Mustafa DAĞLI 11 Şubat 2022 Paylaş 11 Şubat 2022 Selamun aleyküm merhabalar 2005 fiesta sağ motor takozunu değiştirdim yan sanayi ürün taktırdım orjinali 1500 civarında aracım çalışırken özellikle motor soğukken çalıştırdığımda arabada aracım titriyor ayağımın altında direksiyondada hissediyorum çok fazla değil ama rahatsız ediyor beni daha önce başına böyle birşey gelmiş olan varmı yol gösterecek arkadaşlar yorum yapabilirmi şimdiden teşekkürler:) Not: Aldığım ustaya tekrar götürüp ayar yaptirdim yine ama ayar tutmadı bu kadar olur abi dedi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Şubat 2022 Paylaş 11 Şubat 2022 orjinal harici motor takozlarında cdurum bu şekilde maalesef Yorum bağlantısı
Onur Bulut 11 Şubat 2022 Paylaş 11 Şubat 2022 Çaglar ustamın dediği gibi orijinal harici takozlarda böyle kafaya takmayın. Çok takıntılı iseniz orijinali dediğiniz paralar degiştirebilirsiniz. Ama o parayıda takoza vermek bana mantıklı gelmiyor. Yorum bağlantısı
Mustafa DAĞLI 12 Şubat 2022 Yazar Paylaş 12 Şubat 2022 Çağlar Bayur yazdı: orjinal harici motor takozlarında cdurum bu şekilde maalesef Teşekkür ederim çağlar ustam Onur Bulut yazdı: Çaglar ustamın dediği gibi orijinal harici takozlarda böyle kafaya takmayın. Çok takıntılı iseniz orijinali dediğiniz paralar degiştirebilirsiniz. Ama o parayıda takoza vermek bana mantıklı gelmiyor. Aynen çok para kral ya orjinali Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Şubat 2022 Paylaş 12 Şubat 2022 Mustafa DAĞLI yazdı: Teşekkür ederim estağfurullah ben çok denedim, orjinaller pahalı ama bulamadım, yenen kazıkları paylaşıyoruz yansanayinin de arkasındayız diyorlar ama garantiler işlemiyor , şahsen çokça takoz eskittiğim için focusta bir sonraki kasanın revizyonlusunu taktım o iyi oldu daha çok dayanıyor. Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN 12 Şubat 2022 Paylaş 12 Şubat 2022 Bende yaklaşık 2 ay önce 2003 benzinli fiestamın değiştim motor takozunu.. sadece motor soğukken hızlanmada orta dikiz aynasının cızırtısı dışında problem yok Yorum bağlantısı
Mustafa DAĞLI 12 Şubat 2022 Yazar Paylaş 12 Şubat 2022 Gökhan DOĞAN yazdı: Bende yaklaşık 2 ay önce 2003 benzinli fiestamın değiştim motor takozunu.. sadece motor soğukken hızlanmada orta dikiz aynasının cızırtısı dışında problem yok Teşekkür ederim yorumun için 🙏 Çağlar Bayur yazdı: estağfurullah ben çok denedim, orjinaller pahalı ama bulamadım, yenen kazıkları paylaşıyoruz yansanayinin de arkasındayız diyorlar ama garantiler işlemiyor , şahsen çokça takoz eskittiğim için focusta bir sonraki kasanın revizyonlusunu taktım o iyi oldu daha çok dayanıyor. Aynen çağlar abim haklısın Yorum bağlantısı
Recommended Posts