İçeriğe Yönlendir

İnternetten Orijinal Motor Yağı Alma

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz

Ay sonu kart ödemesi yapınca, hepsiburada üzerinden almayı düşünüyorum. 

İlgi alaka için teşekurler. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Shell veya total istasyondan al bence. Hatta total al. En azından izmir’de dolum yapıyor. Çok da kaliteli. Veya shell al. İsrasyonlar iyidir 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

PO harici her yağda sahtekar bol, PO nun maaşlı sosyal medyacısı olmadığı içni sahtesini kimse yapmıyor sanırım

Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar

Pahalı, müşterinin diline düşmüş reklamı çok yapan yağın sahtesi çıkıyor, çok satılmayan makul fiyatlı yağın sahtesini yapan pek olmuyor sanırım default_smile.png

Altı üstü standart motor yağı 4 litresine 600-700 lira yazan markalar var... [emoji2359] Toptan satışlarda dolaylı geri dönüşler ile yarı fiyatının altına maledenler bile oluyor. yüksek fiyatlı bazı markalarda Fahiş kar marjı var, bu yüzden bize yağ satmıyor, yaptığı yüksek tutarlı reklamların, aldığı sponsorlukların, bayilerini gönderdiği seyahatlerin ve kurumsal olmanın bedelini ödetiyorlar... Ben sadece, standart bir yağ istiyorum kardeşim.. [emoji23]

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Abdussamed Acar yazdı:

Ben sadece, standart bir yağ istiyorum kardeşim

etiket yapıp yapıştırlaım, 88 yıldır sektördeyim, yağda sosyal medyadan bunca manipülasyon hiç görmemiştim

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak

SHELL-PO-OPET-LUKOIL

Fiyatları birbirine yakın ve malum markalara göre çok ucuz. Hangisini tercih edersiniz?

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Mehmet Taner Kadak yazdı:

SHELL-PO-OPET-LUKOIL

Fiyatları birbirine yakın ve malum markalara göre çok ucuz. Hangisini tercih edersiniz?

Focusa Opet tercih edilebilir.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Taner Kadak yazdı:

SHELL-PO-OPET-LUKOIL

Total veya shell. 

Çağlar Bayur yazdı:

etiket yapıp yapıştırlaım, 88 yıldır sektördeyim, yağda sosyal medyadan bunca manipülasyon hiç görmemiştim

api sp ve ilsac gf6 onaylı yağ kullanıyorum. Nasıl ama. Yılan di mi :) 

images?q=tbn:ANd9GcTQd7uw_JeEhtKS3wqRO2k

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...