyordu en son tamamen çıkardım da rahat rahat 4-5 bin devirlerde sürebildim arabayı Biz Megane 1 de denedik vallaha faydasını görmedik. Daha Sivas'ı bile çıkamadan hararet çıktı bende de. 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 19 Ocak 2022 Paylaş 19 Ocak 2022 Daha önce Erzurum'da görev yaptım ama ben hep servise gidiyordum arkadaşlara sordum dönüş olunca yazacağım. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 (düzenlendi) Oğuzkan Erışık yazdı: Usta bulacak artık orada abi. Bosch servis falan bulursan gir dedim. Tamiri, benzini, riski, attığı taş ürküttüğü kurbağaya değmez. Kurtarıcı ile getirsin. Ben olsam öyle yapardım yani. 20 Ocak 2022 tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 20 Ocak 2022 Yazar Paylaş 20 Ocak 2022 Murat Sahın yazdı: Tamiri, benzini, riski, attığı taş ürküttüğü kurbağaya değmez. Kurtarıcı ile getirsin. Ben olsam öyle yapardım yani. Adama gülerler abi termostat arızalı diye çekici ile gelirse 😃 değiştirmeden öylece gelecek burada halledeceğiz. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Adama gülerler abi termostat arızalı diye çekici ile gelirse 😃 değiştirmeden öylece gelecek burada halledeceğiz. Usta arayışı bitti mi? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 20 Ocak 2022 Yazar Paylaş 20 Ocak 2022 Osman Yücel Çetin yazdı: Usta arayışı bitti mi? Usta varsa gidip kontrol ettirecek, belki kompresyonunu ölçtürür ekstra ama termostat işi Ankara'da hallolacak. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Usta varsa gidip kontrol ettirecek, belki kompresyonunu ölçtürür ekstra ama termostat işi Ankara'da hallolacak. Özeline bak kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts