Sercan Keklik 29 Ağustos 2009 Paylaş 29 Ağustos 2009 mükemmel olmuş o borular nerden buluruz? ve başka şekilleri mevcutmudur? Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 Sercan keklik;arkadaşım konuya dikkat etmedim o nedenle geç cevap verebildim.Alüminyum boru kullandım.Alüminyum biraz daha orjinal ledli stopların görüntüsüne yakın bi görünüm verebiliyor.Yalnız o boruları öyle tek tek kesmesi çok zahmetli.Ben de USA yapımı küçük bi boru kesecegi var.Onunla kesiyorum.Artık tornacıya kestircem Yorum bağlantısı
Sercan Keklik 2 Eylül 2009 Paylaş 2 Eylül 2009 hım... mantıklı.. ben şu konuya bir el atıyım bakıyım bizim stoplar için neler yapabiliriz Yorum bağlantısı
Misafir 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 hım... mantıklı.. ben şu konuya bir el atıyım bakıyım bizim stoplar için neler yapabiliriz Sercan kurt kaçtı dimi içine Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 Led reflektör ya da lens de araştır, daha güzel ışık dağılımın olur. Yorum bağlantısı
Sercan Keklik 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 işin aslı ben yeni kasa 5 serilerinin stoplarındaki fiber optik park ampullerine bayılıyorum ama onlarıda uygulamak epey bi zormuş.. Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 Led reflektör ya da lens de araştır, daha güzel ışık dağılımın olur.VoltronBundan 1,5 ay önce konyada bütün ama bütün sanayileri reflektörlü parlak yüzey yada içi reflektörlü nikelajlı boru araştırmak için dolaştım.Sonuç olumsuz.Adamlar götürecegim borunun sadece dışına nikelaj atıp parlatabiliyorlar.Aynı şekılde sadece dışına galvanez yapabiliyorlar.Ledler için reflektör yüzey hala kafamda. Yorum bağlantısı
Guest a_them 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 iyi geceler arkadaşlar benim bi sorum olacak forumda aradım bulamadım varsa böle bişey kusura bakmayınorjinalinde şöle olan bir stop uşu hale nasıl getiririz sizce stop boyası mı daha sağlıklı yoksa folyo film mi film yada boyayı nerden bulabilirim fiyatları nedir biraz bilgi verirseniz sevinirim. yada böle bi proje trafikte sağlıklı olur mu_? Yorum bağlantısı
Sercan Keklik 3 Eylül 2009 Paylaş 3 Eylül 2009 stop boyası ıle yapabılırsınız fakat kırmızı araçtakı stoplar farklı camları şeffaf öyle satılanlarıda var kuş serisi için bildigim kadarıyla..Trafik açısından tamamiyle güvensizdir. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 Eylül 2009 Paylaş 4 Eylül 2009 Aksesuarcılar ya da parçacılarda şeffaf stop bulabilirsin. Film kaplanmışa benziyor.http://www.ayfar.com/tr/urunler.php?KatId=1&AltKatId=20Son zamanlarda şunu da görüyorum : Yorum bağlantısı
Serdar Döngelli 11 Eylül 2009 Paylaş 11 Eylül 2009 arkadaşım çok güzel iş çıkartmışısın eline sağlık bu şekilde olan daha güzel ollmuş sinyallar oku andırıyo sanki acaba maliyeti nedir bunun yaptırmış olsak Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Eylül 2009 Paylaş 17 Eylül 2009 Evet.. çok farklı ve çok güzel bence de.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 17 Eylül 2009 Paylaş 17 Eylül 2009 gerçekten güzel, muayenede sorun olmazmı bunlar. Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 18 Eylül 2009 Paylaş 18 Eylül 2009 muayenede sorun olcagını sanmıyorum.Ama yine de aracın sahibi muayeneye başka birinin orjinal stoplarını takarak girecek:) Yorum bağlantısı
Turgay Tuna 18 Eylül 2009 Paylaş 18 Eylül 2009 Yeni hedefimiz ve hevesimiz led farlar forumdaki usta arkadaşlar ne işler çıkaracak bakalım. Yorum bağlantısı
Guest cakcagan 14 Ekim 2009 Paylaş 14 Ekim 2009 arkadaşım çok güzel iş çıkartmışısın eline sağlık bu şekilde olan daha güzel ollmuş sinyallar oku andırıyo sanki acaba maliyeti nedir bunun yaptırmış olsakÇalışma Güzel Olmuş Ama LED Sayısı Az Olmuş. Bende Aracıma Uygulama Yaptım Ama Sinyaler Sarı Oldugu İçin Gündüz Belli Olmuyor. Benimkinde Bide Yaklaşık 30 Adet Mantar LED Var. Bunda Hiç Bir Aydınlatma Olmaz Die Düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 14 Ekim 2009 Paylaş 14 Ekim 2009 ÜStteki resim photosop yalnız.Orjinali bu degil.Evet sistemde daha sonra degişiklik yapıp sinyaldeki led sayısını 24'e çıkardım.Mantar ledlerde beyaz olan hariç diger renklerde verim alamazsın.Şerit ledler bile bana göre mantar ledlerden daha iyi aydınlatıyor Yorum bağlantısı
Kemal Ödek 8 Şubat 2010 Paylaş 8 Şubat 2010 ellerinize sağlık güzel olmuş xD .......... :)NOT:bunda kullanılan parçaları söylermisiniz Yorum bağlantısı
Sinan Uzunal 12 Şubat 2010 Paylaş 12 Şubat 2010 acıl yardım..kardes acıl yardımına ıhtıyacım war...bende tempra war..calısmalarını cok begendım helall olsun valla...banada yaparmısınn kardes su stopardan.emegının hakkını verrırım..tl uzerınden cwp bekllıyorum kardesım Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 12 Şubat 2010 Paylaş 12 Şubat 2010 Pm attım.Şu ara led problemım var.Önce o problemi halletmem lazım.Artık ebaydan falan led getirtcem.Kullandıgım malzeme alüminyum boru arkadaşlar.Yalnız onu öyle kesmek kolay bişey degil.Ben ABD malı özel bi boru kesme aletiyle kestim.Borunun et kalınlıgı çok önemli.Et kalınlıgı ince olursa çabuk kesiliyor.Şu an kestircek olsam tornacıya kestiririm.Gündüz daha estetik gösteriyor stopları. Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 5 Mayıs 2010 Paylaş 5 Mayıs 2010 Geçen sene yaptıgım çalışmada biraz daha düzenlemeler yaparak yeni bi led stop daha yaptım.Bu sefer ledlerin aralarını bilgisayar ortamında biraz daha açtım.Sinyal ledlerini de sarı fluks led kullandım.Hepsi baskı devre oldugu için arka taraflarında kablo kullanmadım.ORjinal camlarından kalıp aldıktan sonra pleksiglassla şeffaf cam yaptım..Geri vites ledlerinin oldugu kartı daha basmadıgım için sinyalin camı hariç diger kısımlardaki pleksilerin üzerindeki naylonu pleksiler çizilmesin diye sökmedim.Bu arada sinyal hariç diger camlar kıvrımsız ve düz oldugu için kalıp almayada gerek yok.Güzelce ölçmek ona göre de kesmek gerekli.Şu ara başka işlerim oldugu için yarım kaldı.Daha stopların içleri siyaha boyanacak.Levhaları yapıştırcam vs.Güncellicem daha sonra.Bu arada geçen sene yapmış oldugum şahin stopundaki ledler hala sapasağlam.Çok şükür patlayan çatlayan yok:) Yorum bağlantısı
Sezgin Palabıyık 5 Mayıs 2010 Paylaş 5 Mayıs 2010 (düzenlendi) Abi eline sağlık cok güzel calışma birde takılmış ledler yanarken güzel bir fotusunu görmek isteriz. 5 Mayıs 2010 tarihinde Sezgin Palab?y?k tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 7 Mayıs 2010 Paylaş 7 Mayıs 2010 (düzenlendi) elinize saglık diger çalışmanızda buda çok güzel ve alımlı olmuş.tofaşa müthiş yakışır,bu stoplar.yanarkenki resimleride olsa iyi olurdu mustafa bey.kim yaparsa yapsın bu el emeklerine paha biçilemiyecegini düşünüyorum,kendim yapmış gibi mutlu oluyorum. 7 Mayıs 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 9 Mayıs 2010 Paylaş 9 Mayıs 2010 (düzenlendi) Sadece pleksiglassları yapıştırması kaldı.Onları da yarın yapıştırcam. 9 Mayıs 2010 tarihinde Mustafa Ba?seven tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts