İçeriğe Yönlendir

Forscan DPF Rejeranasyonu Yapamıyorum

Mehmet Eren DUMAN

Recommended Posts

Mehmet Eren DUMAN
Mert Gülkokan yazdı:

Bende 58 gram
Senin aracın dpf ine işlem yapılmış ben sana diyim

nereden bakıyorsunuz ?

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Mert Gülkokan yazdı:

Bende 58 gram
Senin aracın dpf ine işlem yapılmış ben sana diyim

Sanmam ya. 

Mehmet Eren DUMAN yazdı:

nereden bakıyorsunuz ?

PSA için fap diye uygulama var orda gösteriyor

Yorum bağlantısı
Mehmet Eren DUMAN
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Sanmam ya. 

PSA için fap diye uygulama var orda gösteriyor

rica etsem biraz detaylandırımısınız obd2 kablo ile bağlansam olurmu ford courier ondada psa motoru var saten uygulamadan biraz bahsetseniz nerden indireceğim

felan 

Yorum bağlantısı
Erdem Doğan
Mehmet Eren DUMAN yazdı:

1.6 dizellerde aynı motorları kullanıyorlar ama obd 2 kablo ile bağlantı sağlanıyormu ve bu kül miktarini tam nerden hangi sekmeden görebiliyoruz.

Motor değil beyin ile alakalı program. Ford için de illa bir program vardır DPF bilgisi verecek. Ama vatandaş ulaşabilir mi yoksa sadece servislerde olan program mı bilemiyorum. Yabancı forumlara da bir göz at.

Yorum bağlantısı
Mehmet Eren DUMAN
Erdem Doğan yazdı:

Motor değil beyin ile alakalı program. Ford için de illa bir program vardır DPF bilgisi verecek. Ama vatandaş ulaşabilir mi yoksa sadece servislerde olan program mı bilemiyorum. Yabancı forumlara da bir göz at.

çok araştırdım ama bulamadım ya bu kurum öğrensem en azından söktürüp temizletteceğim yokmu aramızda bilen birisi 

Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Bu işin tek çözümü var en az ayda bir kez motor tam ısındıktan sonra 3. veya 4. vites 3000 devir sabit  20 25 km yol gidilecek.Başka çaresi yok.

Sürekli ş.içi binilen yeni nesil dizel motorlar dpf sorunu yaşamaya mahkum.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Eren DUMAN
Ahmet Türedi yazdı:

Bu işin tek çözümü var en az ayda bir kez motor tam ısındıktan sonra 3. veya 4. vites 3000 devir sabit  20 25 km yol gidilecek.Başka çaresi yok.

Sürekli ş.içi binilen yeni nesil dizel motorlar dpf sorunu yaşamaya mahkum.

denedim onu 3 bin devir 40 km yol geldim 1 2 hafta sonra deli gibi fan açma gene var yakıt acaip yüksek 12 lerde flandı. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...