İlker Kemal1679652572 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 ^^vidaları değiştirmeye kalkarsam tekrar iş uzayacak diye daha pratik bir yöntem bulmaya çalışıyorum^^^ Merceğin siyah plastiğe değdiği yerlere bolca ısıya dayanıklı silikon basarsan sorun çözülmüş olur. Yorum bağlantısı
Berker Aslan 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 romeoilker yazdı: ^^vidaları değiştirmeye kalkarsam tekrar iş uzayacak diye daha pratik bir yöntem bulmaya çalışıyorum^^^ Merceğin siyah plastiğe değdiği yerlere bolca ısıya dayanıklı silikon basarsan sorun çözülmüş olur.Yani sadece silikon yeterli olurmu?Taktığım vidalar bildiğin ağaç vidası titreşimle gevşeme falan yaparmı acaba ?Birde sormak istediğim birşey var şuanda mercekler araba üzerinde ayarlanmış vaziyette dışarıda duruyor ben bunlara mdf den birer ayak yapıp tam kesilme çizgisini sabit biryerden işaretlesem ve daha sonra mecekleri söküp tekrar taktığımda işaretlediğim yere göre ayarlasam ve far camını yapıştırsam tam ayarı tutturabilirmiyim acaba , sonradan farkettim bu haliyle arka kapak contaları tam yerine oturmayacak birde arka kapak imal edicem diye uğraşmayayım diyorum.birdaha tamponu söküp takmak istemiyorum çok meşakatli bir iş çünkü. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Somunlu civata neden kullanmıyorsun ? Söylediğin şekilde ayarı kaçırırsın bana kalırsa. Yorum bağlantısı
Berker Aslan 1 Şubat 2009 Paylaş 1 Şubat 2009 Voltron yazdı: Somunlu civata neden kullanmıyorsun ? Söylediğin şekilde ayarı kaçırırsın bana kalırsa.Ben merceği kısa far reflektörüne tutturmadım onun için somunlu vida kullanmadım , vidaladığım yerlerin arkasında çalışmak için çok az yer var birnevi mecbur kaldım böyle yapmaya ama vidaları kıpırdamayacak şekilde sabitleyebilirim diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Şubat 2009 Paylaş 2 Şubat 2009 berkeraslan yazdı: Ben merceği kısa far reflektörüne tutturmadım onun için somunlu vida kullanmadım , vidaladığım yerlerin arkasında çalışmak için çok az yer var birnevi mecbur kaldım böyle yapmaya ama vidaları kıpırdamayacak şekilde sabitleyebilirim diye düşünüyorum.Somunlu pullu civata kullanmaya çalış, silikon da işini görür ama ben pek silikon kullanmayı sevmem. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2009 Paylaş 2 Şubat 2009 berkeraslan yazdı: vidaladığım yerlerin arkasında çalışmak için çok az yer varCivataları far reflektörünün arkasından öne geçir.Somunlar ön tarafta olsun.Sabitleme işin bittiğinde fazlalık olan civata uçlarını yan keski ile kesebilirsin.Kesinlikle mercek ile reflektör arasında silicon olsun yoksa Volkanku ve benim başımıza bela olan buğu problemi yaşayabilirsin. Yorum bağlantısı
Berker Aslan 2 Şubat 2009 Paylaş 2 Şubat 2009 ser41 yazdı: Civataları far reflektörünün arkasından öne geçir.Somunlar ön tarafta olsun.Sabitleme işin bittiğinde fazlalık olan civata uçlarını yan keski ile kesebilirsin.Kesinlikle mercek ile reflektör arasında silicon olsun yoksa Volkanku ve benim başımıza bela olan buğu problemi yaşayabilirsin.Kesinlikle tavsiyenize uyacağım , civatalarıda söylediğiniz gibi yapmayı deneyeceğim umarım arkadan öne doğru uzatacak kadar bir boşluk bulurum bulamazsam farklı yollar arayacağım artık.Tavsiye için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Berker Aslan 19 Şubat 2009 Paylaş 19 Şubat 2009 wolkanku yazdı: bu çalişma ne oldu?Bir aksilik çıkmazsa 1 haftaya kadar tamam Volkan , detayları bitince burada paylaşacağım.Birde sorum olacak d1s ampuller arasında 6000K olanların dışında beyaza en yakın rengi hangi marka ve modelde bulabilirim? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 19 Şubat 2009 Paylaş 19 Şubat 2009 berkeraslan yazdı: Bir aksilik çıkmazsa 1 haftaya kadar tamam Volkan , detayları bitince burada paylaşacağım.Birde sorum olacak d1s ampuller arasında 6000K olanların dışında beyaza en yakın rengi hangi marka ve modelde bulabilirim?Osram'ın 5500K olanı var. Yorum bağlantısı
Berker Aslan 11 Mart 2009 Paylaş 11 Mart 2009 wolkanku yazdı: berker ? =)Şş yoğunluğundan bir türlü fırsat bulup taktıramadım farları , aslında işim bitti .Bi aksilik çıkmazsa bugün arabayı bakıma götüreceğim o arada farlarda takılacak sonucu paylaşacağım unutmadım burayı merak etme Yorum bağlantısı
Berker Aslan 12 Mart 2009 Paylaş 12 Mart 2009 Arkadaşlar hayırlısıyla bugün farları taktık işte ilk resimler ,Bugün yağmurda bayaa kullandım arabayı henüz bir buhar sorunu olmadı , ama tabi daha belli olmaz biraz kullanayım bakalım nolucak.Birde hava çok yağışlı olduğu için 10metrden duvar resimlerini çekemedim ilerleyen günlerde ilk fırsat bulduğumda çekerim.Bu farların yapımı konusunda bana ilham kaynağı olan ve yapım aşamasında yardımlarını esirgemeyen tüm geceucusu üyelerine , bu siteyi kurup bilgilerin paylaşılmasını sağlayan Voltron a çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mart 2009 Paylaş 12 Mart 2009 Güzel görünüyor.. Güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 Çok iyi olmuş. Montajın resimleri de varsa göndersene, siteye koyalım. Yorum bağlantısı
Volkan Karaosmanoğlu 13 Mart 2009 Paylaş 13 Mart 2009 berker hayirli olsun çok güzel olmuş,özellikle kesilme çizgilerin müthiş.. Yorum bağlantısı
Berker Aslan 14 Mart 2009 Paylaş 14 Mart 2009 Voltron yazdı: Çok iyi olmuş. Montajın resimleri de varsa göndersene, siteye koyalım.Teşekkür ederim , daha tam sonuca ulaşamadım aslında , sanırım ben bu farları daha sonra tekrar açacağım kafamda başka şeyler var ayrıca (Bosch/Automotive Lighting Litronic Gen 3) marka balast ve osram D1S ampul aldım fakat daha gelmedi ,onlarda gelsin aydınlatma daha iyi olucak .Resimleri bir toparlayayım olmazsa sana gönderirim içlerinden en uygun olanlarını seçip sen eklersin daha iyi olur daha sonra yapmak isteyen arkadaşlarada faydası olur. wolkanku yazdı: berker hayirli olsun çok güzel olmuş,özellikle kesilme çizgilerin müthiş..Teşekkür ederim Volkan sadece kısalar yanarken kesilme çizgileri çok iyi oldu ama uzunları açınca ufak hatalar olduğunu far ettim farlar araba üzerinde takılı değilken farketmemiştim ama artık buna müdahale şansım yok sanırım , artık farları tekrar açarsam anca o zaman halledebilirim.Sanırım senin en çok merak ettiğin buğulanma sorunu idi , iki gündür şiddetli yağmur altında kullandım arabayı buğulanma olmadı ama erken konuşmak istemiyorum daha belli olmaz diye düşünüyorum havadaki nem oranı arttığında ve daha soğuk olduğunda ne olur bilemem .Biraz bu şekilde kullanıp bakıcam sonra gerekirse tekrar açıcam farları. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2009 Paylaş 14 Mart 2009 (düzenlendi) berkeraslan yazdı: Arkadaşlar hayırlısıyla bugün farları taktık işte ilk resimler ,Hayırlı olsun.Merceği monte ettiğinde farın orjinal uzunlarınıda kullanıyorsun değilmi?mercekler bi-xenon galiba? merak ettiğim bi-xenon ile normal uzunların birleşimi nasıl?(ışık deseni olarak) 14 Mart 2009 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Berker Aslan 14 Mart 2009 Paylaş 14 Mart 2009 ser41 yazdı: Hayırlı olsun.Merceği monte ettiğinde farın orjinal uzunlarınıda kullanıyorsun değilmi?mercekler bi-xenon galiba? merak ettiğim bi-xenon ile normal uzunların birleşimi nasıl?Teşekkür ederim Servet.Evet orjinal uzunları kullanıyorum , mercekler bi xenon , bi xenonla normal uzunların birleşimi berbat ben hiç memnun olmadım ama biraz ayarlamaya çalışacağım biraz sonra fotoğraf çekerim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mart 2009 Paylaş 14 Mart 2009 (düzenlendi) ser41 yazdı: merak ettiğim bi-xenon ile normal uzunların birleşimi nasıl?