Ali Darbaz 19 Nisan 2022 Yazar Paylaş 19 Nisan 2022 Ay sonu kart ödemesi yapınca, hepsiburada üzerinden almayı düşünüyorum. İlgi alaka için teşekurler. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Nisan 2022 Paylaş 19 Nisan 2022 Shell veya total istasyondan al bence. Hatta total al. En azından izmir’de dolum yapıyor. Çok da kaliteli. Veya shell al. İsrasyonlar iyidir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Nisan 2022 Paylaş 19 Nisan 2022 PO harici her yağda sahtekar bol, PO nun maaşlı sosyal medyacısı olmadığı içni sahtesini kimse yapmıyor sanırım Yorum bağlantısı
Abdussamed Acar 19 Nisan 2022 Paylaş 19 Nisan 2022 Pahalı, müşterinin diline düşmüş reklamı çok yapan yağın sahtesi çıkıyor, çok satılmayan makul fiyatlı yağın sahtesini yapan pek olmuyor sanırım Altı üstü standart motor yağı 4 litresine 600-700 lira yazan markalar var... [emoji2359] Toptan satışlarda dolaylı geri dönüşler ile yarı fiyatının altına maledenler bile oluyor. yüksek fiyatlı bazı markalarda Fahiş kar marjı var, bu yüzden bize yağ satmıyor, yaptığı yüksek tutarlı reklamların, aldığı sponsorlukların, bayilerini gönderdiği seyahatlerin ve kurumsal olmanın bedelini ödetiyorlar... Ben sadece, standart bir yağ istiyorum kardeşim.. [emoji23] 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Nisan 2022 Paylaş 19 Nisan 2022 Abdussamed Acar yazdı: Ben sadece, standart bir yağ istiyorum kardeşim etiket yapıp yapıştırlaım, 88 yıldır sektördeyim, yağda sosyal medyadan bunca manipülasyon hiç görmemiştim 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 19 Nisan 2022 Paylaş 19 Nisan 2022 SHELL-PO-OPET-LUKOIL Fiyatları birbirine yakın ve malum markalara göre çok ucuz. Hangisini tercih edersiniz? Yorum bağlantısı
Koray Demir 19 Nisan 2022 Paylaş 19 Nisan 2022 Mehmet Taner Kadak yazdı: SHELL-PO-OPET-LUKOIL Fiyatları birbirine yakın ve malum markalara göre çok ucuz. Hangisini tercih edersiniz? Focusa Opet tercih edilebilir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Nisan 2022 Paylaş 19 Nisan 2022 Mehmet Taner Kadak yazdı: SHELL-PO-OPET-LUKOIL Fiyatları birbirine yakın ve malum markalara göre çok ucuz. Hangisini tercih edersiniz? Total veya shell. Çağlar Bayur yazdı: etiket yapıp yapıştırlaım, 88 yıldır sektördeyim, yağda sosyal medyadan bunca manipülasyon hiç görmemiştim api sp ve ilsac gf6 onaylı yağ kullanıyorum. Nasıl ama. Yılan di mi 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts