Yavuz Kara2 8 Eylül 2012 Paylaş 8 Eylül 2012 mrb arkadaşlar yeni aldıgım 2007 mk3 arabamla yeni üyenizim lütfen bana farlarımla ilgili yardımmm önümü göremiyorum Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 8 Eylül 2012 Paylaş 8 Eylül 2012 mrb arkadaşlar yeni aldıgım 2007 mk3 arabamla yeni üyenizim lütfen bana farlarımla ilgili yardımmm önümü göremiyorumYavuz bey merhaba hoşgeldiniz Bu linkteki konuyu inceleyin sormak istediğiniz şeyler olursa tekrar yardımcı oluruz... http://www.geceucusu.com/topic/293-ford-mondeo-iii-2000-2007-xenon-farlari/page__hl__%2Bford+%2Bmondeo__fromsearch__1 Yorum bağlantısı
Hakan Yiğit1679652601 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 hocam benim aracım 2006 model mondeo ghia bu aracın farları hiç göstermiyor orjinal xenon farları var aracın üzerinde.farları açtırdım temizletip tekrar taktırdım. ama 3 ay sonra yine göstermez oldu mercekler küçük olduğundan kararıyo herade.benim sorum bu araca angel far taksak bi sıkıntı olurmu http://www.ebay.com/itm/Mondeo-MK3-2000-2007-00-07-Angel-Eye-Projector-HEADLIGHT-Black-for-FORD-/360480966309?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item53ee5706a5&vxp=mtr bu farlar benim aracıma olurmu bilgi verirseniz sevinirim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 hocam benim aracım 2006 model mondeo ghia bu aracın farları hiç göstermiyor orjinal xenon farları var aracın üzerinde.farları açtırdım temizletip tekrar taktırdım. ama 3 ay sonra yine göstermez oldu mercekler küçük olduğundan kararıyo herade.benim sorum bu araca angel far taksak bi sıkıntı olurmu http://www.ebay.com/...e5706a5&vxp=mtr bu farlar benim aracıma olurmu bilgi verirseniz sevinirimİşe yaramaz daha kötü olur...Yapılması gereken mercek değişimidir...Bosch bixenon merceker 2 Yorum bağlantısı
Hakan Yiğit1679652601 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 hocam kayseride mercek montajı yapan bir yer yok nasıl yapcaz bu işlemi Yorum bağlantısı
Hakan Yiğit1679652601 16 Ekim 2012 Paylaş 16 Ekim 2012 hocam o zaman biz yaparız size zahmet almam gereken malzemeleri söylerseniz.sizin aracın mercek yapılırkenki fotograflarını göndere bilirmisiniz Yorum bağlantısı
Oktay Toker 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 (düzenlendi) Yeni yaptıgım örümcek gözlerine sahip olan Mondeo farı çalışmamdan yapım aşamalarından kareler. Bosch Bi-xenon mercek kullanıldı.Aracın orjinal ampul balastları kullanıldı.Mercek kapagını güzelleştirmek için hazır kalıp aliminyum tas kullanıldı. Mercek metalini boyadım. Orjinal kapagın üst kısmı iyice tıraşlanmış hali. Bilin bakalım bu kaplar ne için yapılmış Parçayı yaptıktan sonraki orjinal renklerdeki görünüm. Orjinal kapagın zımparalanmış hali. Boyanmış hali. Arka kapaktaki işlemler. Amerikan park yapımı. Son hali. Camlar fena degildi bu nedenle işlem yapmadım.Bu şekilde bence daha uzun süre gider.Sonrasında iyi bir zımpara çalışması ve koruma boyası ile ömrü uzatılabilir. Resim linkleri yenilendi. 16 Kasım 2017 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 Bilin bakalım bu kaplar ne için yapılmış Abi bunlar berberlerin traş sabunu koyduğu taslar değilmi İyi fikir valla...Oktay abi eline sağlık güzel olmuş sahibide iyi günlerde kullansın... 1 Yorum bağlantısı
Samet Daş 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 Abi hella markasına taş çıkartıyorsun. Cüneyt Arkın'ın Dünyayı Kurtaran Adam filminde nasıl kostümler için peynir tenekesi dahi kullanılmış yaratıcılık süper, sende de durum aynı. Yerli otomobil için seni aydınlatmanın başına koymaları lazım Bu arada orta okul- lise yıllarımda ustura ile tıraş olduğum günlere götürdü. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 Eline sağlık Oktay, mercek montajın çok başarılı ancak.. Ben olsam kesinlikle orjinal renkleri ile kullanırdım... 1 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 (düzenlendi) Sağolun. Emmi farların durumu oldukca vahimdi.Farlar iş için konuşuldugunda ilk işlem far karartma olarak kunuşulmuştu.Daha önce temizlik bazında vesaire ciddi tamir görmüş.Tutturma ayakları kırıktı tamir ettim.Resimleri şimdi bulamadım bilahire yüklerim.Krom boya oldukca hasarlı idi yıkayınca her şeyi ortaya çıktı.Arkadaşa seçenek sundum karar verildi.İç kısım cidden bariz kötüydü boyama işi anca kurtardı. Söylemekte sakınca hissetmiyorum.Resimler yeni geceuçuşu hediyesi olan foto makinası ile çekildi.Amatörce çekimler ama ben böylede mutluyum.Kalpten teşekkürlerimi sunuyorum.Rabbim razı olsun, kutuyu açtıgımda beni cidden aglattınız. Araç üzerindeki görünümü ve duvar resmi. 16 Kasım 2017 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 Söylemekte sakınca hissetmiyorum.Resimler yeni geceuçuşu hediyesi olan foto makinası ile çekildi.Amatörce çekimler ama ben böylede mutluyum.Kalpten teşekkürlerimi sunuyorum.Rabbim razı olsun,Selçuk çok düşüncelidir, eminim ki elinden gelenin en iyisini almıştır senin için... Güle güle kullan.. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 Çalışma çok başarılı eline sağlık. Güle güle kullan Zevk meselesi ama ben bu amerikan parkı sevemiyorum alttaki beyaz kısım gündüz farı yapılabilirdi ? 1 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 25 Ocak 2013 Paylaş 25 Ocak 2013 Teşekkür ederim.Park lambasının camındaki ışık dagıtma deseni çok başarılı içine iyi bir led çalışması ile gerçekten oldukca performanslı bir ışık alınabiliyor.Şu an kullanılan ledler 4tane 60miliamper ledden oluşuyor ve canlı olarak gündüz gerçekten iyi performansa sahip. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ocak 2013 Paylaş 26 Ocak 2013 Oktay, o yapıyı bozmadan yani farı açmadan park yerine yapılabilecekleri söyleyebilir misin...?Led yapmak istiyorum ama çok güçlü olsun istiyorum.. Beyaz olacak.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ocak 2013 Paylaş 27 Ocak 2013 3 w power led abi tek mercek geniş ? yetmezmikiKullanabileceğim alanın çapı 1.2 cm... duy T10... orjinal yapıyı bozmak istemiyorum 1 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 27 Ocak 2013 Paylaş 27 Ocak 2013 (düzenlendi) Emmi junyan farda kullandıgım 60miliamperlik bu 10 lümenlik ledler bu bölüme çok rahat uygulanabilir.Hazır satılan 4 lü smd ledlilerden elinde vardır ledleri sök,boyasını komple kazı üzerinden hafif lehim geç,kenarlara hafif taşma ile bu ledleri rahatca takabilirsin.4 lü seri bagla ve uzun ömür için 27ohm 2 watt direnç ile son derece güzel ışık alırsın yaklaşık 30 lümen civarında ışık verir. Yada yine angel halkaya kullandıgım o minik ledlerden bu hazır dandik ledlerin kartına 8 tane 4 erli seri olarak çok rahat sıgar ısı sorunu ve saire18ohm 2 watt dierenç ile olmuyor çok güzel ışık alırsın. 16 Kasım 2017 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ocak 2013 Paylaş 27 Ocak 2013 http://www.aliexpress.com/item/T10-W5W-194-501-168-Cree-Q5-high-power-auto-led-lamp-car-led-bulbs-2pcs/614660384.htmlŞu sizce yeterli olur mu... Gündüz yakacağım.. Yorum bağlantısı
Samet Daş 28 Ocak 2013 Paylaş 28 Ocak 2013 http://www.aliexpres.../614660384.htmlŞu sizce yeterli olur mu... Gündüz yakacağım..Gözükür mü ki? Direkt far camına vuracağı için zor belli olur sanki. Bunun sağı solu aluminyumdan olupta olukları olanı var o oluklardan reflektöre direkt ışık vuruyor. Daha güçlü olur sanki.Buna benzer bir şey yani. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ocak 2013 Paylaş 28 Ocak 2013 REflektörü olmadığı için sağındaki solundaki ışıklar işe yaramayacak... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2013 Paylaş 28 Ocak 2013 Abi linkteki ürün iş görür. Merceği petrollerde satılan el feneri mantığı ile tasarlanmış. Yeterki yuvadan geçsin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts