Enes Yıldırım 9 Ekim 2022 Paylaş 9 Ekim 2022 Merhabalar İnternet üzerinde sorularıma pek yanıt bulamadım daha doğrusu ilgili konu bulamadım burada bilen anlayan vardır diye ümit ederek aşağıya soruları bırakıyorum 4- Araç kontağı 1 defa çevirilince elektrik nereye gider? 7-Sigorta kutusunda artı ve eksi kutbu bulunur mu yoksa sadece artı kutbu mu bulunur? Cevaplayan olursa memnun olurum Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Ekim 2022 Paylaş 9 Ekim 2022 Çağlar Bayur yazdı: 4- aksesuar konumu, teybe gider 7- + Röle olursa? 7- deki eksiyi 7. madde diye algilamazsak 😅 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim 2022 Paylaş 9 Ekim 2022 Metin Akbal yazdı: Röle olursa? 7- deki eksiyi 7. madde diye algilamazsak 😅 aslında tuzak soru tabii Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 9 Ekim 2022 Paylaş 9 Ekim 2022 İlk soru aracına göre değişir, benim araçta ilk kademe motor ve kontrol modülleri hariçnherşeyi çalıştırıyor. Ama genelde ilk mod radyo vs çalışırbikinci modda cam kumandaları çalışır. Diğer soru ise sadece + kutup vardır. Zaten sigorta kutusundan kablo çekip şasi üzerinde bir yerden eksi almak yolu ile işlem yapılması da bundandır. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Ekim 2022 Paylaş 9 Ekim 2022 Enes Yıldırım yazdı: Merhabalar İnternet üzerinde sorularıma pek yanıt bulamadım daha doğrusu ilgili konu bulamadım burada bilen anlayan vardır diye ümit ederek aşağıya soruları bırakıyorum 4- Araç kontağı 1 defa çevirilince elektrik nereye gider? 7-Sigorta kutusunda artı ve eksi kutbu bulunur mu yoksa sadece artı kutbu mu bulunur? Cevaplayan olursa memnun olurum Sorulara burda şak diye yanıt aramanız yanlış. Çok yanlış. Biraz şema inceleyin hemen bulacaksınız. İnternette hap yok. Bu sorunun cevabı var.. Lütfen... 5 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ekim 2022 Paylaş 9 Ekim 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Sorulara burda şak diye yanıt aramanız yanlış. Çok yanlış. Biraz şema inceleyin hemen bulacaksınız. İnternette hap yok. Bu sorunun cevabı var.. Lütfen... Haklısın hocam. Araştırma yapmadan sonuca ulaşma çok fazla. Kendi işimden biliyorum. Arıza var ağğbi bu ne arızası? Eline ölçü aleti almadan sonuca ulaşmak istiyorlar. Eğitim de öyle 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Ekim 2022 Paylaş 9 Ekim 2022 Hoca cevabı biliyor zaten öğrenciden araştırsın öğrensin diye yanıt istiyor.. hocaya yanıt yetiştirince öğrenilmiş olmuyor işte. 2 1 Yorum bağlantısı
Enes Yıldırım 9 Ekim 2022 Yazar Paylaş 9 Ekim 2022 Mehmet Göktürk yazdı: Hoca cevabı biliyor zaten öğrenciden araştırsın öğrensin diye yanıt istiyor.. hocaya yanıt yetiştirince öğrenilmiş olmuyor işte. Hocam bide fırçalasaydınız, öğretmen zaten derste gösterecek de önceden bilgi edinmemiz için demişti bilgilerde ihtiyacımı gördü teşekkürler yardımcı olanlara 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Ekim 2022 Paylaş 9 Ekim 2022 Enes Yıldırım yazdı: Hocam bide fırçalasaydınız, öğretmen zaten derste gösterecek de önceden bilgi edinmemiz için demişti bilgilerde ihtiyacımı gördü teşekkürler yardımcı olanlara nasıl fırçalanacak ise söyle ona göre yapayım. hoca önceden birine "sor" dememiş araştır demiş 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim 2022 Paylaş 9 Ekim 2022 Mehmet Göktürk yazdı: nasıl fırçalanacak ise söyle ona göre yapayım. hoca önceden birine "sor" dememiş araştır demiş en sevdiğim hocam motor mekaniği verirdi beni durmadan sınavlardan kovardı sonra çay içerdik ama 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Ekim 2022 Paylaş 9 Ekim 2022 Çağlar Bayur yazdı: en sevdiğim hocam motor mekaniği verirdi beni durmadan sınavlardan kovardı sonra çay içerdik ama İşte budur. sürekli tepelediğimiz neredeyse dövdüğümüz yüksek lisans öğrencisi araştırma görevlimiz bizi çok sever. şimdi sektöre geçti mezun olunca. Ama arada geliyor sohbete takılıyor. Yine dövüyoruz. yine geliyor. 10-15 bin lira da bölüme bağış yaptı. Çok efendi akıllı bir çocuk. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim 2022 Paylaş 9 Ekim 2022 Mehmet Göktürk yazdı: İşte budur. sürekli tepelediğimiz neredeyse dövdüğümüz yüksek lisans öğrencisi araştırma görevlimiz bizi çok sever. şimdi sektöre geçti mezun olunca. Ama arada geliyor sohbete takılıyor. Yine dövüyoruz. yine geliyor. 10-15 bin lira da bölüme bağış yaptı. Çok efendi akıllı bir çocuk. ben mezundan sonra ziyaret edemedim maalesef elim bir kaza, bodrumda takside yolcu iken başka bir alkollü sürücü kazası oldu çok üzülmüştük 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts