Ebrar Tüfek 27 Ağustos 2022 Paylaş 27 Ağustos 2022 Herkese hayırlı akşamlar, bulunduğum bölgede kışın hava sıcaklığı -25 dereceyi buluyor, gece nöbetlerde kullanmak için el ısıtıcısı almak istiyorum, zipponun el sobası var ancak bi süre sonra yedek uç falan gerekiyormuş, çok pahalı. Powerbank gibi şarj edilebilen ısıtıcılar var, bunları kullanan tecrübe eden varmıdır, 4.000 mah, 4 - 8 saat arası gidiyor diyor ama ne kadar doğrudur bilemiyorum. Isınıp patlama tehlikesi varmıdır ? işimi görür mü ? Önerilere açığım Baseus Spongebob El Isıtıcı Powerbank 4000mAh 599,99 TL yerine 582,99 TL https://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/baseus-spongebob-el-isitici-powerbank-4000mah-P473827514 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 27 Ağustos 2022 Paylaş 27 Ağustos 2022 Bunun yerine bu ortam şartlarına uygun çok başarılı bir eldiven tercih edilmez mi ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Ağustos 2022 Paylaş 27 Ağustos 2022 Bende zippo var yakıtlı. İki kıştır arada bir kullanıyorum. Verimli epey Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 27 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2022 Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Bunun yerine bu ortam şartlarına uygun çok başarılı bir eldiven tercih edilmez mi ? Eldivenim var ancak -25 de fayda etmez, aslında kaliteli bi eldiven de tercih edilebilir ancak eldiven ile çalışmam zor olur. Servet Aydın yazdı: Bende zippo var yakıtlı. İki kıştır arada bir kullanıyorum. Verimli epey Abi bitane zippo şişesi ile kaç defa full doluyor, bir dolumda kaç saat yanıyor bilgi verebilirmisin, bide üstteki uç kısmı ne kadar sürede değişiyor ? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ağustos 2022 Paylaş 27 Ağustos 2022 Şantiyede çalışırken bi arkadaşın getirdiği şarjlı ayak ısıtıcısını kullanmıştım. Ayaklarım çok üşür, ayak üşürse vücut da üşür. Çalışma konforumu artırmıştı. Şantiyede ateş yakan işçilerin yanına gidip is duman kokmaktan kurulmuştum Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 27 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şantiyede çalışırken bi arkadaşın getirdiği şarjlı ayak ısıtıcısını kullanmıştım. Ayaklarım çok üşür, ayak üşürse vücut da üşür. Çalışma konforumu artırmıştı. Şantiyede ateş yakan işçilerin yanına gidip is duman kokmaktan kurulmuştum Aynı şekilde bende üşüdüğümde konsantre olamıyorum, şuan ağustos ayında 12 derece, 1 aya kalmadan buz gibi olacak, yavaş yavaş önlemlerimi almam lazım. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ağustos 2022 Paylaş 27 Ağustos 2022 Ben de -25'lerde askerlik yaptım. Şu üründen kullanıyordum ve inanılmaz memnundum: Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 28 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2022 Sani Gerşon yazdı: Ben de -25'lerde askerlik yaptım. Şu üründen kullanıyordum ve inanılmaz memnundum: Bu ne oluyor ilk kez gördüm Yorum bağlantısı
Hamit inan 28 Ağustos 2022 Paylaş 28 Ağustos 2022 (düzenlendi) Selam Ebrar. Yıllar önce doğuda gorev yapan bir arkadaşta görmüştüm. Kese kağıdı gibi birşeyin içinde kum gibi bir madde var. Biraz paketi ufalayinca ateş gibi isiniyordu içindeki. Dağda iken kaplerinin üstüne koyuyorlardı ona bakmak lazım yada sıcak su imkanin varsa mini torbaya koyup göğsüne koy kanı ısıtır. 4000 ma birşeyin o kadar soğukta çok iş gorecegini sanmam. Yine en mantıklı Zippo tarzı bir ürün https://ty.gl/nhv53w89vb 28 Ağustos 2022 tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 28 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2022 Hamit inan yazdı: Selam Ebrar. Yıllar önce doğuda gorev yapan bir arkadaşta görmüştüm. Kese kağıdı gibi birşeyin içinde kum gibi bir madde var. Biraz paketi ufalayinca ateş gibi isiniyordu içindeki. Dağda iken kaplerinin üstüne koyuyorlardı ona bakmak lazım yada sıcak su imkanin varsa mini torbaya koyup göğsüne koy kanı ısıtır. 4000 ma birşeyin o kadar soğukta çok iş gorecegini sanmam. Yine en mantıklı Zippo tarzı bir ürün https://ty.gl/nhv53w89vb Selam abi, galiba zippo alacağım gibi görünüyor, kara düzen ateş daha faydalı gibi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Ağustos 2022 Paylaş 28 Ağustos 2022 Ebrar Tüfek yazdı: Herkese hayırlı akşamlar, bulunduğum bölgede kışın hava sıcaklığı -25 dereceyi buluyor, gece nöbetlerde kullanmak için el ısıtıcısı almak istiyorum, zipponun el sobası var ancak bi süre sonra yedek uç falan gerekiyormuş, çok pahalı. Powerbank gibi şarj edilebilen ısıtıcılar var, bunları kullanan tecrübe eden varmıdır, 4.000 mah, 4 - 8 saat arası gidiyor diyor ama ne kadar doğrudur bilemiyorum. Isınıp patlama tehlikesi varmıdır ? işimi görür mü ? Önerilere açığım Baseus Spongebob El Isıtıcı Powerbank 4000mAh 599,99 TL yerine 582,99 TL https://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/baseus-spongebob-el-isitici-powerbank-4000mah-P473827514 Hem powerbank hem ısıtıcı olup şekli powerbanka benzeyenler var. Bende var fena değil ama şarj etmek ister. Yakıtlı daha çok ısıtıyor Zippo bendeki şarjlı şuna benziyor http://www.ascim.com.tr/tr/el-isitici-powerbank-2444 10binlik olması iyi olur ve de usb çıkışı Yukka Yeşil 10000MAH El Isıtıcı Powerbank (Yurt Dışından) https://www.hepsiburada.com/yukka-yeil-10000mah-el-isitici-powerbank-yurt-diindan-p-HBV000019HBHG?magaza=Yukka&url_src=ios-product-detail 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 28 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Hem powerbank hem ısıtıcı olup şekli powerbanka benzeyenler var. Bende var fena değil ama şarj etmek ister. Yakıtlı daha çok ısıtıyor Zippo bendeki şarjlı şuna benziyor http://www.ascim.com.tr/tr/el-isitici-powerbank-2444 10binlik olması iyi olur ve de usb çıkışı Yukka Yeşil 10000MAH El Isıtıcı Powerbank (Yurt Dışından) https://www.hepsiburada.com/yukka-yeil-10000mah-el-isitici-powerbank-yurt-diindan-p-HBV000019HBHG?magaza=Yukka&url_src=ios-product-detail Hocam ben dağdayım bölgede zippo yakıtı bulmam zor olur, bir kasa yakıtı kargoyla sipariş edip öğlende çıkıp alırım da çok üşeniyorum yol uzak, elektrikliyi hergün şarj ederim, fiyatı da iyiymiş 800 küsür lira. Alacağız artık, şu yukka'ya bi bakayım bundan sipariş ederim, çok teşekkür ediyorum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Ağustos 2022 Paylaş 28 Ağustos 2022 Ebrar tek dolum ile 4 saat kadar çalışıyor. Hesaplama yapmadım yakıt kaç kere dolum yapar diye ancak sanırım 15 20 gün gider. Günde kaç saat nöbet tutuyorsun Şöyle yapalım ; sen adres ver bana. Bendeki ürünü göndereyim kullan dene. İşime yarıyor dersen satın al 1 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 28 Ağustos 2022 Paylaş 28 Ağustos 2022 https://www.ciceksepeti.com/11-ayri-isitmali-termal-yelek-akilli-kontrollu-isitmali-yelek-kayak-avci-yelegi-l-beden-kcm22500736 Bu tarz yelekler var işinizi görür gibi. Birde bu aşağıdaki cep sobalarından alınca sıcacık kalırsınız gibi. https://ty.gl/oz7bqqtekl Yorum bağlantısı
Hamit inan 28 Ağustos 2022 Paylaş 28 Ağustos 2022 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Ebrar tek dolum ile 4 saat kadar çalışıyor. Hesaplama yapmadım yakıt kaç kere dolum yapar diye ancak sanırım 15 20 gün gider. Günde kaç saat nöbet tutuyorsun Şöyle yapalım ; sen adres ver bana. Bendeki ürünü göndereyim kullan dene. İşime yarıyor dersen satın al Fatih denen arkadaşın sam beyni olayı vardı senin tamir edelim dediğin. Konuyu görünce mesaj attım. Bende yedek var Yollayayim dene çalışırsa yenisini ucuza bulana kadar kullan. Şaşırmıştı. İki ay kullandı yenisini bulunca yolladı. Aynı durum başka birinin başına gelmiş. Abi senden gaza geldim adama benim yedeği taktım gitti. Gidiş o gidiş numarayı bile iptal etti eleman diyor iş gorebilmek güzel bir şey 28 Ağustos 2022 tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Ağustos 2022 Paylaş 28 Ağustos 2022 zippo yakıt herhalde 1 ay gider sürekli yaksan. şarj bulamazsan ne olacak? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Ağustos 2022 Paylaş 28 Ağustos 2022 Hamit inan yazdı: Fatih denen arkadaşın sam beyni olayı vardı senin tamir edelim dediğin. Konuyu görünce mesaj attım. Bende yedek var Yollayayim dene çalışırsa yenisini ucuza bulana kadar kullan. Şaşırmıştı. İki ay kullandı yenisini bulunca yolladı. Aynı durum başka birinin başına gelmiş. Abi senden gaza geldim adama benim yedeği taktım gitti. Gidiş o gidiş numarayı bile iptal etti eleman diyor iş gorebilmek güzel bir şey Bende lr2 turbosu verdim facedeki gruptan birine. Sırra kadem bastı. O değil güvenlik kamerası da bozulmuş kayıt yapmıyordu. Burnundan fitil fitil gelir nasılsa 2 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ağustos 2022 Paylaş 28 Ağustos 2022 Servet Aydın yazdı: facedeki gruptan birine. Sırra kadem bastı. alipiniMi alayım o zaman pauseye bassana bi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Ağustos 2022 Paylaş 28 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: alipiniMi alayım o zaman pauseye bassana bi Başkan aldı geçen gün. Ben götüreyim dedi gelmedi mi? Yorum bağlantısı
Onur Bulut 28 Ağustos 2022 Paylaş 28 Ağustos 2022 Hey gidi hey Kars'ta -30 larda göz kapaklarım birbirine yapışıyordu. -25 te tek derdin ellerin olsun kardeşim. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 29 Ağustos 2022 Paylaş 29 Ağustos 2022 -25 derecede powerbank pek iş görmez bence verimi çok düşer. En güzeli yakıtlı birşeyler kullanmak. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 29 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2022 Servet Aydın yazdı: Ebrar tek dolum ile 4 saat kadar çalışıyor. Hesaplama yapmadım yakıt kaç kere dolum yapar diye ancak sanırım 15 20 gün gider. Günde kaç saat nöbet tutuyorsun Şöyle yapalım ; sen adres ver bana. Bendeki ürünü göndereyim kullan dene. İşime yarıyor dersen satın al Abi ayda 7 gün, her nöbette toplam 30 saat hiç uyumadan bekliyorum, ayda 210 saat yapar. Nöbette 6 saat devriye desek günlük 7 8 saat maksimum kullanacağım. Olur abi, özelden yazayım ben adresi. Mehmet Göktürk yazdı: zippo yakıt herhalde 1 ay gider sürekli yaksan. şarj bulamazsan ne olacak? Nöbet yerinde elektrik var hocam, ayrıca bitane 20.000 bitane 5.000 mah powerbank var. Servet abinin ateşli olanını bi bakalım zaten büyük ihtimal tam aradığım şeydir. Onur Bulut yazdı: Hey gidi hey Kars'ta -30 larda göz kapaklarım birbirine yapışıyordu. -25 te tek derdin ellerin olsun kardeşim. Nöbet harici kademede kazan dairesi var yine idare ediyor da, araç yolda kalınca dışarda -25 -30 da takım aleti eline yapışıyor kalın eldiven kullanmayınca bakalım neler yaşayacağız Yorum bağlantısı
Recommended Posts