İçeriğe Yönlendir

Ford Mondeo 3 (2000-2007) Xenon farları

Mustafa Sarı1679652568

Recommended Posts

İlker Kemal1679652572

Hayır, ayrılmadım burdayım.Sadece bilgisayara bakmaya pek vaktim olmuyor bu aralar.

Yorum bağlantısı
Ömer Ali Sarıbaş

ilker bey tekrar tekrar teşekkür ederim elinize kolunuza sağlık farlarım çok şükür harika olmuş .çok çok sağolun.görüşmek üzere hoşçakalın

Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz

ilker bey tekrar tekrar teşekkür ederim elinize kolunuza sağlık farlarım çok şükür harika olmuş .çok çok sağolun.görüşmek üzere hoşçakalın

Fotoğraf ekleyebilir misiniz? Bi-xenon mercekle mi değişti?

Yorum bağlantısı
Ömer Ali Sarıbaş

bu gün ekleyim inş

önceki halinide sonraki halinide eklerim inş

bu gün ekleyim inş

önceki halinide sonraki halinide eklerim inş

resim nasıl ekleyecem yazarmısınız

Yorum bağlantısı
Ömer Ali Sarıbaş
bi xenon olup olmadığını bilmiyorum bildiğim birşey şuan için farlarım harika.sizin adresinize eski ve yeni fotoğrafları gönderdim. ilker bey bmw x5 mercedes veya range rover marka jeep merceğini takacağını söylemişti.harika olmuş bende ne merceği taktığını sormadım.birara görüştüğümde sorim
Yorum bağlantısı
Muhammed Andı

resim nasıl ekleyecem yazarmısınız

aşağıdaki "cevap ekle" bölümünden "tam editörü kullan"'ı tıklayın, açılan yeni editörün altında "dosya ekle" menüsünden resim dosyasını yükeleyin. maksimum tek dosya boyutuna dikkat edin, aşarsanız yükleyemezsiniz. sonra da yüklediğiniz resmin önündeki "mesaja ekle" ile resmi mesaja ekleyebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Ömer Ali Sarıbaş

benim farların yeni hali ve eski hal bakın i ne kadar fark var

ilker kemal bey tamir ettiğiniz farlar aracın üzerinde resmi gördüyseniz düşünceniz nedir ben diyorumki şuan harika.ALLAH ın iznile ilerdede sorun yaşamayacağız herzaman harika kalır inş.

ilker kemal bey tamir ettiğiniz farlar aracın üzerinde resmi gördüyseniz düşünceniz nedir ben diyorumki şuan harika.ALLAH ın iznile ilerdede sorun yaşamayacağız herzaman harika kalır inş.

ayrıca site yöneticileri ve öneren arkadaşda çok çok teşekkür ederim çok sağolun

post-5652-0-11269200-1328032720.jpg

post-5652-0-35291000-1328032752.jpg

post-5652-0-88002600-1328032783.jpg

post-5652-0-95908200-1328032812.jpg

post-5652-0-07920900-1328032846.jpg

Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz
(düzenlendi)

İyi günlerde kullanın. Orjinalinden daha orjinal olmuş.

Mercekleriniz bi-xenondur. Muhtemelen de Bosch. :)

tarihinde Turgut Oturmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İlker Kemal1679652572

Mercekler yeni nesil bosch bi-xenon mercek.Farkı eski tip bosch bi-xenon merceğe göre boyu 1 cm daha kısa olması.Birde ekstra bir aparata gerek kalmadan hem d1s hemde d2s ampül takılabiliyor.

Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz

Mercekler yeni nesil bosch bi-xenon mercek.Farkı eski tip bosch bi-xenon merceğe göre boyu 1 cm daha kısa olması.Birde ekstra bir aparata gerek kalmadan hem d1s hemde d2s ampül takılabiliyor.

Bu yeni nesil olarak geçenler, E46'dan çıkan küçük Bosch'lar mı?

Yorum bağlantısı
İlker Kemal1679652572

Hayır.Yansıtıcı gövdesi herzamanki bosch bi-xenon gövdesi.Ampülü takmak için güzel bir sistem yapmışlar.Ampülü yuvaya oturtup saat yönünde çevirmek yeterli.Kendini kitliyor ve hiçbir şekilde boşluk,sallantı olmuyor.Ayrıca yeni bir lens tipi kullanmışlar,daha bombeli ve daha saydam.Bu durumun bize faydası , böylece eski modeldeki gibi lens kısmını tutan metal iskelet daha uzun değil, montajı daha kolay hale getirmişler.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
İbrahim Tapıklama

Ömer Ali Sarıbaş birde gece resim çekip nasıl aydınlattığını göstersen bize sana zahmet :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mk3 farları ile en temizi de olsa 1 lira büyüklüğündeki merceklerle kör kör gezmek, tahminen viraj dönmek çok zor...

Arabayı aldığım gün, evime götürmeden merceklerin değişimini yaptırdım...

Aydınlatma muhteşem oldu, bixenon keyfini de harbiden özlemişim.. :)

mondeo3.jpg

Yorum bağlantısı
İbrahim Tapıklama

abi toplam ücret nekadar? çiftini kaça yaptırdın. görüntü güzel

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu da duvar resmi..

Düzgün bir duvar denk getiremedim, bizim garajda çektim..

fotoraf0575.jpg

abi toplam ücret nekadar? çiftini kaça yaptırdın. görüntü güzel

Ben herhangi bir ücret ödemedim.. Geçmişe dayanan bir dostluğun göstergesi olarak hediye etti.. Bu sebeple normalde kaça yapılıyor maliyet nedir bilmiyorum..

Yorum bağlantısı
İbrahim Tapıklama

anladım . ayınlatma cok iyi görünüyor hele eskiye göre mükemmel denebilir . sen istanbuldamı yaptırdın abi ve ilker kamal bey mi yaptı?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

anladım . ayınlatma cok iyi görünüyor hele eskiye göre mükemmel denebilir . sen istanbuldamı yaptırdın abi ve ilker kamal bey mi yaptı?

Arabayı İstanbul'dan aldım.. Yedek farım yok, merceğim yok en önemlisi vaktim yoktu...

İlker'i aradım, farları götürme dedi, ondaki orjinal farları benim arabaya taktık, benim farları ona bıraktık, yapıp gönderdi..

Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz

Mk3 farları ile en temizi de olsa 1 lira büyüklüğündeki merceklerle kör kör gezmek, tahminen viraj dönmek çok zor...

Arabayı aldığım gün, evime götürmeden merceklerin değişimini yaptırdım...

Aydınlatma muhtemeş oldu, bixenon keyfini de harbiden özlemişim.. :)

Hayırlı olsun.(Biraz geç oldu ama. :) )

Aracınız Trend mi? Far yıkama göremedim de.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Aracınız Trend mi? Far yıkama göremedim de.

Hayır ghia ve dikkatinizi takdir ediyorum... :)

Yan sanayi Makyajlı kasa tamponu takmışlar.

Far yıkamayı takmamışlar.. Bu şekilde kabul etmediğimizi söyleyince, tüm parçalarını verdiler. Ben takacağım...

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Mercekler,küçük bir ayrıntı gibi görünsede,aracın görüntüsünü fark edilir derecede değiştiriyor,iyi günlerde kullan Mehmet Abi :good1:

Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz
(düzenlendi)

Hayır ghia ve dikkatinizi takdir ediyorum... :)

Yan sanayi Makyajlı kasa tamponu takmışlar.

Far yıkamayı takmamışlar.. Bu şekilde kabul etmediğimizi söyleyince, tüm parçalarını verdiler. Ben takacağım...

Teşekkür ederim. :)

Far yıkamayı montaj imkanı varsa, hiç vakit kaybetmeden takmak lazım.

tarihinde Turgut Oturmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Far yıkamayı montaj imkanı varsa, hiç vakit kaybetmeden takmak lazım.

Otomatik eğim sensörleri zaten var araçta..

Far yıkama da tamamen mekanik bir sistem, Tesisatı var, tüm parçaları var.. Kısa sürede takar çalıştırrım...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...