(ışık deseni olarak)Nasıl bilirsin püf noktasını.. Mercek montajında.. Doğru açıları yakalamanın tek yolu, merceği araç üstünde iken sabitlemektir.. Farlar reflektörler kesilmeden önce 10 metreden bir duvara yanaşılır, önce kısalar yakılır, far ayarı yapılır, kısa farın çizgisi duvarda işaretlenir, sonra kısalar söndürlür uzunlar yakılır ve duvardaki yeri seviyesi işaretlenir. Daha sonra far sökülür reflektör kesilir, mercek tahmini olarak monte edilir ama sabitlenmez. Aynı yere gidilir, araç aynı şekilde durdurulur, duvardaki daha önceden işaretlenen uzun far ışık çizgilieri yakalanana kadar far ayarı yapılır Bu aşamada iken uzunlar söndürülür, duvardaki kısa far çizgisine mercekler yakılarak seviyeye getirilip mercek orada araç oynatılmadan sabitlenir.Böyle bir çalışma yapılırsa; Sonuç bu olur... 14 Mart 2009 tarihinde Mehmet Ozyurek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2009 Paylaş 14 Mart 2009 (düzenlendi) Özyürek yazdı: Nasıl bilirsin püf noktasını.. Mercek montajında.. Doğru açıları yakalamanın tek yolu, merceği araç üstünde iken sabitlemektir.. Farlar reflektörler kesilmeden önce 10 metreden bir duvara yanaşılır, önce kısalar yakılır, far ayarı yapılır, kısa farın çizgisi duvarda işaretlenir, sonra kısalar söndürlür uzunlar yakılır ve duvardaki yeri seviyesi işaretlenir. Daha sonra far sökülür reflektör kesilir, mercek tahmini olarak monte edilir ama sabitlenmez. Aynı yere gidilir, araç aynı şekilde durdurulur, duvardaki daha önceden işaretlenen uzun far ışık çizgilieri yakalanana kadar far ayarı yapılır Bu aşamada iken uzunlar söndürülür, duvardaki kısa far çizgisine mercekler yakılarak seviyeye getirilip mercek orada araç oynatılmadan sabitlenir.Böyle bir çalışma yapılırsa; Sonuç bu olur... Tamam anladık.gelmiş geçmiş en iyi mercek montajı bu Ne diye yüzüme vuruyon. napalım benim montajlarım böle güzel olmadı.illaki farları dağıttırıcan dimi :D 14 Mart 2009 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mart 2009 Paylaş 14 Mart 2009 Sendeki imkanlar bende olsa sinyallere stoplara mercek takarım.. Şaka bir yana... Yaptığım yapacağım bu işte.. Şimdi mercek takacak bir farım bile yok... (99 mondeo desenli cam ) Yorum bağlantısı
Berker Aslan 14 Mart 2009 Paylaş 14 Mart 2009 Özyürek yazdı: Nasıl bilirsin püf noktasını.. Mercek montajında.. Doğru açıları yakalamanın tek yolu, merceği araç üstünde iken sabitlemektir.. Farlar reflektörler kesilmeden önce 10 metreden bir duvara yanaşılır, önce kısalar yakılır, far ayarı yapılır, kısa farın çizgisi duvarda işaretlenir, sonra kısalar söndürlür uzunlar yakılır ve duvardaki yeri seviyesi işaretlenir. Daha sonra far sökülür reflektör kesilir, mercek tahmini olarak monte edilir ama sabitlenmez. Aynı yere gidilir, araç aynı şekilde durdurulur, duvardaki daha önceden işaretlenen uzun far ışık çizgilieri yakalanana kadar far ayarı yapılır Bu aşamada iken uzunlar söndürülür, duvardaki kısa far çizgisine mercekler yakılarak seviyeye getirilip mercek orada araç oynatılmadan sabitlenir.Böyle bir çalışma yapılırsa; Sonuç bu olur...Şşte ben bu yazıyı farları dağıttıktan sonra farkettim , ayarıda aynı model aynı farı olan başka bi araba üzerinden yaptım tabiki ayar tutmadı , neyse sağlık olsun tecrübe kazanıyorum böylelikle yakında ben bu farları tekrar sökerim olacak olan bu.En son kısa ayarım bu , farları söküp uzunları yeniden ayarlayana kadar arabanın orjinal uzunlarını iptal etmeyi düşünüyorum milleti rahatsız etmenin alemi yok.Belki uzunlarada mercek takarım uzunlarda kullanabileceğim fazla ağır olmayan bir mercek modeli tavsiyesi olan varsa onun üzerine yoğunlaşırım.Yada aynı bixenon mercekten bi tane daha taksam çokmu abartmış olurum? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mart 2009 Paylaş 14 Mart 2009 berkeraslan yazdı: neyse sağlık olsun tecrübe kazanıyorum böylelikle yakında ben bu farları tekrar sökerim olacak olan bu.Sen, bu işi yapan herkesin bir seferde yaptığınımı sanıyorsun.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts