Emre Ejder 12 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2022 Bu arada bugün gittiğim 3 oto elektrikçiden 1.ncisi kompresör, hortum ve gaz dolumu yapılacak dedi. 2.ncisi hortum değişimi yapılacak, gaz basılacak dedi sonra kompresörde arıza olup olmadığını anlarız dedi. 3.ncusu de aynısını söyledi. Benim 2.nci adamada sorduğum eğer kompresör den Kaynaklı bir arızasa varsa ondan dolayı klima çalışmıyorsa o zaman klima gazı kompresör dan dolayımı boşaldı dedim. Hayır kacaktan dolayı boşalmistir dedi. O zaman kompresör arızalı değil kaçak var dedim. Ondan dolayı klima soğuk üflemiyor dedim. Madem kompresör arızalandığında klima gazını kaçırmıyorsa mantık olarak.. Yorum bağlantısı
Emre Ejder 12 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 12 Mayıs 2022 Ü.Emre Kartal yazdı: Radyatörünüz klima ile ortak mı? Muhtemelen öyle... Gazı tahliye olmuştur. Radyatör klima ile ortak bu klima gaz hortumunun kondisyonu iyi normalden fazla bir basınç olması nedeniyle patlamış gibi duruyor buna sebep nedir acaba. Radyatör fanının düzensiz çalışması olabilir mi ? Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 13 Mayıs 2022 Paylaş 13 Mayıs 2022 Emre Ejder yazdı: Radyatör klima ile ortak bu klima gaz hortumunun kondisyonu iyi normalden fazla bir basınç olması nedeniyle patlamış gibi duruyor buna sebep nedir acaba. Radyatör fanının düzensiz çalışması olabilir mi ? Fan soğutmak için, normalden fazla basınç veya normal basınç eğer hortumda bir sıkıntı varsa yeterli. Problemi farketmemiş olabilirsiniz, araç kazalıdır öncesinde düzgün yapılmamıştır, yanlış gaz basılmıştır vs vs. Çok sebep var, ama şu konu net, o araç oldukça bakımsızmış. Zira bakımı yapılmış olsa yaşanan sorunların hiçbiri olmazdı büyük ihtimalle. 1 Yorum bağlantısı
Selim Gül 18 Mayıs 2022 Paylaş 18 Mayıs 2022 Emre Ejder yazdı: Kendi aracımda antifriz yerine su kullanılmıştı, su yerine araci satın aldıktan sonra antifriz koydurdum bunun sonucunda radyator delindi. Daha önceden su kullanıldığından ve pas tutmasından Kaynaklı böyle bir problem yaşadım.. Sizin karşılaştığınız problemler nelerdir acaba.. Önce ki aracımda(astra H) subap değişimi yaptırdım, bundan dolayı ustamız su haznesine motoru bir iki hafta içinde kontrol edecek diye antifiriz koymadı, bu sürede hava sıcaklığı - 7 düşünce su donduğından araba yolda hararet kaldırdı, az kalsın motor indirecekti... Antifiriz önemli, hatta kalitelisi daha önemli. Yorum bağlantısı
Recommended Posts