Gökhan DOĞAN 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Özel servis o ww olarak oto akabe var erzurum sanayide yardımcı olabilirim. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 20 Ocak 2022 Yazar Paylaş 20 Ocak 2022 Gökhan DOĞAN yazdı: Özel servis o ww olarak oto akabe var erzurum sanayide yardımcı olabilirim. Uçağı kaçırmış yarına kaldı gidişi. Yarın bir baksın bakalım araca. Burada yönlendirebileceğiniz bir isim var mı ? Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Uçağı kaçırmış yarına kaldı gidişi. Yarın bir baksın bakalım araca. Burada yönlendirebileceğiniz bir isim var mı ? oto akabe fatih usta.. geldiği zamanda iletişim kurarız yardımcı olurum yönlendiririm. ustayla samimiyetimiz var yani yardımcı olur 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Uçağı kaçırmış yarına kaldı gidişi. Yarın bir baksın bakalım araca. Burada yönlendirebileceğiniz bir isim var mı ? Bu bir işaret olmalı. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Kesin alıcı değilse gezenadam’ı göndermek de mantıklı. mesela gezenadam’a dersiniz, sanayide methedilen bi vw ustası var mı? Onu bile ücret karşılığı yapıyorlar Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 20 Ocak 2022 Yazar Paylaş 20 Ocak 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kesin alıcı değilse gezenadam’ı göndermek de mantıklı. mesela gezenadam’a dersiniz, sanayide methedilen bi vw ustası var mı? Onu bile ücret karşılığı yapıyorlar Kesin alıcı abi Ümit Türk yazdı: Bu bir işaret olmalı. Evet yarın havaalanında oyalanmaması gerektiğini işaret ediyor 😃 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Cumartesi öğleden sonra kar başlıyor. Pazartesi akşamına kadar amasya Erzurum arası karlı. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 20 Ocak 2022 Yazar Paylaş 20 Ocak 2022 Gökhan DOĞAN yazdı: oto akabe fatih usta.. geldiği zamanda iletişim kurarız yardımcı olurum yönlendiririm. ustayla samimiyetimiz var yani yardımcı olur Tamamdır ilettim teşekkürler. Bu arada kar durumu nedir sizin o tarafta ? Erzincan Sivas üzerinden dönecek. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Tamamdır ilettim teşekkürler. Bu arada kar durumu nedir sizin o tarafta ? Erzincan Sivas üzerinden dönecek. Sivas Kırıkkale arası az önce geldim temiz, Akdağ civarında yollarda ıslaklık var gece gizli buzlanma olur. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 20 Ocak 2022 Yazar Paylaş 20 Ocak 2022 Selçuk Bakış yazdı: Sivas Kırıkkale arası az önce geldim temiz, Akdağ civarında yollarda ıslaklık var gece gizli buzlanma olur. Sağol Selçuk abi. Gündüz gelecek zaten. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Tamamdır ilettim teşekkürler. Bu arada kar durumu nedir sizin o tarafta ? Erzincan Sivas üzerinden dönecek. şu an şehir merkezinde kar var alınacak araçta kışlık lastik var mıdır onu öğrenmek lazım Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 20 Ocak 2022 Yazar Paylaş 20 Ocak 2022 Gökhan DOĞAN yazdı: şu an şehir merkezinde kar var alınacak araçta kışlık lastik var mıdır onu öğrenmek lazım Kışlığı var üzerinde ama durumunu bilemiyorum Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 anlaşmadan önce bakıp baktırabilirdik aslında eksiğini kusurunu öğrenip ona göre masraf edip gelirdi Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Cumartesi Sivas ta kar başlıyor, Ankara, Eskişehir, Bursa, Balıkesir haftaya Cumaya kadar kar gorunuyor. Kar lastigim var, zincirim var iyi kötü 23 yıldır da bu iklimde arac kullanıyorum. Cumartesi yola çıkacaktım ilk hedef Eskişehir, sonrası Edremit ama cesaret edemedim, haftaya bıraktım belkide iptal ederim hiç gitmem. Kisin yolda ust düzey konsantrasyon gerekir, uzun saatler boyunca da aynı konsantrasyonu diri tutmak zor. En ufak hatanın sonucu büyük olabilir.Diyeceğim yakınınız acele etmeden oldukca dikkatli kullansın, gece mümkünse yolculuk yapmasın uygun yerlerde konaklasin. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Barış AÇIL yazdı: Cumartesi yola çıkacaktım ilk hedef Eskişehir, sonrası Edremit ama cesaret edemedim, yolda diğer gdienlerden 2 si yan döndü mü iş kötüleşiyor. sorun orada. bence yerinde bir karar 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 20 Ocak 2022 Yazar Paylaş 20 Ocak 2022 Gökhan DOĞAN yazdı: anlaşmadan önce bakıp baktırabilirdik aslında eksiğini kusurunu öğrenip ona göre masraf edip gelirdi Bakıp iyi de dense kötü de dense de kendi görmeden içi rahat etmez aklı kalır 😊 Çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Daha Sivas'ı bile çıkamadan hararet çıktı bende de.Sivas garip memleket sağlam araba bozuluyor bozuk araba değişik tepkiler veriyor falan [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Metin Akbal yazdı: Sivas garip memleket sağlam araba bozuluyor bozuk araba değişik tepkiler veriyor falan İşin ilginci ney biliyor musun, bugün geri dönerken arabanın hararet ibresi hep yukarıda durdu, hava -20 110 120 geldim ama yazın çıkmadığı yere kışın çıktı 😁 sanırım fan motoru yada termostat karton yüzünden gitti😅 Sivas yaptı yine yapacağını yani 😃 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 (düzenlendi) Selçuk Bakış yazdı: İşin ilginci ney biliyor musun, bugün geri dönerken arabanın hararet ibresi hep yukarıda durdu, hava -20 110 120 geldim ama yazın çıkmadığı yere kışın çıktı 😁 sanırım fan motoru yada termostat karton yüzünden gitti😅 Sivas yaptı yine yapacağını yani 😃 Karton takılıyken orta hızlarda yani 2000 d/dk yı geçince sıkıntı oluyor. Tecrübe ile sabit. 20 Ocak 2022 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Ocak 2022 Paylaş 20 Ocak 2022 Metin Uzunoğlu yazdı: Karton takılıyken orta hızlarda yani 2000 d/dk yı geçince sıkıntı oluyor. Tecrübe ile sabit. 3bin altı zevk vermedi 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts