Selçuk Keleş 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Okumuştum lakin üzerinden zaman geçmişti tazeledik iyi oldu.Bu durumda F/P (P'den kastım fayda) olarak normal bir ampul seçeceğim, teşekkürler.Oradaki bilgiler güncel. F/P olarak en iyi seçim %50-60 kategorisindeki ampuller oluyor. Fazlasının farkını zaten pek de göremiyorsun. Yorum bağlantısı
Bülent Ünlü 1 Temmuz 2016 Paylaş 1 Temmuz 2016 On 10.04.2013 at 21:54, Mahmut Akbulut yazdı: General Elektrik - Osram - Hella - Philips - Bosch - Narva - Sylvania hepside en iyiyi üretmeye çalışan firmalar.Tercih sizin ama photon xenstar vs.ürünlerden uzak durun,görsellikten öte işe yaramazlar.Marka ampul tercih etmek gerekir Osram NBR kullanan ve memnun kalan arkadaşlarımız eşimiz dostumuz var Merhaba.Türkiye de artık Ring Xenon130 serisi ampuller var.Bu ürün %130 daha fazla ışık ve +60m fazla görüş sağlıyor.Bu ürün Osram NBU serisi ampullerden daha performanslıdır. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Temmuz 2016 Paylaş 1 Temmuz 2016 3 saat önce, Bülent Ünlü yazdı: Merhaba.Türkiye de artık Ring Xenon130 serisi ampuller var.Bu ürün %130 daha fazla ışık ve +60m fazla görüş sağlıyor.Bu ürün Osram NBU serisi ampullerden daha performanslıdır. İki Takım H7 gönderseniz de test etsek aracımızda.. NB ile kıyaslasak.. Tam da ampul alma arefesindeydim.. Aracım Nissan Qashqai, Ampul tipim H7 Adresim: Mehmet Özyürek Yeni Mahalle, Lale Caddesi, Yavuzkolukısa İşmerkezi, Kat: 3 No:73 Merkez Nevşehir. 1 Yorum bağlantısı
Bülent Ünlü 1 Temmuz 2016 Paylaş 1 Temmuz 2016 Bir saat önce, Mehmet Özyürek yazdı: İki Takım H7 gönderseniz de test etsek aracımızda.. NB ile kıyaslasak.. Tam da ampul alma arefesindeydim.. Aracım Nissan Qashqai, Ampul tipim H7 Adresim: Mehmet Özyürek Yeni Mahalle, Lale Caddesi, Yavuzkolukısa İşmerkezi, Kat: 3 No:73 Merkez Nevşehir. http://urun.n11.com/ampul/ring-xenon130-h7-130-fazla-isik-P120647684 Mehmet Bey burada var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Temmuz 2016 Paylaş 1 Temmuz 2016 1 saat önce, Bülent Ünlü yazdı: http://urun.n11.com/ampul/ring-xenon130-h7-130-fazla-isik-P120647684 Mehmet Bey burada var. Para mı ödemem gerekiyor.. ? Yorum bağlantısı
Akın Açıkgöz 18 Ekim 2016 Paylaş 18 Ekim 2016 Merhaba aracıma h4 tip ampul alacağım.Biraz araştırdım Osram NB Plus düşünüyorum bide bu osram NB plus ile unlimitedın farkı nedir hangisi daha iyidir?Sizler hangi ampulu önerirsiniz ? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 On 18.10.2016 at 17:45, Akın Açıkgöz yazdı: Merhaba aracıma h4 tip ampul alacağım.Biraz araştırdım Osram NB Plus düşünüyorum bide bu osram NB plus ile unlimitedın farkı nedir hangisi daha iyidir?Sizler hangi ampulu önerirsiniz ? Unlimited en son çıkan seri, sanırım %90'dan %100'e çıkardılar. Onu tercih edin. 1 Yorum bağlantısı
Akın Açıkgöz 23 Ekim 2016 Paylaş 23 Ekim 2016 On 20.10.2016 at 11:41, Selçuk Keleş yazdı: Unlimited en son çıkan seri, sanırım %90'dan %100'e çıkardılar. Onu tercih edin. Teşekkürler NB Unlimited sipariş verdim Yorum bağlantısı
Tugay Kaya 9 Aralık 2017 Paylaş 9 Aralık 2017 Merhaba arkadaşlar bir kaç ay önce heveslenip gaza gelip vede meraktan ilk defa led ampül almıştım. gerçekten aydınlatma ve görünüm itibariyle çok güzeller , ama gel gelelim orjinal mercekli yada Bi xenon olmadığı için özellikle sarı ışık bol olan yerde, yağmurlu ve karlı havalarda performansı çok kötü bişi görünmüyor, uzun yolda insanı yoruyor. bendeki 6500k araştırdım biraz en düzgün beyaz ampül 4300k philips crystal vision imiş. mercedes olsun bmw olsun tam beyaz kullanmıyormuş zaten ve internette bu seriyi önerdiler siz ne diyorsunuz kullanan varmı ? benim önceliğim yağmurda karda güzel göstersin ve beyaz olsun. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 10 Aralık 2017 Paylaş 10 Aralık 2017 Hoş geldiniz.İnceleyiniz fikir verebilir. Yorum bağlantısı
Tugay Kaya 10 Aralık 2017 Paylaş 10 Aralık 2017 Hoşbuldum. teşekkür ederim benim aklımda osram Night breaker laser var sizce nasıldır performansı aydınlatması ömrü ve özellikle yağmur ve karlı hava da? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 Aralık 2017 Paylaş 10 Aralık 2017 4 saat önce, Tugay Kaya yazdı: Hoşbuldum. teşekkür ederim benim aklımda osram Night breaker laser var sizce nasıldır performansı aydınlatması ömrü ve özellikle yağmur ve karlı hava da? Ömür olarak çok uzun olmasa da kış aylarında en iyi performansı verecektir. Yorum bağlantısı
Tugay Kaya 10 Aralık 2017 Paylaş 10 Aralık 2017 5 saat önce, Selçuk Keleş yazdı: Ömür olarak çok uzun olmasa da kış aylarında en iyi performansı verecektir. Peki beyaz rengi aydınlatması nasıldır ? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 Aralık 2017 Paylaş 10 Aralık 2017 Bir saat önce, Tugay Kaya yazdı: Peki beyaz rengi aydınlatması nasıldır ? Beyaz ışık vermez, sarımsı tonu vardır. Bu nedenle performansı iyidir. Yorum bağlantısı
Tugay Kaya 18 Aralık 2017 Paylaş 18 Aralık 2017 Bu osram laser serisinde 4300k olayı yok dimi nasıl bir değer var ? Yorum bağlantısı
Tugay Kaya 18 Aralık 2017 Paylaş 18 Aralık 2017 Bu nasıldır peki ? Philips H7 Tip Dıamondvısıon Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 19 Aralık 2017 Paylaş 19 Aralık 2017 Performans ampulleri beyaz yanar ve çoğunluğunun ömrü kısa olur , kimileri şanslı oluyor ve bir kaç yıl kullanabiliyor ... Yorum bağlantısı
Misafir 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 Benzinli araçta ve yumuşak süspansiyon olan araçlarda ömür uzun olur Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 21 Aralık 2017 Paylaş 21 Aralık 2017 Şimdi, Misafir yazdı: Benzinli araçta ve yumuşak süspansiyon olan araçlarda ömür uzun olur Mantıklı Yorum bağlantısı
Tugay Kaya 24 Temmuz 2018 Paylaş 24 Temmuz 2018 Merhabalar konuyu tekrardan hortlatıyorum ama,aracımın farlarını yeniledim eskileri gerçekten kötü imiş onu anladım çünkü üzerinde benim farların çakma inwells xeonları vardı yeni fara takınca ortamı gündüz gibi yapıyor karşıdaki adamın fena gözünü alıyor kimseye zarar vermemek için değiştirmek performans ampülü almak istiyorum saatlerdir araştırıyorum aşagıda verdiğim ampüllerden biri vereceğim benim için önemli olan yağmur kış performansının iyi olması 4300K dan sonra renk beyazlaştığı için ve beyaz rengi mercek olmadığı sürece kışın düzgün performans sağlamadağını okudum önceliğim beyazlık değil ne sarı ne beyaz olsun istiyorum hangisini tavsiye edersiniz ben Philips H4 XTREME VISION karar verdim sizlerinde fikrini almak isterim. Philips H4 Dıamond Vısıon-65 TL Osram H4 Night Breaker Laser-70 TL Philips Racing Vision-90 TL Philips H4 CRYSTAL VISION-60 TL Philips H4 XTREME VISION-70 TL Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 30 Temmuz 2018 Paylaş 30 Temmuz 2018 On 24.07.2018 at 23:22, Tugay Kaya yazdı: Merhabalar konuyu tekrardan hortlatıyorum ama,aracımın farlarını yeniledim eskileri gerçekten kötü imiş onu anladım çünkü üzerinde benim farların çakma inwells xeonları vardı yeni fara takınca ortamı gündüz gibi yapıyor karşıdaki adamın fena gözünü alıyor kimseye zarar vermemek için değiştirmek performans ampülü almak istiyorum saatlerdir araştırıyorum aşagıda verdiğim ampüllerden biri vereceğim benim için önemli olan yağmur kış performansının iyi olması 4300K dan sonra renk beyazlaştığı için ve beyaz rengi mercek olmadığı sürece kışın düzgün performans sağlamadağını okudum önceliğim beyazlık değil ne sarı ne beyaz olsun istiyorum hangisini tavsiye edersiniz ben Philips H4 XTREME VISION karar verdim sizlerinde fikrini almak isterim. Philips H4 Dıamond Vısıon-65 TL Osram H4 Night Breaker Laser-70 TL Philips Racing Vision-90 TL Philips H4 CRYSTAL VISION-60 TL Philips H4 XTREME VISION-70 TL Osram nb da deneyebilirsin. Yorum bağlantısı
Tugay Kaya 10 Ağustos 2018 Paylaş 10 Ağustos 2018 (düzenlendi) Philips H4 XTREME VISION aldım memnunum şimdilik. VİDEO 10 Ağustos 2018 tarihinde Tugay Kaya tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 9 Eylül 2018 Paylaş 9 Eylül 2018 On 10.08.2018 at 23:05, Tugay Kaya yazdı: Philips H4 XTREME VISION aldım memnunum şimdilik. Işık yeterli görünüyor ama farlar ayarsız , her iki farın ışık iz düşümü farklı , sol far yukarıda ayar yapılmalı ... Yorum bağlantısı
Recommended Posts