Cüneyt Özkan 10 Mart 2019 Paylaş 10 Mart 2019 Oktay Bey ve Selçuk Bey teşekkür ederim. Selçuk Bey, Evet, kameradan sanırım umarım iyidir. Gece karanlık bir yolda kullanıp deneyeceğim. Şehir içinde pek anlaşılmıyor. Oktay Bey, peki yetersiz gelirse bahsettiğiniz işlemler için minimum ne kadar bütçe ayırmam gerekir tahminlerinize göre? Bu farların yükseklik ayarını herhangi bir oto elektrikçi yapabilir mi? Teşekkürler Saygılar Yorum bağlantısı
Oktay Toker 10 Mart 2019 Paylaş 10 Mart 2019 (düzenlendi) Bana göre resimdeki aydınlatma için öncelik ideal bir far ayarına düzgünce baklılması.Gece düz bir zminde 10 metre civarından duvara karşı kısa far resmi çekip eklerseniz ayarı için yapılır yada yapılmaz fikri netleşir. Bütçe konusu işlemi yapan yer ile alakalıdır. Sanayide mutlaka far ayarı yapan yer mevcuttur. 10 Mart 2019 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Çetin1679652714 6 Ekim 2020 Paylaş 6 Ekim 2020 (düzenlendi) Merhaba öncelikle ilk defa bir forumda bulunuyor ve paylaşım yapıyorum forumu araştırdım fakat konuyu bulamadım. Seat Leon 2012 aracımda orjinal bi xenon mevcut, d1s ampullerimden birisi patladı söktüğümde paramparça bir haldeydi, yenisini taktım fakat ampul sağlam olmasına rağmen ışığı dağıtıyor ayrıca arabanın en sağına doğru aydınlatıyor, acaba patlayan ampul merceğe zarar vermiş olabilir mi? Bu bir hasar mıdır yoksa içini mi kirletmiştir? Ve bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkür ederim 6 Ekim 2020 tarihinde Emre Çetin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 Ekim 2020 Paylaş 7 Ekim 2020 Emre Çetin yazdı: Merhaba öncelikle ilk defa bir forumda bulunuyor ve paylaşım yapıyorum forumu araştırdım fakat konuyu bulamadım. Seat Leon 2012 aracımda orjinal bi xenon mevcut, d1s ampullerimden birisi patladı söktüğümde paramparça bir haldeydi, yenisini taktım fakat ampul sağlam olmasına rağmen ışığı dağıtıyor ayrıca arabanın en sağına doğru aydınlatıyor, acaba patlayan ampul merceğe zarar vermiş olabilir mi? Bu bir hasar mıdır yoksa içini mi kirletmiştir? Ve bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkür ederim Genişlet İkisi de olabilir. Bir duvar fotosu gönderin ne şekilde ışık dağılıyor görelim. Genelde duya tam oturmamasından ışık dağılımı bozulur. Taktığınız ampulün marka modeli nedir ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts