Turgut Hüseyn 25 Ekim 2022 Paylaş 25 Ekim 2022 Merhaba. Toyota 4runner`ı torsiyon bar ile 5-10cm yükseltmek istiyorum. Araca bir zararı olacak mı? Ben, bir zararı olacağını düşünmüyorum. Çünkü, zaten araç kendisi buna torsiyonla izin veriyor, dışarıdan müdahale yok. Siz ne düşünüyorsunuz? Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 25 Ekim 2022 Paylaş 25 Ekim 2022 (düzenlendi) Ön salınma sertleşecek bilginiz olsun 25 Ekim 2022 tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 25 Ekim 2022 Paylaş 25 Ekim 2022 Ben torsiyon sistemli ML320 yükseltmiştim, süspansiyon sertleşmedi aksine salınım bir tık arttı, Sadece torsiyon ayarından sonra ön düzen sapıtabiliyor yeniden ön düzen kontrol ve rot ayarı yapılması lazım. Torsiyon yükseltmesi sırasında torsiyon takozları olur eğer kırık ise yenilenmesi olası gıcırtıların önüne geçer 1 Yorum bağlantısı
Turgut Hüseyn 25 Ekim 2022 Yazar Paylaş 25 Ekim 2022 Talha Bilgi yazdı: Ben torsiyon sistemli ML320 yükseltmiştim, süspansiyon sertleşmedi aksine salınım bir tık arttı, Sadece torsiyon ayarından sonra ön düzen sapıtabiliyor yeniden ön düzen kontrol ve rot ayarı yapılması lazım. Torsiyon yükseltmesi sırasında torsiyon takozları olur eğer kırık ise yenilenmesi olası gıcırtıların önüne geçer Bilgiler için teşekkür ederim. Peki, ML320 yükselttiğinizde yakıtı etkiledi mi? 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 25 Ekim 2022 Paylaş 25 Ekim 2022 Turgut Hüseyn yazdı: Bilgiler için teşekkür ederim. Peki, ML320 yükselttiğinizde yakıtı etkiledi mi? Açıkçası yakıtı etkilemedi, yada çok belli etmedi diyebilirim zira çok belli etse anlardım, yabancı forum sitelerinde viraj için dikkat edin diyordu lakin ben lastikleri spacer yardımıyla zaten 3 cm gibi dışarı almıştım virajda da sorun yaşamadım Kendi spesifiklerini korumuştu. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts