İçeriğe Yönlendir

Gaz Pedalına Dokununca Devir Düşmesi

Hasan AŞKAR

Recommended Posts

Hasan AŞKAR

Bende araba rölantide iken kalkışta gaz verdiğim zaman devir önce 0.5 e gelip sonra yükseliyor sebebi nedir acaba hem boşta hemde kalkışlarda ikende hafif gaza dokunursam böyle oluyor

Rölanti olarak bişey yok 900-1000 devir arasında sabit sadece hafif gaz pedalına dokununca oluyor

Yorum bağlantısı
Hasan AŞKAR
Coşku Mert yazdı:

potansiyometre arızalı olabilir. test etmeli

instegramdan video yolladım bakabilir misiniz coşku bey 

Yorum bağlantısı
Hasan AŞKAR
Coşku Mert yazdı:

potansiyometre arızalı olabilir. test etmeli

facebook mesengerden yolladım 

Yorum bağlantısı
Yusuf Akbay

Aynı sorun bende de var ama benim araç LPG de yapıyor sadece. Sıralı sistem var LPG ye geçince motor belli bir sıcaklığa gelinceye kadar gaza basınca boğuluyor.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Hasan AŞKAR yazdı:

instegramdan video yolladım bakabilir misiniz coşku bey 

Arızayı buradan paylaşırsanız daha doğru bir yaklaşım olur, Çoşku bey zaten buradan fazlası ile yardımcı oluyor, aynı sorun başka birisinin başına gelirse çözümü tekrar tekrar yazılmak zorunda kalınmaz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Coşku Mert

aynen öyle yapılması uygun olacak. messenger a da bakmiyorum zaten

Arızayı buradan paylaşırsanız daha doğru bir yaklaşım olur, Çoşku bey zaten buradan fazlası ile yardımcı oluyor, aynı sorun başka birisinin başına gelirse çözümü tekrar tekrar yazılmak zorunda kalınmaz. 
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan AŞKAR

işte videoyu buraya atamıyorum atabilsem öyle yapacaktım 

Yorum bağlantısı
Coşku Mert

youtube a yukleyip burada paylasabilirsin

işte videoyu buraya atamıyorum atabilsem öyle yapacaktım 
Yorum bağlantısı
Hasan AŞKAR
Mustafa Şahin2 yazdı:

Benzinde mi lpgde mi ? yakıt borularında çatlak olabilir

hayırlı cumalar öncelikle sorun sadece lpg de yapıyor 

Coşku Mert yazdı:

youtube a yukleyip burada paylasabilirsin

hayırlı cumalar sorunun lpg de yaptığını farkettim birde yolda 2500 devirde veya 2000 devirde sabit giderken gaz pedalıda sabit haifif yekinme hissi oluyor 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

vakum hortumlarından birinde kaçak olabilir, sık rastlanır bunu da yapar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel

Gaz çok yoğun geliyor aniden o yüzden boğuluyor . LPG regülatörü üzerinde ayar civatası var ama kullanıcı yapamaz bu ayarı bilgisayar şart.Lpg ustasına götürün.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Hasan AŞKAR

O sorunum çözüldü kelebek temizlendi LPG ayarı kontrol edildi ancak yeni şöyle sorunum çıktı

Benim iki tane problemim var biri rölanti bazen düzensiz oluyor bazen sabit hava alan yer mi var acaba anlamadım bi türlü 

diğeride ateşleme yolda giderken stop ediyor kabloda açıklık var aküden başka bi kablo ile takviye yapıp çalışıyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...