İçeriğe Yönlendir

Vw Golf 6 - Sarsıntılı Çalışma


Adem Uçak

Recommended Posts

Adem Uçak

Öncelikle selamın aleyküm herkese hayırlı bayramlar diliyorum,

aracım 2012 model golf 6 1.4 tsi aracım da şöyle bir sorun var rölantide dalgalanma stop edecek gibi bir durum söz konu ve bazen durduğumda stop etme yaşıyorum alt devirde yani 1000 ila 2000 devir arası araçta tekleme oluyor bobin buji 10 bin olmadı yeni takıldı araç cihazda arıza vermiyor ama tekleme sarsıntı stop etme rolanti dalgalanması mevcut yakıtımı hep shellden alırım.

v power olmadığı için normal benzin alıyordum taa ki V POWER gelene kadar bu 2 hafta içerisinde sürekli v power alıyorum ve araçta rolanti dalgalanması gitti tekleme gitti stop etme yaşamıyorum ben de acaba arızanın enjektörlerde olduğunu düşünüyorum acaba tıkalı mı v power da sorun yok normal benzin de sorun var würth marka katkı atıp arabayı yüksek devir kullansam tıkanmışsa katkının faydası olur mu başına böyle bir sorun gelen varsa yardımcı olabilirse sevinirim 

Yorum bağlantısı
Hasan Yıldız

İlginç. Bu denli yakıt seçme problemi olacağını sanmıyorum. V power sadece temizleyici katkılı yakıt bildiğim kadarı ile. Bahsettiğiniz kadar fark etmesi mümkün değil. Kanımca evvelce kullandığınız yakıtta problem vardı. İki yakıt için aynı Shell istasyonunu mu kullandınız.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...