Mustafa Cerci 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 herkese iyi aksamlar elimdeki 2017 sonu yeni nesil fiesta aracin fren ve suspansion sisteminden hic memnun degilim. donuslerde frene basinca takirti yapiyor sert frende direksiyonda titreme yapiyor arac 52 bin kmye geldi ve komple on diskleri ve kaliperleri degistirmek istiyorum ama ayni marka ve model ile degilde farkli model bir aractan cikma disk ve kaliperle degistirmek istiyorum ilk sorum daha once benzer bir uygulama yapan oldumu bendeki araca hangi marka veya modellerinki fazla zorlamadan olur yardimi dokunan arkadaslara simdiden tesekkur ederim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 Mustafa Cerci yazdı: arac 52 bin kmye geldi ve komple on diskleri ve kaliperleri degistirmek istiyorum lastikler kaç km de? kaliper neden değişecek? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 10 Şubat 2022 Yazar Paylaş 10 Şubat 2022 onler yaklasik 1bucuk yillik 15-20 bin km maxsis arkalar orjinal 52bin kmde michelin Yorum bağlantısı
Erkan Işık 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 (düzenlendi) Mustafa Cerci yazdı: herkese iyi aksamlar elimdeki 2017 sonu yeni nesil fiesta aracin fren ve suspansion sisteminden hic memnun degilim. donuslerde frene basinca takirti yapiyor sert frende direksiyonda titreme yapiyor arac 52 bin kmye geldi ve komple on diskleri ve kaliperleri degistirmek istiyorum ama ayni marka ve model ile degilde farkli model bir aractan cikma disk ve kaliperle degistirmek istiyorum ilk sorum daha once benzer bir uygulama yapan oldumu bendeki araca hangi marka veya modellerinki fazla zorlamadan olur yardimi dokunan arkadaslara simdiden tesekkur ederim Aracı frenler sıcakken su tuttuysan diskler yamulmusdur , titreme ondan yapar insallah ondandır bir takım balata ile diskleri torna kurtarıyorsa tornalat bir bak egerki sorun devam ediyorsa sorun poyraya kadar gider, z rotlara bakdır , rotları kontrol ettir , şayet saglamlarsa viraj demir lastiklerini kontrol ettir büyük ihtimal z rot veya alt rotil bozuk 10 Şubat 2022 tarihinde Erkan Işık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 Mustafa Cerci yazdı: onler yaklasik 1bucuk yillik 15-20 bin km maxsis arkalar orjinal 52bin kmde michelin dönüşlerde frende hala durabiliyor ise başarı. kaliper değişimi çok kapsamlı ve sizin için çok gereksiz ve ayrıca şaırı pahalı bir şey. siz 4 adet güzel lastik alın Yorum bağlantısı
Mustafa Cerci 10 Şubat 2022 Yazar Paylaş 10 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: dönüşlerde frende hala durabiliyor ise başarı. kaliper değişimi çok kapsamlı ve sizin için çok gereksiz ve ayrıca şaırı pahalı bir şey. siz 4 adet güzel lastik alın caglar abi 4 lastik frenlerden gelen takirti sesini kesmeyecek zannedersem ebay da 100 euroya st1.5 kaliperlerini satiyorlar hic olmadi onlar uyarmi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat 2022 Paylaş 10 Şubat 2022 Mustafa Cerci yazdı: frenlerden gelen takirti sesini o ses, lastik yeri tutamayınca abs nin sesidir? daya iyi kaliper olsa diyelim o ses daha da artacak , kaliperler genelde ufak fren borusu tadilatı ile ıyar, mondeonun ki bile uyabilir , pahalı ve gereksiz ama bu vaka için Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 11 Şubat 2022 Paylaş 11 Şubat 2022 (düzenlendi) Kaliperleri elinle sallamaya çalış eğer ki boşluk tıkırtı duyarsan fren kaliper pimlerini tamir ettir.Tornacı 2 kanal açıp oring takıyor o tıkırtılar kesiliyor ayrıca söktürmüşken diskleride tornalat yeni balata tak.Çağlar abinin dediği gibi kaliper değiştirmeye gerek yok çok masraflı olur.Michelinleri öne taktır onunda faydası olur. 11 Şubat 2022 tarihinde Ferhat Yavuz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts