Ü.Emre Kartal 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 Merhabalar 2-3 gündür yaşadığım saçma bir sorun var araçta. Problemi çözdüm fakat sebebini hala anlamış değilim. 2015 1.5 dizel fiestamda kontağı açıp gösterge ışıkları sönene kadar bekleme sürecinde göstergeden klasik uyarı sesi geldi. Fakat göstergede anahtar simgesi de dahil (bakım ışığı gibi yazılıyor fakat kullanım kılavuzunda güç aktarım arıza ışığı yazıyor) bir şey yanmıyor. Başka marka android ekran takılı ve onun araç uyarıları menüsüne bakmak geldi aklıma, orada yağ bakım uyarısı mevcuttu. Sıfırlama yaptım ve uyarı kalmadı. Bu anahtar simgesi bakım uyarısı değil mi? Eğer öyle ise neden yanmadı? Km olarak hep erken yapıldığı için hiç yanmamıştı, şuanda da zamanı var. Bir anormallikte yok... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 Ü.Emre Kartal yazdı: Sıfırlama yaptım ve uyarı kalmadı. uyarı sesi gelidği günlerde hava soğuk veya yakıt az olaiblir mi? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 30 Ocak 2022 Yazar Paylaş 30 Ocak 2022 Çağlar Bayur yazdı: uyarı sesi gelidği günlerde hava soğuk veya yakıt az olaiblir mi? Yakıt yarımın üzerindeydi. İlk gün bende hava sıcaklığından diye düşündüm 4 derecede yanıyor uyarı. Fakat sonuncusu bugün 12 derecede olunca zaten bakmak aklıma geldi 🙂 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 Bizim arabada motoryagı degiştirin uyarısı cıkıyor ama orta ekranda yazıyor ana gösteregde ısıklara cok dıkkat etmedım yarın acılısda orta konsoldakı ekranda ne uyarı verıyor ona bir bak bakalım emre Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 30 Ocak 2022 Paylaş 30 Ocak 2022 Bakım vakti uyarısı radyo ekranında çıkıyor ayrıca sesli de uyarıyor. Bakım ışığı(anahtar ) da sarı yanıyor. Harici bir cihaz bağlı olduğu için diye tahmin ediyorum. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 31 Ocak 2022 Yazar Paylaş 31 Ocak 2022 Erkan Işık yazdı: Bizim arabada motoryagı degiştirin uyarısı cıkıyor ama orta ekranda yazıyor ana gösteregde ısıklara cok dıkkat etmedım yarın acılısda orta konsoldakı ekranda ne uyarı verıyor ona bir bak bakalım emre Sadece ekranda yağ değişim zamanı gibi bir uyarı veriyordu, sıfırladım sonra tekrarlamadı. Çağatay Kılınç yazdı: Bakım vakti uyarısı radyo ekranında çıkıyor ayrıca sesli de uyarıyor. Bakım ışığı(anahtar ) da sarı yanıyor. Harici bir cihaz bağlı olduğu için diye tahmin ediyorum. İlgisi olduğunu sanmıyorum çünkü bakım ışığı olarak söylenen ışık kitapçıkta güç aktarım arıza lambası olarak geçiyor. Turbo valfinin hortumları ters takılmıştı, o ışık sekmeden yanmıştı. Lastik uyarısı vs herşey görevini yapıyor. Model yılları arası fark olabilir mi? Benimkinde soğuk hava uyarısı da sağda mesela. Yorum bağlantısı
Recommended Posts