Erman Pehlivan1679652601 12 Temmuz 2013 Paylaş 12 Temmuz 2013 Satıcı hem Ankara'da, hemde forumdan http://www.geceucusu.com/topic/5765-satilik-hella-g5-balast-hella-d1s-mercek-osram-d1s-ampul/page__pid__55879#entry55879 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 12 Temmuz 2013 Paylaş 12 Temmuz 2013 Merceklerin perde kısmı h7 reflektör kısmına modifiye edilmiş hali.Ayrıca arkadaş İstanbul'da Yorum bağlantısı
Zeki Dinç 12 Temmuz 2013 Paylaş 12 Temmuz 2013 (düzenlendi) Tekrar merhaba arkadaşlar forumdan öğrendiğim şekilde far ayarını yapmaya çalıştım. Yukarı aşağı ayarda sorun çıkmadı ama iç dış yani yatay ayarda sıkıntı yaşadım. Daha doğrusu ayar vidasını çevirmeme rağmen ayarda bir farklılık olmadı. Bende aracın içinden dışından sağ ve solundan iki direk arası mesafeden fotolarını çekerek koydum. Bilmiyorum bu şekildeki fotolarla aracın aydınlatması hakkında bir kanaat bildirebilirmisiniz.İki far arasında sol farın sağ tarafında aracın önünden farın ışıttığı en uzak mesafeye kadar bir koridor şeklinde hafif gölge bir alan kalıyor. Fotoğraflarda da dikkatli bakıldığında görülüyor nedeni iç dış ayarının yapılamaması mıdır. 12 Temmuz 2013 tarihinde Zekeriya Dinç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Temmuz 2013 Paylaş 12 Temmuz 2013 Bence bu şekilde sorun çıkmaz... Kullanabilirsiniz.. Yolda dikkat ettiniz mi, ışık titriyor mu ? Yorum bağlantısı
Zeki Dinç 12 Temmuz 2013 Paylaş 12 Temmuz 2013 Işık titremiyorda sol farımı daha önceden temizletmek için açtırmıştım. Nasıl yaptılarsa tasta çok hafif titreme var. Birde sağ fardaki xenon ampul yanarken biraz geç ve ilk başta mor renkte yanıyor. Ayrıca philips marka h7 xenon kitler internette ganimet gibi varken yedek ampulune hiç bir yerde rastlamadım alan satan bilen varsa bilgi verirse memnun kalırım. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 13 Temmuz 2013 Paylaş 13 Temmuz 2013 Tekrar merhaba arkadaşlar forumdan öğrendiğim şekilde far ayarını yapmaya çalıştım. Yukarı aşağı ayarda sorun çıkmadı ama iç dış yani yatay ayarda sıkıntı yaşadım. Daha doğrusu ayar vidasını çevirmeme rağmen ayarda bir farklılık olmadı. Bende aracın içinden dışından sağ ve solundan iki direk arası mesafeden fotolarını çekerek koydum. Bilmiyorum bu şekildeki fotolarla aracın aydınlatması hakkında bir kanaat bildirebilirmisiniz.İki far arasında sol farın sağ tarafında aracın önünden farın ışıttığı en uzak mesafeye kadar bir koridor şeklinde hafif gölge bir alan kalıyor. Fotoğraflarda da dikkatli bakıldığında görülüyor nedeni iç dış ayarının yapılamaması mıdır.Farlar fazla aşağıda kalmış, menzili düşük. İçerideki seviye ayarının 0 konumunda olduğuna emin olun.Ayrıca sağ far çok içeri bakıyor. Bunun düzeltilmesi lazım.Forumdaki seviye ayarı linkine göre mi ayar yapıldı ? http://www.geceucusu.com/topic/2417-far-seviyesi-nasil-ayarlanir/Uzunlamasına görünen koridor xenon ampulün çubuğunun gölgesi. Çubuğun aşağı gelecek şekilde merceğe takılması gerekirdi bu bazı halojen merceklerde oluşan bir sorundur. Yorum bağlantısı
Zeki Dinç 13 Temmuz 2013 Paylaş 13 Temmuz 2013 Farlar fazla aşağıda kalmış, menzili düşük. İçerideki seviye ayarının 0 konumunda olduğuna emin olun.Ayrıca sağ far çok içeri bakıyor. Bunun düzeltilmesi lazım.Forumdaki seviye ayarı linkine göre mi ayar yapıldı ? http://www.geceucusu...asil-ayarlanir/Uzunlamasına görünen koridor xenon ampulün çubuğunun gölgesi. Çubuğun aşağı gelecek şekilde merceğe takılması gerekirdi bu bazı halojen merceklerde oluşan bir sorundur.http://www.geceucusu.com/topic/2417-far-seviyesi-nasil-ayarlanir/Bu linkte yönteme göre ayar yapmaya çalıştım. Ancak içe dışa ayarı yapamadım sanırım ayar vidasında bir sıkıntı var vida dönüyor ama etki etmiyor. Araç dışından çektiğim son fotolar iki direr uzaklığı arasında çekildi. yol hafif arabanın ön tarafına doğru eğimli, İki direk arası 50 metredir. Ben baştaki derek önünden çektim. Kısa farlar kaç metreye kadar aydınlatması gerekiyor. Ayrıca benim arabamda spor helezon yaylar olduğundan orjinalinden yaklaşık 4cm kadar daha yere yakın, bu farktörü yukarıdaki metotla ayar yaparken dikkate alma gerekir mi? yukarıdaki metotda nasıl bir değişiklik yapmak gerekir.Xenon ampulun çubuğunun aşağıda olup olmadığını hatırlamıyorum çünkü h7 ampul olduğu için far tasındaki duy'a denk geldiği şekilde takmıştım. Ama nedense sol tarafta var sağ tarafta aynı sorun yok.Philips h7 xenon ampulü piyasada bulabilirmiyim? Yorum bağlantısı
Oktay Toker 13 Temmuz 2013 Paylaş 13 Temmuz 2013 Ebay linklerine bakmalısın.Harici olarak ampul satışı bu markalarda Tr çapında bulman oldukca zor.Mercek reflektöründe kir leke var ise buda bu sorunu yaptırabilir.Selçuk ustamın linkini verdiği ayarı yapabilirsen bahsettiğin araç yüksekliği değişikliğinide zaten ayara dahil etmiş olursun. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Temmuz 2013 Paylaş 13 Temmuz 2013 Sağ sol ayar pimleri yerinden mi çıktı acaba diye sallanıp sallanmadığını sormuştum... Sallanmadığına göre çıkmamış, demekki dişli sıyırdı ama sağ sol ayarı bence normal.. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Temmuz 2013 Paylaş 14 Temmuz 2013 Farları sordum, 300 tl çifti. Xenon sistemi yok farin içinde. Yorum bağlantısı
Zeki Dinç 14 Temmuz 2013 Paylaş 14 Temmuz 2013 (düzenlendi) Reflektörü fardan ayırdım.İşin en allengirli kısmı burası. Mevcut mercek Hella H7 ,kullanacağım Hella D2S Bi-xenon.Her iki merceğide dağıtarak h7 merceğin ön kısmını d2s mercek ile değiştirip reflektör üzerinde hiçbir tadilata gereksinim duymadan montajı gerçekleştirmek. Bu noktada çok dikkat edilmesi gereken husus merceklerin aynı uzunlukta olmamaları nedeni ile tadilat yapılan merceğin üst kısmını 1.5 mm kadar açık olması gerekiyor.Aksi taktirde kesilme çizgisi bulanık bir hal alıyor.Mutasyona uğramış merceğimiz. Şimdi buna ne ad vereceğiz?? d7s mi olsa acaba? Başka bir püf noktaya gelelim. Resimde belirgin olan kırmızı silicon pul merceği uzun far ışık demetine göre kısayı ayar yapmaya olanak tanıyor.Sakın ha paldır küldür civataları sıkmayın.Bu ayar çok önem arzeder.. Şöyle ayar yapacağız:Merceğimizi reflektöre monte ederek somunları boşlukları alacak şeklide sıkıyoruz. Reflektörü sabit bir noktaya hizalatıp uzun farı yakıyoruz.Uzun far ışık demetine göre Bi-xenon da yakıp uzunlarının bir noktada birleşmesini sağlayacak şekilde ayarımızı yapıyoruz.Ben bu kısmı anlayamadım merceğin önü mü? d2s yoksa arkası mı d2s oldu.http://www.sahibinde...122518570/detayYani bunun gibi mi? oldu yoksa tam tersi mi? tabi resimler olmayınca anlamakta güçlük çektim. 14 Temmuz 2013 tarihinde Zekeriya Dinç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 14 Temmuz 2013 Paylaş 14 Temmuz 2013 Bu mercekte yapılan şey D2S bi-xenon merceğin reflektör hariç lens ve perde kısmının yine Hella H7 reflektörle modlanması , piyasada H7 bi-halojen mercek çok az bulunduğundan böyle bir çözüm üretildi en güzel tarafı vize zamanı sadece ampul değiştirerek muayeneden sorunsuzca geçebiliyorsunuz ... 1 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 14 Temmuz 2013 Paylaş 14 Temmuz 2013 Valeo merceği bu nedenle çok seviyorum.Çok pratik bir ürün. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 14 Temmuz 2013 Paylaş 14 Temmuz 2013 Valeo merceği bu nedenle çok seviyorum.Çok pratik bir ürün.Ampul yuvası hariç sevemedim bu merceği abi 1 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 14 Temmuz 2013 Paylaş 14 Temmuz 2013 Yuva hariç dış tasarım vahim ötesi ama Boschtan daha kullanışlı olduğu su götürmez. Yorum bağlantısı
Metin Akbal1679652606 15 Temmuz 2013 Paylaş 15 Temmuz 2013 Peki ampulleri sıfır mı alacağım hangi marka ampul almam gerekir. Fiyatları nedir. Kablonun maliyeti nedir. Bendeki balastlar istenilen verimi verir mi? bu kombinasyona balstda eklersem maliyet kaça çıkar. Diğer bir forumda arkadaşın biri ds1 mercek ve mercedes balast ve ampullerini kullanarak boraya mercek taktı. Mercek kapağı tam oturmamış o yönüyle biraz estetik sıkıntısı olmuş, benim farlar orjinal mercekli olduğundan böyle bir kaygı taşımıyorum açıkçası.O arkadaş benim Abicim mercek kapağı merceğe tam olarak oturuyor ama aracın far tasını tam örtmüyor benim aracın farı mühendislik adına rezil bir far olduğu için en uygun kapak o oldu. Far tasını kapatmadığı için vida yerleri görünüyor sadece. Taaa gelipde dibinden bakmadığın sürece hiçbir estetik sıkıntı yok Sen hem uygun yollu istiyorsun, hemde en iyi aydınlatmayı istiyorsun. Bu iş için 500-600 lirayı gözden çıkaracaksın başka yolu yok. Ben aklına takılacak her türlü soruyu cevaplamıştım Ankara ya gelince. Hatta link bile yolladım. Nasıl olacağını da anlattım. 450 liraya Mercedes çıkması Hella bixenon mercek ve kapakları, Bosch balast ve Osram-Philips 4300K ampül.Muayene zamanı da halojen ampülü takıp geçeceksin bu kadar basit. Far yıkamaymış, otomatik yükseklik ayarıymış uğraşmayacaksın.Ayrıca senin far çift reflektör (mercekler kısa, uzunların direk reflektörlü çift reflektör algıla) olduğu için benim H4 farın dönüşümüne göre teferruatı çok olmayacak. H7 mercekleri bixenon mercekle değiştireceksin. Farların kapalı konumda iken selektör attığın zaman reflektöre bağlı uzunların yanacak, farların açıkken selektör attığın zaman hem kısa farlar açıkken mercekte yanan xenon ampüller bixenon merceğin motorlu olması sayesinde perdeyi açacak ve uzuna geçecek, aynı zamanda reflektöre bağlı uzunlarında yanacak.D1S merceğe bildiğim kadarı ile D2S ampül kullanabilirsin ama D2S merceğe D1S ampül kullanamazsın. D1S ile D2S nin farkı merceğin ampülü tutan yuvalarıdır. D1S de ampül harici bir ampül tutucu halka ile sabitleniyor. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 15 Temmuz 2013 Paylaş 15 Temmuz 2013 D1S merceğe bildiğim kadarı ile D2S ampül kullanabilirsin ama D2S merceğe D1S ampül kullanamazsın. D1S ile D2S nin farkı merceğin ampülü tutan yuvalarıdır. D1S de ampül harici bir ampül tutucu halka ile sabitleniyor.Yeni jenerasyon Hella - Bosch ve Valeo bi-xenon mercekler D1S ve D2S ampul uyumludur... 1 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 1 Ağustos 2013 Paylaş 1 Ağustos 2013 (düzenlendi) 2004 Passat depo marka farlarına eski tip Hella bi-xenon D1s xenon ve mercedes Gen4 balast kullanarak,uzun hüzmeyede eski merceklerini kullanarak sonrada led çalışmaları ilave ederek Rabbimin izni ile bugünde son ayarları yapılarak çalışmayı bitirmiş olacağım. Uzun hüzme kısmına taktığım mercek için Megane orjinal merceklerinin şapkası yapıya tam uydu diyebilirim.Kestim ve gümüş grı ye boyadım. Led çalışmaları ile beraber son durumu. Resim linkleri yenilenmiştir. Led çalışmalarına ait konu başlığı. http://www.geceucusu.com/topic/5852-2004-passat-power-led-sinyalyarim-halka-angel/page__gopid__56468#entry56468 30 Ocak 2018 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zeki Dinç 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 2004 Passat depo marka farlarına eski tip Hella bi-xenon D1s xenon ve mercedes Gen4 balast kullanarak,uzun hüzmeyede eski merceklerini kullanarak sonrada led çalışmaları ilave ederek Rabbimin izni ile bugünde son ayarları yapılarak çalışmayı bitirmiş olacağım.Uzun hüzme kısmına taktığım mercek için Megane orjinal merceklerinin şapkası yapıya tam uydu diyebilirim.Kestim ve gümüş grı ye boyadım.Led çalışmaları ile beraber son durumu.Led çalışmalarına ait konu başlığı.http://www.geceucusu...6468#entry56468Hella bixenon mercek, bildiğim kadarıyla orjinal h7 merceğin yerine bire bir oturması gerekmiyor mu? burada gördüğüm kadarıyla mercek farın kasasına sığmadığı için pvc boru ile ek yapmışsınız. Farın depo marka olması nedeniyle mi? böylesi bir durum oluştu. Yoksa ben mi yanılıyorum. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 (düzenlendi) Orjinal H7 mercek uzun hüzmeye monte edildi.H7 merceğin yerine D1s xenon ampul aparatlı Hella bi-xenon mercek takıldı.Xenon ampulden dolayı haliyle ileri doğru çıkması mevcut.O nedenle izolasyon yapıldı.Farların 2 side markası aynı olmasına rağmen iç yapısında kullanılan bütün parçalar aynı değildi,hali ile merceklerinde yuvasına oturmasındada sorunlar mevcut olunca ve aslında arka toz lastiğinin biri kafi idi,diğeri küçüktü olmadı,bende 2 sine birden aynı işlemi uyguladım. 2 Ağustos 2013 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 2 Ağustos 2013 Paylaş 2 Ağustos 2013 (düzenlendi) Farlarda yükseklik motorlarını geri aldım ve uzun hüzme mercekleri biraz daha rahatladı.Buğün tamamen teslim ettim idarelikte ayar yaptım. Farlarda orjinalde kullanılan mercekler birbirinden farklı.Sol fardaki junyan tyc tip mercekler gibi,sağ fardaki ise Hella H7 tipine çok benziyor.Sağ far uzunu daha güzel oldu. Araç ile duvar arasında 1 metre mesafeden çektim. Burda daha detaylı çıkmış.Sol taraf mı iyi sağ taraf mı iyi ben kararsız kaldım.Yoksa ikiside idarelik mi? Resim linkleri yenilenmiştir. Video. 30 Ocak 2018 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zeki Dinç 4 Ağustos 2013 Paylaş 4 Ağustos 2013 http://www.ebay.com/itm/HELLA-EVOX-R-Bi-Xenon-Projectors-ZKW-R-CLEAR-LENSES-E55-RETROFITS-D2S-HID-Bulbs-/121138931855?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1c3471688f&vxp=mtrBu mercekler passat farına sığır mı? Forumda yaptığım araştırma sonucunda clear lens almadan bixeon mercek alsam dahi aydınlatmanın çok iyi olmayacağı kanaatine vardım. Hatta H7 Mercek ile Bi xenon mercekte kullanılan lenslerin aynı olduğu kanaati oluştu. Bilmiyorum Doğrumu yoksa yanlış m? düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 4 Ağustos 2013 Paylaş 4 Ağustos 2013 http://www.ebay.com/...471688f&vxp=mtr1 - Bu mercekler passat farına sığır mı?2 - Forumda yaptığım araştırma sonucunda clear lens almadan bixeon mercek alsam dahi aydınlatmanın çok iyi olmayacağı kanaatine vardım.Hatta H7 Mercek ile Bi xenon mercekte kullanılan lenslerin aynı olduğu kanaati oluştu. Bilmiyorum Doğrumu yoksa yanlış m? düşünüyorum.1 - Mevcut H7 mercekle bire bir aynı boyutta 4 adet vida sökülüp takılacak ama link verdiğiniz mercek OEM değil çin malı yani çakma diye tabir ettiğimiz merceklerden , ilk kullanımda ışık çok parlak ve etkileyici ama bu uzun sürmüyor , kullanılan malzemenin kalitesizliği kısa zamanda ışık miktarının düşmesine sebep oluyor ve her şeye yeniden başlıyorsunuz Yapılacak en iyi uygulama hella bi-xenon mercekle değişim yapılması ve oem xenon kit kullanılması...2 - Clear lens ışık miktarını %20 civarında artırıyor ama bu beraberinde ışık parlamasına da yol açıyor yani göz kamaşmasına sebebiyet veriyor. OEM lensler fresnel ve frosted olarak 2 ye ayrılır bu lensler yapıları gereği birer filtre görevi görürler.Işığın yoğunluğu reflektörün iç kaplaması ve lensin iç yüzey yapısı ile ayarlanır.Clear lens olayına çok takılmayın yapacağınız uygulamada tüm ekipmanı OEM kullanırsanız hiç bir sıkıntı yaşamazsınız , çoğu lüks araçta bile clear lens yok 1 Yorum bağlantısı
Zeki Dinç 4 Ağustos 2013 Paylaş 4 Ağustos 2013 1 - Mevcut H7 mercekle bire bir aynı boyutta 4 adet vida sökülüp takılacak ama link verdiğiniz mercek OEM değil çin malı yani çakma diye tabir ettiğimiz merceklerden , ilk kullanımda ışık çok parlak ve etkileyici ama bu uzun sürmüyor , kullanılan malzemenin kalitesizliği kısa zamanda ışık miktarının düşmesine sebep oluyor ve her şeye yeniden başlıyorsunuz Yapılacak en iyi uygulama hella bi-xenon mercekle değişim yapılması ve oem xenon kit kullanılması...2 - Clear lens ışık miktarını %20 civarında artırıyor ama bu beraberinde ışık parlamasına da yol açıyor yani göz kamaşmasına sebebiyet veriyor. OEM lensler fresnel ve frosted olarak 2 ye ayrılır bu lensler yapıları gereği birer filtre görevi görürler.Işığın yoğunluğu reflektörün iç kaplaması ve lensin iç yüzey yapısı ile ayarlanır.Clear lens olayına çok takılmayın yapacağınız uygulamada tüm ekipmanı OEM kullanırsanız hiç bir sıkıntı yaşamazsınız , çoğu lüks araçta bile clear lens yok Forumdan bir arkadaş bmw'ye clear lens 55 wat zenon kitle yaptığı uygulamanın aydınlatma gücünün yüzde 70 daha fazla olruğunu sadece clear lens ile % 50 raha fazla aydınlatma sağlana bileceğini yazmış bende o nedenle clear lehs konusunu gündeme aldım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts