Yakup Kocaağa 2 Eylül 2022 Paylaş 2 Eylül 2022 Merhaba arkadaşlar Nisan ayında aldığım Astra H aracımda akü ayağına bağlı bir korna var kablosunu takip ettiğimde sigorta ile aküye bağlanıyor içerde A sütününda ise bir adet led diyot var zannediyorum alarm var ama nasıl aktif edildiğini bilmiyorum ayrı bir kumandası var mı onuda bilmiyorum sizin bir fikriniz var mı? eski sahibinin de haberi yok Yorum bağlantısı
Cem Işık 2 Eylül 2022 Paylaş 2 Eylül 2022 Yakup Kocaağa yazdı: Merhaba arkadaşlar Nisan ayında aldığım Astra H aracımda akü ayağına bağlı bir korna var kablosunu takip ettiğimde sigorta ile aküye bağlanıyor içerde A sütününda ise bir adet led diyot var zannediyorum alarm var ama nasıl aktif edildiğini bilmiyorum ayrı bir kumandası var mı onuda bilmiyorum sizin bir fikriniz var mı? eski sahibinin de haberi yok Eskiden takılıp sonradan iptal edilen bir alarm var sanırım. Elektrikçi kablo takibiyle alarm beynini bulacaktır. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Eylül 2022 Paylaş 4 Eylül 2022 Yalancı alarm olabilir, ışığı gören yanaşmaz mantığıyla… 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts