Hasan AŞKAR 13 Nisan 2022 Paylaş 13 Nisan 2022 Bende araba rölantide iken kalkışta gaz verdiğim zaman devir önce 0.5 e gelip sonra yükseliyor sebebi nedir acaba hem boşta hemde kalkışlarda ikende hafif gaza dokunursam böyle oluyor Rölanti olarak bişey yok 900-1000 devir arasında sabit sadece hafif gaz pedalına dokununca oluyor Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 13 Nisan 2022 Paylaş 13 Nisan 2022 Benzinde mi lpgde mi ? yakıt borularında çatlak olabilir Yorum bağlantısı
Coşku Mert 13 Nisan 2022 Paylaş 13 Nisan 2022 potansiyometre arızalı olabilir. test etmeli 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan AŞKAR 13 Nisan 2022 Yazar Paylaş 13 Nisan 2022 Coşku Mert yazdı: potansiyometre arızalı olabilir. test etmeli instegramdan video yolladım bakabilir misiniz coşku bey Yorum bağlantısı
Hasan AŞKAR 13 Nisan 2022 Yazar Paylaş 13 Nisan 2022 Coşku Mert yazdı: potansiyometre arızalı olabilir. test etmeli facebook mesengerden yolladım Yorum bağlantısı
Yusuf Akbay 13 Nisan 2022 Paylaş 13 Nisan 2022 Aynı sorun bende de var ama benim araç LPG de yapıyor sadece. Sıralı sistem var LPG ye geçince motor belli bir sıcaklığa gelinceye kadar gaza basınca boğuluyor. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Nisan 2022 Paylaş 13 Nisan 2022 Hasan AŞKAR yazdı: instegramdan video yolladım bakabilir misiniz coşku bey Arızayı buradan paylaşırsanız daha doğru bir yaklaşım olur, Çoşku bey zaten buradan fazlası ile yardımcı oluyor, aynı sorun başka birisinin başına gelirse çözümü tekrar tekrar yazılmak zorunda kalınmaz. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 13 Nisan 2022 Paylaş 13 Nisan 2022 aynen öyle yapılması uygun olacak. messenger a da bakmiyorum zaten Arızayı buradan paylaşırsanız daha doğru bir yaklaşım olur, Çoşku bey zaten buradan fazlası ile yardımcı oluyor, aynı sorun başka birisinin başına gelirse çözümü tekrar tekrar yazılmak zorunda kalınmaz. 1 Yorum bağlantısı
Hasan AŞKAR 13 Nisan 2022 Yazar Paylaş 13 Nisan 2022 işte videoyu buraya atamıyorum atabilsem öyle yapacaktım Yorum bağlantısı
Coşku Mert 13 Nisan 2022 Paylaş 13 Nisan 2022 youtube a yukleyip burada paylasabilirsin işte videoyu buraya atamıyorum atabilsem öyle yapacaktım Yorum bağlantısı
Hasan AŞKAR 15 Nisan 2022 Yazar Paylaş 15 Nisan 2022 Mustafa Şahin2 yazdı: Benzinde mi lpgde mi ? yakıt borularında çatlak olabilir hayırlı cumalar öncelikle sorun sadece lpg de yapıyor Coşku Mert yazdı: youtube a yukleyip burada paylasabilirsin hayırlı cumalar sorunun lpg de yaptığını farkettim birde yolda 2500 devirde veya 2000 devirde sabit giderken gaz pedalıda sabit haifif yekinme hissi oluyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Nisan 2022 Paylaş 15 Nisan 2022 vakum hortumlarından birinde kaçak olabilir, sık rastlanır bunu da yapar. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 15 Nisan 2022 Paylaş 15 Nisan 2022 Gaz çok yoğun geliyor aniden o yüzden boğuluyor . LPG regülatörü üzerinde ayar civatası var ama kullanıcı yapamaz bu ayarı bilgisayar şart.Lpg ustasına götürün. 1 Yorum bağlantısı
Hasan AŞKAR 24 Nisan 2022 Yazar Paylaş 24 Nisan 2022 O sorunum çözüldü kelebek temizlendi LPG ayarı kontrol edildi ancak yeni şöyle sorunum çıktı Benim iki tane problemim var biri rölanti bazen düzensiz oluyor bazen sabit hava alan yer mi var acaba anlamadım bi türlü diğeride ateşleme yolda giderken stop ediyor kabloda açıklık var aküden başka bi kablo ile takviye yapıp çalışıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts