Mehmet Cihat 25 Ağustos 2022 Paylaş 25 Ağustos 2022 Youtube da gezerken japonların aks körüğü değişimi vidolarına denk geldim. Kullandıkları parça çok hoşuma gitti. Bize de bir gün gelir inşallah 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 25 Ağustos 2022 Paylaş 25 Ağustos 2022 Türkiye’de var yalnız https://www.zeynetkoruk.com/urunlerimiz/yeni-teknik-yarik-klasik-aks-korugu-kopya/ 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 25 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2022 Koray Demir yazdı: markayıda ilk defa gördüm ürününü de. aklımda olsun 1 Yorum bağlantısı
Muhammed Orak 25 Ağustos 2022 Paylaş 25 Ağustos 2022 İsim yoktu bastan sona izledim ama bu ne vakit tasarrufu sagliyor ne is kolayligi sagliyor, bana pek avantajlı gelmedi ama izlemesi eğlenceli Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 25 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2022 Muhammed Orak yazdı: İsim yoktu bastan sona izledim ama bu ne vakit tasarrufu sagliyor ne is kolayligi sagliyor, bana pek avantajlı gelmedi ama izlemesi eğlenceli Aks körüğünün işçiliği 200 tl kendisi 50 tl böyle bir ürünü bulabilsem aracıma uygun kendim bile takarım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ağustos 2022 Paylaş 25 Ağustos 2022 Mehmet Cihat yazdı: Aks körüğünün işçiliği 200 tl kendisi 50 tl böyle bir ürünü bulabilsem aracıma uygun kendim bile takarım lakin malzeme önemli, çinli birşeylere sarıp ısıtıyor falan eğer o sürdüğü yapışkan ve plastik malzemesi özel bir karışım ise plastği kaynatıyor ise iyi olur, basit capon yapıştırıcı ise aksın yağ sızdrıma riski daha pahalıya sonuç verir Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 25 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: lakin malzeme önemli, çinli birşeylere sarıp ısıtıyor falan eğer o sürdüğü yapışkan ve plastik malzemesi özel bir karışım ise plastği kaynatıyor ise iyi olur, basit capon yapıştırıcı ise aksın yağ sızdrıma riski daha pahalıya sonuç verir japondaki kalitelidir de bizim yerli pazardakini denemek lazım Çağlar Bayur yazdı: lakin malzeme önemli, çinli birşeylere sarıp ısıtıyor falan eğer o sürdüğü yapışkan ve plastik malzemesi özel bir karışım ise plastği kaynatıyor ise iyi olur, basit capon yapıştırıcı ise aksın yağ sızdrıma riski daha pahalıya sonuç verir 4.30 da test ediyor yapıştırıcı kısmını abi Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 26 Ağustos 2022 Paylaş 26 Ağustos 2022 Pek pratik bir şey değil. Onun yapıştırma süresinde bizim tamirciler birini takar diğerine başlar. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 27 Ağustos 2022 Paylaş 27 Ağustos 2022 teoride pratik güzel fikir gibi duruyor ama o birleşim yeri ısıya, soğuğa, gerilmeye, dış etkenlere ne kadar dayanır soru işareti. böyle bir uygulama yapsam her yolculuktan sonra körüğü kontrol etme gereği duyarım. bana çok güven vermedi ben yine aks kafasını söküp değiştirmeye devam diyorum 2 Yorum bağlantısı
Rüzgar Atay 30 Ağustos 2022 Paylaş 30 Ağustos 2022 bu japonların kafa hem böyle antin kuntin işlere çalışıyor . bizim bi japon hoca vardı o da böyleydi . şununla uğraşacağına sanayide adam söküp takar zaten. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 30 Ağustos 2022 Paylaş 30 Ağustos 2022 Bir de böyle birşey var https://youtu.be/AWd1b4_Ad-M Yorum bağlantısı
Rüzgar Atay 30 Ağustos 2022 Paylaş 30 Ağustos 2022 Yasin Şimşek yazdı: Bir de böyle birşey var https://youtu.be/AWd1b4_Ad-M folloş oldu körük 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts