S.Gürhan Yürekli 31 Ocak 2007 Paylaş 31 Ocak 2007 Merhaba arkadaşlar 95 model dogan slx aracıma uzun bir süredir indiglo kadran arıyorum fakat bulamadım kayseride bir firma yapıyor dediler adres tel aldım aradım fakat şahinlerin saatlilerine göre var dediler bana yardımcı olursanız sevinirim yada kendimiz yapabilirmiyiz malzemeleri nerden temin edebilirim bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim.. Yorum bağlantısı
Ahmet Göker Derya1679652568 31 Ocak 2007 Paylaş 31 Ocak 2007 Indiglo kadranlar bildiğim kadarıyla sadece bir kağıttan ibaret değil. Beyaz gösterge zemininin altında komple kendisine ait mavi veya başka bir renk aydınlatması da mevcut. Bu nedenle yapmanız çok zor. Çünkü aracınıza uygun indiglo olmayan bir gösterge zemini bulsanız bu sefer de mavi renk aydınlatmayı elde etmek için aracınızın gösterge ampullerini mavi renk ledlerle değiştirmek gerekecek. Fakat gösterge paneline uygun olan piyasada bulacağınız ledler dar açılı yani noktasal ışık verdiklerinden dolayı gösterge panelini artık homojen bir aydınlatmaya sahip olamayacaktır.Bildiklerim bunlar,bilgilerinize... Yorum bağlantısı
S.Gürhan Yürekli 1 Şubat 2007 Yazar Paylaş 1 Şubat 2007 mc pherson yazdı: Indiglo kadranlar bildiğim kadarıyla sadece bir kağıttan ibaret değil. Beyaz gösterge zemininin altında komple kendisine ait mavi veya başka bir renk aydınlatması da mevcut. Bu nedenle yapmanız çok zor. Çünkü aracınıza uygun indiglo olmayan bir gösterge zemini bulsanız bu sefer de mavi renk aydınlatmayı elde etmek için aracınızın gösterge ampullerini mavi renk ledlerle değiştirmek gerekecek. Fakat gösterge paneline uygun olan piyasada bulacağınız ledler dar açılı yani noktasal ışık verdiklerinden dolayı gösterge panelini artık homojen bir aydınlatmaya sahip olamayacaktır.Bildiklerim bunlar,bilgilerinize...OLMAZ DŞYE BŞŞEY YOK ARTI LEDLERŞ AMPÜLLERŞN YERŞNE KULLANILMIYO ARADA BŞ ŞERŞT ŞEKLŞNDE FLŞM VAR LED ucunda takılıyo ve flim ışıgı yayarak aydınlatma saglıyor.. Yorum bağlantısı
Ertuğrul Gök1679652576 22 Aralık 2007 Paylaş 22 Aralık 2007 arkadaşım senin derdine derman bulamam belki ama sen benimkine bulabilirsin gibi geliyor şu kayseride olduğunu söylediğin firmanın telefonunu veya varsa adresini verebilirmisin şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 22 Aralık 2007 Paylaş 22 Aralık 2007 mevcut aydınlatma ampullerinizi istediğiniz renk en geniş açılı led ile değiştirirseniz renk olarak tam istediğinizi yakarlarsınız. fakat resimdeki gibi taban aydınlatmalı şekilde olmasını istiyorsanız o zaman beyaz olarak sizin araca uygun tabloyu bulmanız lazım. Yorum bağlantısı
Kadir Eren1679652583 2 Ekim 2009 Paylaş 2 Ekim 2009 (düzenlendi) konu mort olmuş bende soru sorcaktım. 2 Ekim 2009 tarihinde kadireren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burak Güneş 8 Nisan 2010 Paylaş 8 Nisan 2010 Merhaba...Forumda daha yeniyim Ancak bu başlığı görmüşken cevap vereyim dedim Şaunda 1993 Şahin kullanmaktayım ve kadranlarımda Şndiglow Resimlerimde mevcut bunları bir arkadaşım aracılıgıyla aldım eğer dileyen olursa onlar içinde temin edip kargoyla yollaya bilirim ben 100 Tl ye aldım montajını kendim yaptım Yorum bağlantısı
Güven Özer 10 Nisan 2010 Paylaş 10 Nisan 2010 burak03 yazdı: Merhaba...Forumda daha yeniyim Ancak bu başlığı görmüşken cevap vereyim dedim Şaunda 1993 Şahin kullanmaktayım ve kadranlarımda Şndiglow Resimlerimde mevcut bunları bir arkadaşım aracılıgıyla aldım eğer dileyen olursa onlar içinde temin edip kargoyla yollaya bilirim ben 100 Tl ye aldım montajını kendim yaptımMontajla ilgili ayrıntılı bilgi verebilirmisin.Resimleri varsa daha iyi olur. Yorum bağlantısı
Burak Güneş 11 Nisan 2010 Paylaş 11 Nisan 2010 Güven Özer yazdı: Montajla ilgili ayrıntılı bilgi verebilirmisin.Resimleri varsa daha iyi olur.Montaj fotografları yok ama su anki halinin fotograflarını cekebilirim montajı zor olmadı parklara anahtarını verdim bide + - bu kadar basit bide devresi kuruldu okadar. Yorum bağlantısı
Murat Şahinkaya 29 Nisan 2010 Paylaş 29 Nisan 2010 bu firmanın bi telefonunu verebilirmisin ?? Yorum bağlantısı
Burak Güneş 21 Mayıs 2010 Paylaş 21 Mayıs 2010 telefonu yok arkadaşım aracılığıyla satın aldım isterseniz yardımcı olabilrim satın aldıgım yerin gerekli bilgilerini bulabilrim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Şubat 2011 Paylaş 19 Şubat 2011 Tofaş bu, üstüne boya dök yakışır.. Elinize sağlık.. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 19 Şubat 2011 Paylaş 19 Şubat 2011 Benzin göstergesi biraz karanlıkta kalmış sanki...Eline sağlık... Yorum bağlantısı
Kunter Beytaroğlu 19 Şubat 2011 Paylaş 19 Şubat 2011 güzel çalışma olmuş. ama daha da iyi olabilirdi, orta tarafın aydınlatması biraz düşük kalmış . Yorum bağlantısı
Ali Arıcı 20 Şubat 2011 Paylaş 20 Şubat 2011 Tofaş bu, üstüne boya dök yakışır = Aynen öyle haklısınız Benzin göstergesi biraz karanlıkta kalmış sanki... Sayın hemşerim haklısın ortanın alt kısmı biraz karanlık gibi,çünki alt kısında led yok koysam bu seferde çok parlayıp göz alacaktı,ama kullanımda hiç bir sıkıntı yok işin güzel kısmı artık gece göstergeye bakmak için cep tlf veya çakmak kullanmaktan kurtuldum anlayimisun Yorum bağlantısı
Misafir 20 Şubat 2011 Paylaş 20 Şubat 2011 Uğur Kamil yazdı: Benzin göstergesi biraz karanlıkta kalmış sanki... Ali Arıcı yazdı: ,çünki alt kısında led yok koysam bu seferde çok parlayıp göz alacaktı,ama kullanımda hiç bir sıkıntı yokBence Benzin ile bu aracın işi olmadığından aydınlatma ihtiyacı doğmamıştır Yorum bağlantısı
Ahmet Kıyak 21 Şubat 2011 Paylaş 21 Şubat 2011 Güzel olmuş, elinize sağlık. Göstergenin yapısını bilmiyorum, biraz daha uğraştırır ama göstergenin yapısı müsait ise ledler göstergenin arkasına eklense daha hoş olurdu. Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 21 Şubat 2011 Paylaş 21 Şubat 2011 hayırlı olsun, özellikle tavan lambası güzel olmuş. gösterge de tofaşların orjinallerinden kat kat güzel fakat benzin aydınlatması bana da sönük geldi. + arkadaşın dediği gibi ledler göstergenin arkasına alınabilirse günümüzdeki modern araçlardaki aydınlatma elde edilmiş olur. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 22 Şubat 2011 Paylaş 22 Şubat 2011 Elinize sağlık güzel olmuş. Km göstergesi arkadan ışıklandırması yokmu?Tavan lambası çok büyük anca yetmiş bu ışık. Yorum bağlantısı
Mehmet Uzunöz 22 Şubat 2011 Paylaş 22 Şubat 2011 Burak Güneş yazdı: telefonu yok arkadaşım aracılığıyla satın aldım isterseniz yardımcı olabilrim satın aldıgım yerin gerekli bilgilerini bulabilrim.kardeşim ben aylardır arıyorum bana bi yardımcı ol gözünü seviyim fakat aracım 1994 şahin yani 180 kmli ortada normal saat var sanırım seninkide bundan 0536 878 19 55 numaram bu msj at ben arıyım seni derdime derman ol duacın olurum bekliorum.. Yorum bağlantısı
Uğur Seyhan 22 Şubat 2011 Paylaş 22 Şubat 2011 bizim burada aksesuarcılarda vardı ben 4 sene önce 32 liraya almıştım çok iyi hatırlıyorum isterseniz bakarım biraz zamlanmış olsun taş çatlasın 50 lira diyelim 100 lira pahalı geldi bana Yorum bağlantısı
Mehmet Uzunöz 23 Şubat 2011 Paylaş 23 Şubat 2011 Uğur Seyhan yazdı: bizim burada aksesuarcılarda vardı ben 4 sene önce 32 liraya almıştım çok iyi hatırlıyorum isterseniz bakarım biraz zamlanmış olsun taş çatlasın 50 lira diyelim 100 lira pahalı geldi banaindiglo kadran mı senin dediğin? normal kadran deil dimi eğer indigloysa alırım kardeşim tabiki bulamıyorum çünkü bitürlü yardımcı olurmusun bana cvp bekliyorum.. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 23 Şubat 2011 Paylaş 23 Şubat 2011 Linkteki ilan hala geçerli görünüyor isterseniz irtibata geçin.Fiyatı çok makul sıfır paketinde yazıyor.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yede...-seti-200/detay Yorum bağlantısı
Recommended Posts