Doğan Bıçaklar 5 Ekim 2007 Paylaş 5 Ekim 2007 herkeze slm benım aracım 2005 opel combo bunun farlarını xenon olarak degıstırmeyı ıstıyorum(ayıptır solemesı gecen bırınde gordum cok fenaydı ) ama herkezınde bıldıgı gıbı pıyasadakı gel bırader guzelı burda anlayısıyla ıs yapan herıflerden bıktım:angry: ve gercekten bı yardım ıstıyorum. buna fazlada masraflı olmayacak sekılde bi xenon taktırmann malıyetı nedır ve bır yere gıttıgımde satıcıdan sormam gereken seyler konusunda yardımcı olabılırsenız cok sevınırım Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 6 Ekim 2007 Paylaş 6 Ekim 2007 Aracının farları Corsa C ile aynıydı diye hatırlıyorum, piyasada satılan çeşitli marka ve kelvinli kitler uygulandığında halojen farlar düzgün ışık dağılımı üretmiyor ve öndeki trafiği rahatsız ediyor.Daha düzgün bir çevrim yapmak istiyorsan mercekli corsa farlarından taktırıp buna kit uygulatırsın (soketlerinde farklılık olacağını sanmıyorum) fiyat yükselir ama daha homojen bir aydınlatma elde edersin. Yorum bağlantısı
Doğan Bıçaklar 8 Ekim 2007 Yazar Paylaş 8 Ekim 2007 oncekı cvp ıcın cok tesekkur edrım.Pekı ya sisler icin yapmam gerekenler hakkında yardımcı alabılırmısın? cunku bazıları xenon takmasınn duzel ama karsıdakılerıde bı okadar tehlıkeye atıyormus gorusunu engelledıgını faln solıyorlar ve opel bayılerınde cok pahalıya mal oludugundan faln bahsedılıyor gecende okudugum bır yorumda normalinden 2 yada 3 katı daha cok fıyat ıstendıgı yonde ? tekrar cok tskkrler Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Ekim 2007 Paylaş 9 Ekim 2007 Sisleri xenon yapmanın görünüşü güzelleştirmek (beyaz görünüyor ya) dışında işe yarayan bir tarafı yok, aydınlatmanı iyileştirmez. Yapanlar da bunun için yapıyorlar zaten. Ayrıntılı bilgi : http://www.geceucusu.com/forum/35-makaleler/ Yorum bağlantısı
Ozgurdeniz 10 Kasım 2007 Paylaş 10 Kasım 2007 (düzenlendi) bizi opel combo çok deli yakıştı...1.3 MP nokia 6630 telefon ile çekilmiştir 5 Şubat 2008 tarihinde ozgurdeniz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 Kasım 2007 Paylaş 10 Kasım 2007 Güle güle kullan, biraz fazla göz alıyor gibi Kit markası, fiyat bilgisi de verirsen seviniriz. Ha bir de duvar resmi (10 metre geriden çekilmiş) rica edelim Yorum bağlantısı
Mehmet Çalışkan 11 Ocak 2008 Paylaş 11 Ocak 2008 merhaba. Opel combo nun kısa farları h1 mi?? Yorum bağlantısı
Uras Tos 11 Ocak 2008 Paylaş 11 Ocak 2008 Güle güle kullan, biraz fazla göz alıyor gibi fazlanın çok ötesinde olmuş bence, monitörden bakmama rağmen bi hoş oldu gözlerim. Yorum bağlantısı
Mehmet Uğur Aca 11 Ocak 2008 Paylaş 11 Ocak 2008 çok göz alıyor karşıdan gelene yazık olacak Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 11 Ocak 2008 Paylaş 11 Ocak 2008 merhaba. Opel combo nun kısa farları h1 mi??Kısa da uzun da H7. Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 12 Ocak 2008 Paylaş 12 Ocak 2008 resimde sislerin görüntüsüne bakılırsa kısalar gerçekten çok parlak olmuş görüntü güzel ama karşıdan gelenler pek hoşlanırmı bilmem Yorum bağlantısı
Ozgurdeniz 5 Şubat 2008 Paylaş 5 Şubat 2008 zaten karşıdan gelenler selektör yapıyo genelde Yorum bağlantısı
Ozgurdeniz 5 Şubat 2008 Paylaş 5 Şubat 2008 (düzenlendi) arkadaşlar mesajım geciktiği için özür diliyorum..fiyat ve markası aklımda..gt hıd marka 6000 k xenon var + 4 adet beyaz ampül (sis + uzunlar) : iki adet beyaz led ampül (parklar) : yalnız bu ledler birkaç defa değiştirildi...500 Ytl toplam işçilik dahildir...yer: bayrampaşaancak yaklaşık 7 ay falan olmuştur...(foruma üye olduğum günden beri:) ) 5 Şubat 2008 tarihinde ozgurdeniz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Kenar 16 Temmuz 2008 Paylaş 16 Temmuz 2008 arkadaşlar 2008 opel combo aldım xenon taktırmak istiyorum.kısalar H7 ama sislerin tipi ne çözemedim.bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.birde monza marka xenon kullanan varsa görüşleri önemli? Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 17 Temmuz 2008 Paylaş 17 Temmuz 2008 monza çin malı ucuz xenonlardan biridir. sis farı aracın kitapçığında yazması gerekir. modelden modele göre bile değişiyor en sağlıklısı ordan bakmanız Yorum bağlantısı
