Erdem Bozkurt 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Herkese merhaba,kullandığımız güneş enerjisinin boyleri delindi,su kaçırıyor malum fiyatlar uçtu 4500-5500-6000 tl gibi fiyatlar aldım en son bi tanıdık aradı izmirden kargo dahil 2500tlye üretici firmadan aldım kullanıyorum dedi, hal böyleyken kafam karıştı neden bu kadar oynak fiyatlar? kaçırdığım bir nokta,farklılık vardır mutlaka dedim,anladığım kadarıyla çoğunlukla dışı poliüratan kapmala içi galvenez,emaye vs gibi ürünlerle kaplı,.. sizce nedir bu işin çözümü? internetten veya herhangi bi yerden alabileceğim güvenilir bir firma varmı? teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Her marka her montaj farklı. Güvendiğiniz ustaya yaptırmanız daha ucuza gelir. Pazarlık olacaksa ek işleri dahil edin pazarlığa fiyatı düşürmeye uğraşmayın. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 5 Nisan 2022 Paylaş 5 Nisan 2022 Boyler delindi ise tamir ettirseniz de ömrü uzun olmayabilir. Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 7 Nisan 2022 Paylaş 7 Nisan 2022 Güneş enerjisinde sıkıntı zaten biraz da bu delinmeler ve deformeler. Aydın da sürekli kullanıyoruz ancak özellikle plastik parçalar ömrü gelince her sene masrafa başlıyor. Bedava sıcak su gibi gözükse de masrafı bir süre sonra can sıkıyor. Aydın'da insanlar bunlardan bıkıp doğal gaza geçiş yaptı. Montajı çok önemli düzgün yapılmazsa hem sistemsel sıkıntı çıkıyor hem de çatı delindiği için su sızması oluyor. Güneş enerjisinde ucuza kaçılmayacağını yıllar önce öğrenmiştim hocam dikkatli ve işin ehli ustaya yaptırın 1000 fazla olsun derim ben... Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 7 Nisan 2022 Yazar Paylaş 7 Nisan 2022 Malzeme fiyatları malum,ustamız var ama cebimize uygun ve sağlam malzeme arıyoruz bu dengeyi sağlamak zor,araştırmalar sonucu üretici firmadan aldım aradığımı,çok ucuz malzemede yok diğer mesele,birkaç sene önce sorduğum 3bintl'lik sistem 10bin tl olmuş,bu devirde yaşamak zor kazanç azsa malesef... Yorum bağlantısı
Recommended Posts