İçeriğe Yönlendir

2005 Ford Fiesta - Motor Takozu

Mustafa DAĞLI

Recommended Posts

Mustafa DAĞLI

Selamun aleyküm merhabalar 2005 fiesta sağ motor takozunu değiştirdim yan sanayi ürün taktırdım orjinali 1500 civarında aracım çalışırken özellikle motor soğukken çalıştırdığımda arabada aracım titriyor ayağımın altında direksiyondada hissediyorum çok fazla değil ama rahatsız ediyor beni daha önce başına böyle birşey gelmiş olan varmı yol gösterecek arkadaşlar yorum yapabilirmi şimdiden teşekkürler:)

Not: Aldığım ustaya tekrar götürüp ayar yaptirdim yine ama ayar tutmadı bu kadar olur abi dedi.

Yorum bağlantısı
Onur Bulut

Çaglar ustamın dediği gibi orijinal harici takozlarda böyle kafaya takmayın. Çok takıntılı iseniz orijinali dediğiniz paralar degiştirebilirsiniz. Ama o parayıda takoza vermek bana mantıklı gelmiyor. 

Yorum bağlantısı
Mustafa DAĞLI
Çağlar Bayur yazdı:

orjinal harici motor takozlarında cdurum bu şekilde maalesef

Teşekkür ederim çağlar ustam 

Onur Bulut yazdı:

Çaglar ustamın dediği gibi orijinal harici takozlarda böyle kafaya takmayın. Çok takıntılı iseniz orijinali dediğiniz paralar degiştirebilirsiniz. Ama o parayıda takoza vermek bana mantıklı gelmiyor. 

Aynen çok para  kral ya orjinali 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mustafa DAĞLI yazdı:

Teşekkür ederim

estağfurullah ben çok denedim, orjinaller pahalı ama bulamadım, yenen kazıkları paylaşıyoruz :) yansanayinin de arkasındayız diyorlar ama garantiler işlemiyor , şahsen çokça takoz eskittiğim için :mangal:

focusta bir sonraki kasanın revizyonlusunu taktım o iyi oldu daha çok dayanıyor.

Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN

Bende yaklaşık 2 ay önce 2003 benzinli fiestamın değiştim motor takozunu..  sadece motor soğukken hızlanmada orta dikiz aynasının cızırtısı dışında problem yok

Yorum bağlantısı
Mustafa DAĞLI
Gökhan DOĞAN yazdı:

Bende yaklaşık 2 ay önce 2003 benzinli fiestamın değiştim motor takozunu..  sadece motor soğukken hızlanmada orta dikiz aynasının cızırtısı dışında problem yok

Teşekkür ederim yorumun için 🙏

Çağlar Bayur yazdı:

estağfurullah ben çok denedim, orjinaller pahalı ama bulamadım, yenen kazıkları paylaşıyoruz :) yansanayinin de arkasındayız diyorlar ama garantiler işlemiyor , şahsen çokça takoz eskittiğim için :mangal:

focusta bir sonraki kasanın revizyonlusunu taktım o iyi oldu daha çok dayanıyor.

Aynen çağlar abim haklısın 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...