İbrahim Akgül 20 Temmuz 2009 Paylaş 20 Temmuz 2009 arkadaşlar xenon alcam hangi markayı tafsiye edersiniz 400tl kadar .... uzun kısa aynı ampulde olması sorun yaratıyormu? Yorum bağlantısı
Niyazi Şenel 29 Ocak 2010 Paylaş 29 Ocak 2010 Kıymetli arkadaşlar;Aşağıda linkinide vermiş olduğum SONAR marka angel mercekli farı yakın zamanda satın alıp montajını yaptırmak istiyorum.. Ayrıca bu fara MTEC SİLVER veya CENMAX xenon taktırmayı planlıyorum.. Montaj büyük ihtimalle Konya da bulunan bir Özel Opel Servisine yaptırıcam..Çünkü daha önce yaptırdığım ampul değişikliklerinde bir elektronikçide sıkıntı yaşadım.. Bu sebeple bu sefer montaj işini aracı bilen birilerine yaptırmak istiyorum... Konuştum zaten yardımcı olacaklar..Öncelikle XENON'un kaliteli, arıza lambası yakmayan, bazı markalardaki gibi silecek motoru vs. yakmayan, 2 yıl gerçek garanti veren, ÖZELLİKLE ÇİN MALI OLMAYAN bir ürün olmasını istiyorum.. O yüzden tercihimi MTEC veya CENMAX veya CYCLONE den yana kullanmak istiyorum fakat önerilerinizede açığım Ampul tipi Angel H1 olduğu için H1 olacak ve 6000K istiyorum (hem görünüm hemde sağlıklı görüş için)FARhttp://www.modifiye.com.tr/tuning/2788-200...l-Eyes-Far.aspxÖncelikle 1. Bu angel far ile aracımda sorun yaşarmıyım yaşayan var mı ? Yukarıda ismini zikrettiğim XENON markalarında uyum ile alakalı problem yaşarmıyım? Varsa ne gibi sorunlar?? 2. Bu forumu biraz araştırdığımda montaj sırasında kenarlarını tamamen slikonlatmayı, ledler zayıf olduğu için dirençle korunması gerektiğini ve led yerine dipsiz ampul kullanılmışsa iyi olmadıkları için değiştirmem gerektiğini öğrendim.. Bunların dışında bilmem gereken herhangi bir konu veya teknik bir bilgi var mı?3. Bu angel far ile yine aracın kendi far ayarını kullanabilirmiyim yani aracın orjinal far ayar motoruna bu angel far bağlanırmı?4. Son olarak MONTAJ sırasında dikkat etmem gereken ve montajı yapan jkişilere iletmem gereken herhangi bir şey var mı?5. Bu far TÜVTÜRK Araç Muayenede bana problem yaratır mı?6. Çıkacak olan orjinal farlarımı ne yapmamı önerirsiniz? (satmamımı, evde saklamamımı, hayrına vermemimi? )7. Xenon sonradan aracımda herhangi bir teknik probleme yol açar mı?Değerli vaktinizi ayırıp cevaplarsanız çok sevinirim.. Saygılarımla Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 29 Ocak 2010 Paylaş 29 Ocak 2010 (düzenlendi) Bu tür farlardaki mercekler kalitesiz oluyor genelde. Xenon kit takılsa dahi istenilen performans elde edilemiyor. Merceği değiştirilmeside meşakkatli ve 2.ci bir iş olarak karşımıza çıkıyor. Kaliteli ışığa sahip olmak istiyorsanız bence farınıza mercek montajı yaptırın. İsterseniz merceğin etrafına angel'da ekletebilirsiiz. Bu şekilde Daha fazla memnun kalırsınız..Buyrun size 2 seçenek;1- Aşağıda olduğu gibi yeni corsanın farına yapılmış mercek montajının aynsını farınıza yaptırabilirsiniz. (romeoilker nickli arkadaşımız bu konuda oldukça işini iyi yapan biridir)2- Aracınızın orjinal mercekli farını alabilirsiniz. Fiyat farkı biraz olacaktır belki ama, en azından orjinal olmuş olacak.http://www.parcatreni.com/index.php?p=show...%282001-2007%29-------------Şayet mercek montajı yaptıracak olursanız, aşağıdaki linkte bulunan merceğinize uygun d2s xenon kit sizi memnun edecektir.http://urun.gittigidiyor.com/Sun-Part-D2S-...0QQidZZ23028200 29 Ocak 2010 tarihinde hoca1677 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Niyazi Şenel 29 Ocak 2010 Paylaş 29 Ocak 2010 Öncelikle teşekkürler verdiğin bilgiler için..Evet benim amacım hem görsel güzellik hemde fardan yüksek verim almak..Bu seçenekleri hiç düşünmemiştim.Birincisi için Konya da iyi bir usta bulmak lazım. Mercekleri iyi seçmek lazım. Hiç araştırmadım o yüzden bu konuyu araştırıcam..Şkincisi ise daha kolay bir yol ama biraz Fiyat Olarak pahalı hemde görüntüsü Angel far gibi çokta başarılı değil Orjinal olması avantaj..Konya Bosch Car Servisine danıştım ve eğer SONAR marka ise problem yaşamassın dediler.. Başka markaya bakmamamı istediler. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 30 Ocak 2010 Paylaş 30 Ocak 2010 Mercek taktıracaksan angel far almanın anlamı yok ki. Kendi farına mercek ve angel taktırırsın olur biter.Angel far kullanıp ta aydınlatmasından memnun olan duymadım şimdiye kadar. Saçma sapan bir ışık deseni var. Performansına göre fiyatı çok pahalı. Yorum bağlantısı
Niyazi Şenel 30 Ocak 2010 Paylaş 30 Ocak 2010 Mercek taktıracaksan angel far almanın anlamı yok ki. Kendi farına mercek ve angel taktırırsın olur biter.Angel far kullanıp ta aydınlatmasından memnun olan duymadım şimdiye kadar. Saçma sapan bir ışık deseni var. Performansına göre fiyatı çok pahalı.Alacağım angel far mercekli zaten sonradan mercek taktırmam gibi bir dıurm söz konusu değil.. Far bu http://www.modifiye.com.tr/tuning/2788-200...l-Eyes-Far.aspxHani orjinal farı kestirip biçtirmek hoşuma gitmiyor.. O yüzden farı komple mercekli angel far ile değiştirmek istiyorum.. Sonra da üzerine kaliteli bir xenon.. Ama dediğiniz gibi mercekli angel farlarda da üzerine kaliteli bir (mtec veya cenmax gibi) xenon kiti uygulansa da sağlıklı ve güvenli aydınlatma almayacaksam tabiki anlamı yok.. Şşte bu konudan dolayı sizin destek ve yardımınıza ihtiyacım var.. Fikirleriniz ve tecrübelerinizi bekliyorum.. Yorum bağlantısı
Murat Şen 30 Ocak 2010 Paylaş 30 Ocak 2010 en iyisi opelin orj mercekli farlarını cıkma bulup almak sonrada xenon takmak Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ocak 2010 Paylaş 30 Ocak 2010 Bu tür angel tabir edilen farlardan memnun kalacağınızı sanmıyorum... Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2010 Paylaş 30 Ocak 2010 Aslında fiyatı makulmuş.Benim aracıma uyumlu bulsam kesinlikle alır,açar ve kalite mercekle ki halojen merceği bile şu anki merceğinden 100 kat iyidir.Takıp yoluma giderim.Geçen gece adam Type R araca takmış bu tip farlardan havada yağmurlu veyol aydınlatma olmayan bölgedeyiz(Çayırova-tem bağlantı yolu) tabi burnunun ucunu göremeden sağdan sağdan gidiyodu garibim.Adamın morali bozulmasın diye yanından tın tın geçerken anladım salak bi far takılı olduğunu.Bırak normal aydınlatmayı önünde ışık namına bişede yoktu.Tabi bide maviş yanan xenonuda unutmayalım. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 30 Ocak 2010 Paylaş 30 Ocak 2010 Sonra da üzerine kaliteli bir xenon..Bu lafa hastayım. Kaliteli xenon otomobilin orjinal xenonudur. Ya da aynısını uyguladığın yani gerçek xenon merceği taktığın fardır.Bundan sonrası kendini kandırmaktan öteye gitmez. Angel fara "kaliteli" xenon kit takınca iyi bir aydınlatma alabileceğini düşünme bile.Aslında fiyatı makulmuş.Benim aracıma uyumlu bulsam kesinlikle alır,açar ve kalite mercekle ki halojen merceği bile şu anki merceğinden 100 kat iyidir.Takıp yoluma giderim.Geçen gece adam Type R araca takmış bu tip farlardan havada yağmurlu veyol aydınlatma olmayan bölgedeyiz(Çayırova-tem bağlantı yolu) tabi burnunun ucunu göremeden sağdan sağdan gidiyodu garibim.Adamın morali bozulmasın diye yanından tın tın geçerken anladım salak bi far takılı olduğunu.Bırak normal aydınlatmayı önünde ışık namına bişede yoktu.Tabi bide maviş yanan xenonuda unutmayalım.O accayip havalı gözüktüğünü düşünüyodur eminim o anda en iyisi opelin orj mercekli farlarını cıkma bulup almak sonrada xenon takmak + angel eye.Hiç değilse kötü seçeneklerin arasında en iyisi bu değil mi ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts