Ahmet Kasapoğlu 14 Haziran 2006 Yazar Paylaş 14 Haziran 2006 yapıştırdığınız yerin ve bağlantı kısımlarının bir fotoğrafını forum da yayınlarsanız çok memnun olurum.birazdan göndericem foto makinesi 2 gündür bende değildi ondan resim çekemedim Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 16 Haziran 2006 Yazar Paylaş 16 Haziran 2006 evet biraz geç oldu ama resimleri gönderiyorumsol far sağdakinden çok daha güzel oldu projektörü vidalarını açıp ikiye böldüm ön kısmını reflektörün önünden arkasını arka kısımdan takıp reflektörün içinden vidaları taktım öyle olunca reflektörün üst kısmını kesmeme gerek kalmadı.sağ farda acemiliğimi atlattım artık napalım biraz biçimsiz oldu reflektörden gereğinden fazla kestim. ve sanırım sağa dooru biraz yamuk oldu.artık takmadan iyi kötü olmuş diyemicem yapıcak bişi yok yerinden mümkün diil sökülmez sol farın resimlerini gönderiyorum. artık işten sıkılmaya başladım ufak tefek anlamsız şeylerle uğraşıyorum sıkıntıdan biraz özenmeden yapıştırmışım Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 16 Haziran 2006 Yazar Paylaş 16 Haziran 2006 reflektörün hazır halinden birkaç resim Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 16 Haziran 2006 Yazar Paylaş 16 Haziran 2006 salondaki sehpada bixenon un çalışmasını gösteren bi video çektimiyi akşamlar....http://rapidshare.de/files/22485911/100_8082.MOV.html Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 20 Haziran 2006 Yazar Paylaş 20 Haziran 2006 kimse ne yorum yapıyo ne gaz veriyo herkes ümidi kesti sanırım benden Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 20 Haziran 2006 Yazar Paylaş 20 Haziran 2006 koskoca istanbulda zaman rölesi yok arkadaşlaraklım almıyo bunu şöyle devreye giripte 3 5 saniye yada daha fazla bir süre sonra devreden çıkıcak bir röle yok ya.kendim acayip bişi yaptım bende şu anda tıkır tıkır çalışıyo. röle buluncaya kadar bununla idare edicem artık. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 20 Haziran 2006 Paylaş 20 Haziran 2006 kimse ne yorum yapıyo ne gaz veriyo herkes ümidi kesti sanırım benden ne gazı ne yorumu ya ben projenin bitmiş resimlerini bekliyorum diyorum, bitmedi mi hala ? Yorum bağlantısı
Cem Temizsoylu 20 Haziran 2006 Paylaş 20 Haziran 2006 Mercek doğru açıyla bakıyor di mi? Uzun farın ampülüne göre biraz eğri duruyor gibi geldi bana. Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 20 Haziran 2006 Yazar Paylaş 20 Haziran 2006 ledler yüzünden uzadı kaç gündür onları bekliyodum bugün geldi ama yanlış geldi napicam bilmiorum.sağdaki farın projektörü çok az yamuk farı yerine oturturken onu ayarlıcam sanırım sol sağ ayar için vida var.diğerinde sorun yok. Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 21 Haziran 2006 Yazar Paylaş 21 Haziran 2006 sinyal lambalarının bitmiş haliaradaki boş sıraya ve en alttki boş sıraya beyaz park ledlerini eklicem yarın Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 22 Haziran 2006 Yazar Paylaş 22 Haziran 2006 farları bugün bitirdim ve taktım açıkçası istediğim gibi olmadıcamları oturturken led paneli çok çok sorun çıkardıartık öyle sıkıldımki nası olursa olsun dedim kapadım farlarıkabloları ve dirençleri fara bakınca görünüyo malesef ama yakından farın içine bakmadığınız zaman tek kelimeyle harikahawa kararsın resim çekip göndericem Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 22 Haziran 2006 Yazar Paylaş 22 Haziran 2006 bunları diyaframı kısarak çektim hava karardığında inip önden tam resim çekicem Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 22 Haziran 2006 Paylaş 22 Haziran 2006 farları bugün bitirdim ve taktım açıkçası istediğim gibi olmadıcamları oturturken led paneli çok çok sorun çıkardıartık öyle sıkıldımki nası olursa olsun dedim kapadım farlarıkabloları ve dirençleri fara bakınca görünüyo malesef ama yakından farın içine bakmadığınız zaman tek kelimeyle harikahawa kararsın resim çekip göndericemyaa daha yeni başladın, istediğin gibi olmadıysa değiştirip geliştiriceksin zevkine göre, zamanla hallolur herşeyışık desenini falan da isteriz ! Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 22 Haziran 2006 Yazar Paylaş 22 Haziran 2006 yaa daha yeni başladın, istediğin gibi olmadıysa değiştirip geliştiriceksin zevkine göre, zamanla hallolur herşeyışık desenini falan da isteriz ! sıkılmak derken genel olarak değil. 2 tane farın 20 gün sürmesinden sıkıldım yani ledler gelmedi onları bekledim hiç aklıma gelmicek bi iş olan solenoid in ısınması yüzünden kaç gün kaç tane devre yaptım. yoksa iş zewkli yani. yarın biri getirsin hemen yapim onada bu arada park ledleri mavi değil. ama fotoğraflarda mavi gibi çıkıyor.xenonları takmaya vaktim olmadı sadece sağdakini idareten tutturdum. o yüzden bu akşamlık ışık deseni ve farın yanarken görüntüsünü veremiyorum.ama az önce indim aşağı park ve sinyal ledlerinin resimlerini çektim. o kadar süper duruyoki anlatamam valla gündüz yakından bakınca farın içine kablolar dirençler falan görünüyo hiç beğenmedim demiştim ama geceki görüntüyü gördümya valla istediği gibi görünsün kablolar resimleri upload layıp koyuyorum birazdan Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 22 Haziran 2006 Yazar Paylaş 22 Haziran 2006 Bu gece önden park lambaları yanarkenBuda gene gece sinyal lambaları Yorum bağlantısı
Mustafa Sarı1679652568 22 Haziran 2006 Paylaş 22 Haziran 2006 bence güzel bi iş çıkartmışsın ortaya. güzel olmuş boşver görünen kabloları falan sen akşamki görüntüye bak tek kelimeyle mükemmel. güle güle kullan. önden xenonlu ve duvara yansıyan resimleri de bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Ahmet Göker Derya1679652568 22 Haziran 2006 Paylaş 22 Haziran 2006 helal olsun gerçekten, örnek bi uygulama yapmışsın... Yorum bağlantısı
Cem Temizsoylu 22 Haziran 2006 Paylaş 22 Haziran 2006 Çok güzel olmuş, eline sağlık. Eski park ve sinyal lambalarına paralel mi bağladın ledleri? Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 22 Haziran 2006 Yazar Paylaş 22 Haziran 2006 sinyalleri paralel bağladımpark lambasına 15 tane led kullanınca ampul patlak uyarısı vermemeye başladı.birazdan xenonları takmaya inicem Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 23 Haziran 2006 Yazar Paylaş 23 Haziran 2006 xenonları taktım ama baya vaktimi aldıdün sanayide farları oturturken sol farı 4 5 defa takıp çıkarmıştım tam yerine oturması için o sırada gözümden kaçmı$ kısa far soketi farın altına dooru katlanıp öyle takılmış. çıkması mümkün değildi. neyseki elimdeki aletler yettide sanayiye gitmeden kendim farı söküp soketi çıkardım. xenonları taktığımda akşam olmuştu kardeşimi mezuniyet yemeğine götürdüm daha yeni geldim. sadece yükseklik ayarı yapabilmiştim.resim çekemedim malesef çünkü farın sağ sol ayarıylada oynamam gerekicek.hatta sağdaki farı baya bi ayarlamam gerekicek neden derseniz bugün yolda giderken sağ far baya bi sağa dooru ışık veriyodu zaten reflektörü takarkende farketmiştim biraz yamuk oldu dışa dooru. yarın ona bi ayar çekip öyle resimlicem. çok fazla düzeliceğini zannetmiyorum ama sonuç olarak düz bi çizgi olduğu için zaten hafif sağa yamuk olması çok fazla bir problem yaratmaz sanırımfarkından olmadan AFL yapmışım galiba sağa dooru dönerken mis gibi viraj içi aydınlatma oluyo Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 27 Haziran 2006 Yazar Paylaş 27 Haziran 2006 merhaba arkadaşlar2 3 gündür uğrayamadım foruma şu anda yazlıktayım resim çekicek tek bir duvar yok burda gelmeden önce yola çıkarken bahçede çektiğim iki resimi gönderiyorum.soldakiler normal sağdakiler bixenon şeklinde. Yorum bağlantısı
Guest blackjack 28 Haziran 2006 Paylaş 28 Haziran 2006 Valla eline sağlık, oldukça emek harcanmış bir çalışma... Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 2 Temmuz 2006 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2006 bulabildiğim tek duvarda çektim ışık desenini buda normal ve bixenon şeklinde Yorum bağlantısı
Recommended Posts