Turgut Hüseyn 25 Mayıs 2022 Paylaş 25 Mayıs 2022 Merhaba. 4runner aracımda amortisör için "hard/soft" butonu var. Hard veya soft modu arasında belirgin bir fark hissedemiyorum. Sert veya yumuşak ayarı ne işe yarıyor? Daha komforlu sürüş için hangisi seçilmeli? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mayıs 2022 Paylaş 25 Mayıs 2022 araziye girince soft, otoyolda hard diyebiliriz. 3 1 Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn 25 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2022 Çağlar Bayur yazdı: araziye girince soft, otoyolda hard diyebiliriz. Teşekkürler bilgi için. Otoyolda soft moda geçince komforsuz hissetmem bu yüzdenmiş. Hard moda geçince araç iniyor mu peki? Dışarıdan bakınca farkedemedim. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Mayıs 2022 Paylaş 25 Mayıs 2022 yaylar mevcut? var ise inmez yükselmez de. Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn 25 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 25 Mayıs 2022 Doğan Arşiray yazdı: yaylar mevcut? var ise inmez yükselmez de. evet önde yok, ama arkada yaylar var Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mayıs 2022 Paylaş 25 Mayıs 2022 yükseklik değil de sertlik ayarı olmalı o. softa salınım artar, viraj kabiliyeti azalır 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 26 Mayıs 2022 Paylaş 26 Mayıs 2022 Önde yay yok ise bu araçta torsiyon sistemli mi ? Vayyyy Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Mayıs 2022 Paylaş 26 Mayıs 2022 (düzenlendi) Yaysiz olacagini sanmiyorum. Onde mutlaka hareketi kesecek birsey olmali. 26 Mayıs 2022 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn 26 Mayıs 2022 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2022 Talha Bilgi yazdı: Önde yay yok ise bu araçta torsiyon sistemli mi ? Vayyyy Evet, torsiyon bar. Bu iyi bir şey mi bilemiyorum Doğan Arşiray yazdı: Yaysiz olacagini sanmiyorum. Onde mutlaka hareketi kesecek birsey olmali. Belki başka bir sistem var, ama önlerde yayın olmadığı kesin. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Mayıs 2022 Paylaş 26 Mayıs 2022 (düzenlendi) torsiyon ile yükselip alçalabilir de. ama hareketi kesecek bir sistem olmalı. fotoğrafları varmı merak ttim doğrusu. https://www.uniquecarsandparts.com.au/how_it_works_torsion_bar_suspension sanırım torsiyon cubuğunun "burulması" sadeysinde yay gerektirmiyor. demekki hard soft sadece amortisörün ayarıyla ilgili tabi çalışıyorsa. 26 Mayıs 2022 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts