İçeriğe Yönlendir

Lastik Danışma

Kadir Kaya29

Recommended Posts

Hasan Yıldız

Yere yakın yerdeki hasar ýuzeysel mi yoksa yama var mı. Yanaktan alınan hasarlar lastik güvenliğini ciddi etkiler. Onun haricinde resim den pek birşey söylemek doğru olmaz. Sizin kullanıcı deneyiminizde bu soruların cevabı.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Yanakta kusur varsa değiştirmek lazım, yoksa 1 ya daha gider bence.

Yorum bağlantısı
Murat Sahın

Güvenlik açısından değişmesini tavsiye ederim. Yanakta hasar da var madem, hiç düşünmeyin.

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
(düzenlendi)

Bu yaranın 1~2 cm daha altında yani yanağın ortasına yakın yerde yara olmuştu. Lastikçim dıştan sıcak yama yapmıştı 2 yol sorunsuz kullanmıştım.

Sizinki tabana daha yakın sorun olmayabilir. 

Lastik ölçüm 215 50 17, lastik Goodyear yazlık idi. 

Yazdıklarımı üstteki yara için dedim, alt kısmı bet değil.

tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar

Değişin. 

1- Michelin

2- Conti

3- Goodyear 

Öncelikli bunlar tercihiniz olsun derim ben. 

Yerlide Lassa da fena değil f/p sayılabilir. Petlastan ve bridgestone dan uzak durun. 

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Ali Tuğberk Avar yazdı:

Petlastan ve bridgestone dan uzak durun. 

Petlas kalbur altı lastik neyse de Bridgestone son dönemde eskiye nazaran şaşırtıcı şekilde Turanza T005 gibi uluslararası bağımsız lastik test kuruluşlarında üst derece alan oldukça iyi değerlere sahip, kaliteli ve yumuşak lastikler üretiyor. Kışlık lastiği olan Blizzak Lm005 de başarılı. Marka yakın takibimde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar
Koray Demir yazdı:

Turanza

Ben 2 yıl önce toplamda 1 sene filan kullandım beğenmedim. Kaza yaptığımda kaskonun kiralama şirketi tarafından verilen aracın lastiği petlastan bi farkı yoktu. Aşırı ses alıyor ve İstanbul'da kasislerse aşırı sarsıyordu. Kış lastiğim Goodyear yazın Michelin kullanıyorum 7-8 ay memnunum. Yorumum kendi tecrübelerime dayanıyor. Bridgestone lastiğin lassadan hatta petlastan farkı yok bence. Lassa yine ikisinden de iyi sayılır. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Ali Tuğberk Avar yazdı:

Ben 2 yıl önce toplamda 1 sene filan kullandım beğenmedim. Kaza yaptığımda kaskonun kiralama şirketi tarafından verilen aracın lastiği petlastan bi farkı yoktu. Aşırı ses alıyor ve İstanbul'da kasislerse aşırı sarsıyordu. Kış lastiğim Goodyear yazın Michelin kullanıyorum 7-8 ay memnunum. Yorumum kendi tecrübelerime dayanıyor. Bridgestone lastiğin lassadan hatta petlastan farkı yok bence. Lassa yine ikisinden de iyi sayılır. 

Kişisel deneyimler fark ettirebiliyor evet eski serileri pek iç açıcı değil ve umut vadetmiyor ben de B ve ER serilerinden kullanıp beğenmemiştim. Hele Michelin ile kıyaslayınca. Ancak Turanza T005 serisi başkalaşım geçirmiş oldukça yumuşak bir lastik ve geri dönüşleri olumlu şans verip deneyimlemek isterdim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Ali Tuğberk Avar yazdı:

Lastiğin yaşı da mühim hocam. Önemli etken. Bende Astrada 6 yaşında Michelin alpine 5 miydi 6 mıydı hatırlamıyorum ama dişleri falan iyi olmasına rağmen her virajda lastik yok gibi kayıyordu araç, Lassa snowways takmıştım çok daha iyi olmuştu. 

Nokian önerebilirim. Babamın focusa hem yazlık hem kışlık aldık, ikisinden de çok memnunuz. 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Ali Tuğberk Avar yazdı:

Yanakları serttir, bu viraj almak ve iyi direksiyon için lazım. Kötü lastik olduğu anlamına gelmez. Ama konforu olumsuz etkiler. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Öngür

bence değiştirmek de fayda var heleki iyi bi marka lastik alırsanız aracınız her konuda sınıf atlar , lastik önerisi olarak şuan baya pahalı ama Continantel premiumcontact 6 öneririm

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Bütçe uygunsa değişin, en çöp marka üzerindekilerden iyi olacaktır, bütçe uygun değilse siz de lastiğe fazla yüklenmeyin, lastik öndeyse önleri arka yaptırın. 

Geçmiş olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Tuğberk Avar
Evren Erakçora yazdı:

Yanakları serttir, bu viraj almak ve iyi direksiyon için lazım. Kötü lastik olduğu anlamına gelmez. Ama konforu olumsuz etkiler. 

Sizin tecrübenize saygı duyuyorum ama benim kafamdaki envantere girecek bir lastik del Evren bey. Saydığım diğer lastiklerle karşılaştırınca çok farkediyor. Saygılar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...