İçeriğe Yönlendir

Fiesta 2011 Torpido Kısmında Meydana Gelen Kabarıklık

Selman Adak

Recommended Posts

Selman Adak

Herkese hayırlı ramazanlar 

2011 model fiesta aracimin yolcu kismi airbaginin üzerinde çizgi şeklinde kabarıklık oluştu veya vardı daha çok belirginlesti ben yeni farkettim bilemiyorum aracinda bole bise olan varmi arkadaşlar? 3 sene önce aldım araci experde b1193 kodu hata olarak göstermişti.sag çamurluk değişik sağ kapı boyalı darbeden dolayı midir airbag mi açmıştır diye düşünmeden edemedim şimdi.

Yorum bağlantısı
Hasan Yıldız

Kaplama orjinal mi? Torpido ve sağ tarafta ,kapıya denk gelen kısımda bir hava ızgarası var onu söküp fotoğraflarsaniz fikir beyan edebiliriz.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Selman Adak yazdı:

2011 model fiesta aracimin yolcu kismi airbaginin üzerinde çizgi şeklinde kabarıklık oluştu veya vardı daha çok belirginlesti ben yeni farkettim bilemiyorum aracinda bole bise olan varmi arkadaşlar? 3 sene önce aldım araci experde b1193 kodu hata olarak göstermişti.sag çamurluk değişik sağ kapı boyalı darbeden dolayı midir airbag mi açmıştır diye düşünmeden edemedim şimdi.

Hiç kabarıklık olan Fiesta görmedim orada. 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Selman Adak yazdı:

önceden tamir edilmiş olmasın sakın??

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Korkutmak gibi olmasın ama kaplama olma ihtimali var. 

Zaten hata kodu da çıkmış. Bence vakit kaybetmeden bakın, havayastığı kısımı boş olabilir. 

Yorum bağlantısı
Cem Işık

İlgili kod, havayastığı ile alakalı, kazada airbag açınca yanar. Dilim varmıyor ama torpido kaplanmış gibi hissediyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

havalandırma ızgarası çevresi ve aribag yazısının fotosu var ise anlaması basit

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
(düzenlendi)

Kaplama bence. Tabi çağlar abinin görüşü daha elzem. Ama bariz kaplama gibi görünüyor 4. fotoğrafta.

@Çağlar Bayur

tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Bazı arabalarda tamamen orijinal olmasına rağmen zamanla airbag kısmında iz çıkabiliyor. 

ama sizinki öyle mi bilmiyorum. Havalandırmanın orada bi kaplama belirgin. Aracın kendi göğüs kaplaması olabilir mi yoksa sonradan mı yapılmış?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bazı arabalarda tamamen orijinal olmasına rağmen zamanla airbag kısmında iz çıkabiliyor. 

ama sizinki öyle mi bilmiyorum. Havalandırmanın orada bi kaplama belirgin. Aracın kendi göğüs kaplaması olabilir mi yoksa sonradan mı yapılmış?

Mk2 mondeo, marea ve punto gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selman Adak

anladım arkadaşlar sagolun değerli yorumlariniz için havalandırmanın oraya dikkatlice baktım kalkan sarkan ne bileyim işçilik hatası bi yer var mi diye bulamadım kaplama ise iyi iş çıkarmış eleman airbag tamircisine götürüp gösterecem  uygun bi zamanda  artik

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
İlkay Başaran yazdı:

Mk2 mondeo, marea ve punto gibi.

Punto ve lineada iki göğüs çeşidi var. Eski olanda hiç sorun olmuyor, yeni tip dediklerinde göğüs başkalaşım geçiriyor sanki.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Koltuğun altındaki demirde paslanmış. O demir içeride olduğu sürece paslanmaz.... Koltukta değiştirilmiş veya dış ortamda kalmış olabilir.

Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

Bana orijinal gibi gözüktü. Ha kaplamaysa da yapan ustaya helal olsun derim.

Benim eski aracın fotoğraflarını buldum. Kendi aracımın orijinal olduğundan %100 eminim.

ricglyc.jpeg

o8atixb.jpeg

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Murat Atagenç yazdı:

Bana orijinal gibi gözüktü. Ha kaplamaysa da yapan ustaya helal olsun derim.

Benim eski aracın fotoğraflarını buldum. Kendi aracımın orijinal olduğundan %100 eminim.

ricglyc.jpeg

o8atixb.jpeg

Hocam havalandırma menfezinin sökülü olduğu bir fotoğraf var, onda kaplama belli bence.

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ü.Emre Kartal yazdı:

Koltuğun altındaki demirde paslanmış. O demir içeride olduğu sürece paslanmaz.... Koltukta değiştirilmiş veya dış ortamda kalmış olabilir.

paslanabiliyor. mesela jeep lerde 2000 lerin ortasına kadar bu hep olurdu.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...