İçeriğe Yönlendir

Doğan-Şahin Ledli stop lambası

Ferit Yılmaz

Recommended Posts

Recep Yazıcı1679652586
Şsrail'de acayip satar bu stoplar

Bu açıdan bakmak hiç akla gelmemişti. Katılıyorum çok satar hemde çok :D

Yorum bağlantısı
Recep Yazıcı1679652586
(düzenlendi)
arap ülkelerinide es geçmeyelim derim :D

Sembol israili gösteriyor. :D

tarihinde Recep Yaz?c? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Bi baba yiğit çıkıpta arka aydınlatmada Ay-yıldız Yapmadı.Ben ona yanarım.Hemde bir Allahı'ın kulu Poliste laf etmez.Ama bazı bölgelerde dikkat etmekde gerekir.Maazallah arabayı içindekilerle birlikte yakarlar.

Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven
Bi baba yiğit çıkıpta arka aydınlatmada Ay-yıldız Yapmadı.Ben ona yanarım.Hemde bir Allahı'ın kulu Poliste laf etmez.Ama bazı bölgelerde dikkat etmekde gerekir.Maazallah arabayı içindekilerle birlikte yakarlar.

Tabi ya daha önce hiç aklıma gelmedi.Denicem abi bunuda:)

Yorum bağlantısı
Oktay Toker
Tabi ya daha önce hiç aklıma gelmedi.Denicem abi bunuda:)

ankarada bir iki otoda gördüm ledli ay yıldız.projelerimin arasında vardı ama epey gerilerde.flexıglasdan kestirip kırmızı ledle aydınlatmayı düşünüyordum.ama kısmet bakalım ne zaman yaparsak artık.

Yorum bağlantısı
Oktay Toker
Arka cama 3. stop yapmak lazım... :)

benim arka cam büyük hesabıyla sag üst köşeye monte edicem tek özellik olmasını istiyorum.ama parklarda yanıcak.elimde smd parlak kırmızı ledler var onları kullanmayı düşünüyorum.barkod okuyucular vardı epek bozuk olmuyorlar onlardan söktüm.bu iş için ayırmaya karar verdim bakalım.

Yorum bağlantısı
Oktay Toker
(düzenlendi)

siz çoktan yapmışsınız bu işi helal mükemmel görünüyor.kıvrımlar falan iyi olmuş.güzel işçilik var ellerinize saglık.ay yıldız ledmi flexglasmı tam algılayamadım.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oktay Toker
(düzenlendi)
Yok be abi ne yapması.Hazır almıştım.:) Karaköy'de 30 tl ye satılıyor.

hımmmm :)

güzel ama çok begendim.yakın çekim resminide bi ara çekipte eklersen iyi olur aslında.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven
Gönderdiğin çakarı söktüm.Muayenede ağır kusur verildi.

Ama ben ona sabit yanma modu da eklemiştim abi.Devreyi bi yere gizleyip sabit yanma moduna aldıgında bi problem çıkmazdı tahminimce.

Yorum bağlantısı
Recep Yazıcı1679652586
Gönderdiğin çakarı söktüm.Muayenede ağır kusur verildi.

Bahsi geçen çakar nereye takılıydı ? Benim arka sisler malum çakar .. 5 ay sonra muayene var :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Emre Kaplan1679652589

Bendede doğan var buna benzer bir stop yapmak istiyorum ama şeffaf plastikleri nerde bulabilirim? yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...