İbrahim Yılmaz 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Hayırlı olsun Murat hocam. Şimdi sırada ekipman var. 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 30 Ocak Yazar Paylaş 30 Ocak Murat Gedik yazdı: Arkadaşlar tavsiyeler için çok teşekkür ederim. Bugün bayiye gittim 12 taksit 140.000'e bıraktı ben de aldım peşin fiyatına. Hero x plulse 4v pro 20.000 peşin 120.000'e vade farksız 12 taksit aldım motoru. Zaten bu fiyatları gördüm o yüzden sadece bakmaya gitmiştim kışa doğru alırım ancak diyordum. Hayırlı olsun güle güle kullanın. Hem arazide hem şehir içinde gayet kıvrak sürüşü kolay ekonomik bir motor. Uzun yolu biraz tatsız sadece onun haricinde tam bir görev adamı. Ben gayet memnunum, yanına bir de tenere alabilirsem ömürlük bir kombinasyon olur benim için 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Teşekkür ederim İnşallah Allah gönlünüze göre versin. İbrahim Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun Murat hocam. Şimdi sırada ekipman var. Çok teşekkür ederim. Aynen ilk olarak kaskları araştırmaya başladım sonra da mont bot ve pantolon var 🙂 Emin Önal yazdı: Hayırlı uğurlu olsun. Fiyat ve ödeme kolaylığı mı bu motora itti sizi ? 21-18 jantlarla beni araziye sür, ben offroad motoruyum diyen bir model çünkü. Öncelikle fiyat ve ödeme kolaylığı bu motoru şu anda almama neden oldu. Ayrıca bu motoru tercih etmeme de neden oldu. Ama Nevşehir'de yaşadığım için bulunduğum bölgede çok fazla Toprak yol ve güzel arazi mevcut. Buraları daha kolay gezmek için bu motoru tercih ettim. Eğer 400.000 civarı param olsaydı. Honda NX 500 ya da CF moto mt450 alırdım. Son olarak tercihim himalayan 450 olabilirdi. 3-4 yıl bunu kullanıp bu motorlardan birine geçmeyi düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts