Mehmet Duran 29 Ekim 2007 Paylaş 29 Ekim 2007 Arkadaşlar, merhaba...internette gezinirken, gördüğüm sitenizden çok ilham aldım... ve elime 13-14 yıldır sayılı havya almışken, dedim ki hem biraz nostalji olsun, havya lehim yapayım, hem de boş vakit hobi çalışması olsun...aşağıda 1. denemem var...... bu denemeyi sadece sizlerle paylaşmak için koydum.... yalnız, şunu da belirtmeden geçmiyim.... Ankara'da bi komşumuz vardı... adam favorit marka aracını çalınmaya karşı korumak için her akşam eve çıkarken bujilerini söker giderdi... ben de bu çalışma için, 5 akşam boyunca, her akşam farı söküyorum... eve giriyorum... gece 12 gibi çalışmayı yapıyorum... aşağıya inip farı takıyorum... sinyalleri yakıyorum... falan filan... millet bu adam kafayı yedi demiştir herhalde... ama, uğraştığına değiyor...Önce malzemelerle başlayalım: 1 adet delikli levhatercih sayısı kadar led (ben 18 beyaz, 9 da mavi led kullandım)lehim + havyasıcak silikon tabancası220 ohm direnç (her 3 adet led için 1 adet direnç)resimde kıl testere görünüyor ama, o ledleri yerleştireceğim delikli levhayı kesmekte işe yaramadı...)) bildiğiniz kuvvetli bir makas iş görür)ledleri test için batarya: (2 adet seri pil yetiyor)bu da farımızın içi arkadaşlar... farı nasıl açtığıma gelince, hanımdan gizli fırına sokamadığım için saç kurutma makinesi ile yaptım... :) sağ far için 1 saatten fazla uğraşmıştım... sol far 20 dakika falan sürdü.... baıkır levhayı farın içindeki sinyal yerine göre makasla kestim...ledleri aşağıda görüldüğü gibi dizdim...dıştakiler beyaz led içtekiler mavi led... toplamda 21 adet... yalnız ledlerinizi dizmeden önce, kesinlikle 2 adet seri bağlanmış pil ile yada 3-5 voltluk bi adaptörle ledlerinizin eşit miktarda ışık verip vermediklerinizi kontrol edin.... çünkü ledler aynı cins led olsa bile ışık miktarları fabrikasyon olarak değişebiliyor... yani kör olabiliyor... (aynen bende olduğu gibi... ledleri lehimledikten sonra test ettim... malesef 2-3 tanesi kör yanıyo)levhanın alttan görünümü şu şekilde... önce alttan levhaya tek tek lehimledim... daha sonra, ledlerin 3er 3er seri olacak şekilde lehimledim. (bunu levhadan anlamak biraz zor... şemayı kağıt üzerinde gösterirsem daha iyi olur.. ) böylece elimde toplamda 9 adet seri bağlantı oldu... 9 adet (+), 9 adet de (-) uç... önden görünüş bu şekilde bi şey olacakdaha sonra 9 adet (-) ucun her birine birer 220 ohm direnç bağladım... ve dirençlerin uçlarını (kırmızı kablolar) da birleştirdim... kalan 9 adet (+) ucu da birleştirdim (beyaz kablolar) böylece elimde 1 adet + bir adet de - uç oldu..önden görünümü bu şekilde... ve daha sonra sıcak silikon tabancası ile ledlerin altlarına hep silikon sıktım... ne olur ne olmaz bi yerden kısa devre yapar diye... farın sinyal bölümünde 2 adet plastik malzeme var.. üzerinde küçük mercek olanı alt tarafa levhayı tutması için koydum... üzerine de levhayı koydum..bir adet + bir adet de eksi ucu arkdan çıkardımön taraftan ikinci plastiği de ledlerin üzerine takıp vidasını taktımfarın camını da takınca ortaya çıkan görüntü böyle... ledler çok yakından bakınca belli oluyor...farın arkasındaki orjinal sinyal lambasının takıldığı yuvasının içindeki tellere benim ledlerin kablolarını bağladım... ve üzerlerine yine sıcak silikon sıktım... birbirlerine deyip kısa devre yapmasınlar diye..veeee farı arabaya taktığımda da şunlar oldu....... ))gündüz....gece...peki neler öğrendim... 1. daha önce dediğim gibi.... ledleri lehimlemeden önce test etmek gerekiyor... aynı cins 2 ledin verdiği ışık miktarı değişebiliyor... bu da görüntüyü etkiliyor bence...2. daha fazla ışık alabilmek için (ki bence benim yaptığım yeterliydi) ya daha fazla led kullanıp sinyalin içerisindeki tüm boşlukları doldurmak gerekiyor... ya da biraz daha paraya kıyıp açısı geniş ledlerden almak gerekiyor... ki 2. denememi flux ledlerle yaptım....3. mavi ışık güzel gitti aslında... fakat beyazla karıştırmaya gerek yok gibi... ya da sadece beyaz led...4. ledleri sinyalin daha iç kısmına yerleştirip, mercekli 1.plastiği iptal edip, sinyalin kendi aynalı kısmından da faydalanmak yararlı olabilir...5. ledin çektiği akım küçük olduğu için sanki lamba yokmuş gibi algılıyor....... ... ya röleyi değiştirmek yada devreye omajı yüksek bi direnç bağlamak sinyallerin normal aralıklarla yanmasını sağlar herhalde bir de bu ledlerin kullanımında, ledlerin açısını ayarlamak neredeyse imkansız... dar açılı oldukları için, karşıdan bakınca yanan ledlerin yarısı sanki sönük yanıyormuş gibi görünüyo... bunun için ikinci denememde flux ledleri kullandım... daha iyi sonuç alınıyor.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ekim 2007 Paylaş 29 Ekim 2007 (düzenlendi) İkinci denemenin resimlerini istiyoruz.. Ama bence sarı olmalıydı.. Sarı nasıl olurdu acaba.. ? 29 Ekim 2007 tarihinde Mehmet Ozyurek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Duran 29 Ekim 2007 Yazar Paylaş 29 Ekim 2007 Şkinci denemenin resimlerini istiyoruz.. Ama bence sarı olmalıydı.. Sarı nasıl olurdu acaba.. ?benim internetten öğrendiğim kadarıyla... beyaz led, ışık gücü en fazla olan led... daha sonra mavi ve daha sonra da diğer renkler geliyor... diğer ledlerin (sarı, kırmızı, yeşil) özellikle ön sinyallerde gündüz görünmeyeceğini düşündüm... özellikle beyaz ile sarı arasında, ışık gücü olarak 7-8 kat fark var gibi görünüyor.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ekim 2007 Paylaş 29 Ekim 2007 özellikle beyaz ile sarı arasında, ışık gücü olarak 7-8 kat fark var gibi görünüyor..O zaman beyaz led ve önüne sarı cam diyorum.. Ayrıca seni de kutlamak istiyorum.. Çalışmaların çok cesurca.. Gözünü kırtpmadan dalmışsın arabaya.. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 29 Ekim 2007 Paylaş 29 Ekim 2007 Sitemizin insanlara ilham vermesi bizim için gurur verici Ancak bu işlere bir kere bulaşanların da bi daha kopamadığını da baştan söyliyim Paylaşımınız için teşekkür ederim, artık bir dahaki denemeyi şeffaf far üzerinde görürüz herhalde. Ben de sinyallerin sarı olması gerektiğini düşünüyorum, yasal düzenlemelerde de böyle belirtilmiş. Yorum bağlantısı
Mehmet Duran 29 Ekim 2007 Yazar Paylaş 29 Ekim 2007 Sitemizin insanlara ilham vermesi bizim için gurur verici Ancak bu işlere bir kere bulaşanların da bi daha kopamadığını da baştan söyliyim Paylaşımınız için teşekkür ederim, artık bir dahaki denemeyi şeffaf far üzerinde görürüz herhalde. Ben de sinyallerin sarı olması gerektiğini düşünüyorum, yasal düzenlemelerde de böyle belirtilmiş.yasal düzenlemelerden haberim yoktu... ama en üste koyduğum şeffaf plastiği açk sarımsı bir renge boyaybilirim... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 29 Ekim 2007 Paylaş 29 Ekim 2007 Otomobil aydınlatmasında hiçbişey nedensiz değildir Sarımsı bir renk yeterli olmaz. Turuncu ya da amber denilen rengi çok koyu ve geniş açılı olarak olarak uygulamanız lazım. Pek güzel görünmez bu da .... Bu modifiyeyi şeffaf farda yapılacak şekilde baştan planlamak daha iyi olur bence. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ekim 2007 Paylaş 29 Ekim 2007 Bence boya ve emin ol gündüz beyazdan daha iyi görünecektir..Hatta bence parkları beyaz sinyalleri sarı yap..Ayrıca Selçuk'a katılıyorum.. Senin arabaya da mercekli far yakışır.. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 29 Ekim 2007 Paylaş 29 Ekim 2007 Bence boya ve emin ol gündüz beyazdan daha iyi görünecektir..Hatta bence parkları beyaz sinyalleri sarı yap..Ayrıca Selçuk'a katılıyorum.. Senin arabaya da mercekli far yakışır.. Led'leri turuncuya boyamak çok daha iyi bir fikir Fazla uğraştırmaz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ekim 2007 Paylaş 29 Ekim 2007 Led'leri turuncuya boyamak çok daha iyi bir fikir Fazla uğraştırmaz.Şki kat tercihimdir.. Hatta sökmeden bile boyanabilir.. Ben boyayınca ipe asar gibi asmıştım Yorum bağlantısı
Mehmet Duran 29 Ekim 2007 Yazar Paylaş 29 Ekim 2007 Şki kat tercihimdir.. Hatta sökmeden bile boyanabilir.. Ben boyayınca ipe asar gibi asmıştım peki bunları ne tip bir sprey boya ile boyamak lazım... adı ne diye geçecek....bi de plaka ve ön stopları beyaza çevirmeyi ben de düşünüyorum... çok değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ekim 2007 Paylaş 29 Ekim 2007 Sprey değil dostum.. Cam boyası, kırtasiyeciden cam boyası diye iste..Ben daha önceden sinyal ampulünü boyurdum bununla.. Yani ısıyada dayanıklıdır ki led zaten ısınmaz.. Yorum bağlantısı
Mehmet Duran 29 Ekim 2007 Yazar Paylaş 29 Ekim 2007 Sprey değil dostum.. Cam boyası, kırtasiyeciden cam boyası diye iste..Ben daha önceden sinyal ampulünü boyurdum bununla.. Yani ısıyada dayanıklıdır ki led zaten ısınmaz..peki ledlerin sanki lamba yokmuş gibi hızlı yanıp sönmesini kaç ohm luk bir direnci bağlayınca hallederim... bir de bu direnci yaptığım led devresinin çıkışına tek direnç olarak bağlayacağım değil mi? peki bu direnç devreye gelen akımı üzerinde toplayınca, ledler sönük yanmaz mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ekim 2007 Paylaş 30 Ekim 2007 Soruyu anlamadım valla.. Genel olarak ledler lambadan daha hızlıdır.. Yorum bağlantısı
Mehmet Duran 30 Ekim 2007 Yazar Paylaş 30 Ekim 2007 Soruyu anlamadım valla.. Genel olarak ledler lambadan daha hızlıdır..normal sinyal lambalarının yanık kalma veya sönük kalma süreleri örneğin 1 saniye ise, ledler, devreden normal ampule göre çok daha az akım çektiği için, sanki (ledler yanıp söndükleri halde) lamba yokmuş gibi, yarım saniyede, yani çok daha hızlı yanıp sönüyorlar.... bir ön sinyal ampulunu çıkardığımızda, kalan arka ve yan sinyaller hızla yanıp söner ya, aynen öyle oluyor işte... bu yüzden de aşağıdaki soruyu sordum...peki ledlerin sanki lamba yokmuş gibi hızlı yanıp sönmesini kaç ohm luk bir direnci bağlayınca hallederim... bir de bu direnci yaptığım led devresinin çıkışına tek direnç olarak bağlayacağım değil mi? peki bu direnç devreye gelen akımı üzerinde toplayınca, ledler sönük yanmaz mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ekim 2007 Paylaş 30 Ekim 2007 Hımm. anladım.. ampulü devre dışı bırakırsan sinyalin biri bozukmuş gibi yanıyor.. Forumda bir Vw golf komple stop çalışması vardı onu bi okumanı tavsiye ederim... Çözüm hakkında bişey söyleyemeceğim. Yorum bağlantısı
Mesut Aslan1679652575 30 Ekim 2007 Paylaş 30 Ekim 2007 Hımm. anladım.. ampulü devre dışı bırakırsan sinyalin biri bozukmuş gibi yanıyor.. Forumda bir Vw golf komple stop çalışması vardı onu bi okumanı tavsiye ederim... Çözüm hakkında bişey söyleyemeceğim.mehmet kardeşim çok güzel bir çalışma olmuş..eline sağlık..@özyürek sanırım golf çalışmasında eski ampulleri bırakmıştı.ve ısınmasını önlemek için bantla sarmıştı... Yorum bağlantısı
Mehmet Duran 30 Ekim 2007 Yazar Paylaş 30 Ekim 2007 mehmet kardeşim çok güzel bir çalışma olmuş..eline sağlık..@özyürek sanırım golf çalışmasında eski ampulleri bırakmıştı.ve ısınmasını önlemek için bantla sarmıştı...teşekkür ederim maviş, sağol kardeşim..bizim marea cılara da aynısını koydum ama pek ilgilenen olmadı... senin tipo ve tempra üzerine paylaşımların da gerçekten takdire şayan... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ekim 2007 Paylaş 30 Ekim 2007 mehmet kardeşim çok güzel bir çalışma olmuş..eline sağlık..@özyürek sanırım golf çalışmasında eski ampulleri bırakmıştı.ve ısınmasını önlemek için bantla sarmıştı...Yok yok daha sonra taş direnç falan bağlamışlardı.. Ama okuyamadım şimdi.. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 31 Ekim 2007 Paylaş 31 Ekim 2007 Taş dirençlerden bir sonuç alamadıklarından halojen ampulleri içeride bırakarak çözüm buldular bundan sonra gelişme olmadı diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Duran 31 Ekim 2007 Yazar Paylaş 31 Ekim 2007 Taş dirençlerden bir sonuç alamadıklarından halojen ampulleri içeride bırakarak çözüm buldular bundan sonra gelişme olmadı diye biliyorum.ben de yanlış hatırlamıyorsam orjinal lambasını takılı bırakmışlardı... bir de ilgili röle değiştirilebilir diye düşünüyorum... Yorum bağlantısı
Mesut Aslan1679652575 31 Ekim 2007 Paylaş 31 Ekim 2007 teşekkür ederim maviş, sağol kardeşim..bizim marea cılara da aynısını koydum ama pek ilgilenen olmadı... senin tipo ve tempra üzerine paylaşımların da gerçekten takdire şayan...teşekkür ederim..mareacılar bu aralar muhabbet deminde.. buradaki projeleri görünce çok sevindim..bende uğrasmasını seviyorum..sanırım diğer konuda @özyürekle bahsetmiştiniz. ...kapıyı açınca alt aydınlatma ve kapı arkasına lamba koyma işini uzun zamandır düşünüyordum.(yeni model aracların çogunda var ve güzel bir özellik..) kapı altına uyacak lamba arıyorum ama bir türlü uygun bulamadım.ledleri açıkçası kullanmakta tedirginlik veriyordu.şimdi burada yapılan led çalışmalarını görünce güven geldi.dünden beri projeleri kafamda planlıyorum..düşündüğüm projeler..1- iç kapı kolu aydınlatması ve cam açma dügmelerinin aydınlatmasını led ile değişimi2- kapıyı açınca yanan yer aydınlatmaları3- torpido altı ve kapıları açınca paspas kısmlarını aydınlatması4- iç tavan aydınlatmaları5- bagaj aydınlatmaları6- motor kaputu altı aydınlatması7- fan motoru çalışınca içeride ikaz lambası (böylece yazın sıcakta fan açtı /açmadı) derdim olmayacak..malesef mardin'de görev yaptığım için malzeme sıkıntım olacak...böyle şeyler ankara konya sokakta olduğu gibi burada satan dükkan malesef yok..ama arastırma içindeyim .azimliyim bulacağım ve yapacağım..bende o zaman projelerimi sizler gibi sergileyeceğim..kapı altı aydınlatma lambalarını küçük led yansıtıcları ile desteklemek daha iyi olur kanısındayım..led yansıtıcılarını bu sitede verilen bir linkte görmüştüm.. Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 4 Kasım 2007 Paylaş 4 Kasım 2007 (düzenlendi) turgayla bu iş üzerine saatlerce düşündük "golf5 led modifiyesi"farklı denemeler yaptık fakat en sonda aklıma gelen son bir şeyi denemesini istemiştim o işe yaradı.devre sinyal ampüllerinin yüküne göre yanıyor fakat tam değerde olması gerekmiyor. sinyal ampüllerin yerine yani orjinal p21w yerine bildiğiniz park ampülü w5w takarak sorunu çözdük. 5 watt oldukları için çok ısınma yapmıyorlar, içerde ampuller kendi halinde yanıyor. sorunsuz yanıp sönüyor sinyallertaş dirençler ne kadar büyük watt lı alırsanız alın aşırı derecede ısınma yapıyor.ben kendi aracımda orjinal sinyalleri içeride yanıcak şekilde bıraktım bir sorun yaratmıyor.bu arada tebrik ediyorum çalışmalarınızıbenim aracımda 30 adet superflux led var tek taraftaki sinyaller içinled modifiyeler bölümünde görebilirsiniz.30 tanesini gündüz dahi ne kadar uzak olursa olsun gayet net görebiliyorsunuz. hele gece aşırı derecede göz alıyor bu kadar parlak olacağını bilsem 20 tane falan yapardım. 4 Kasım 2007 tarihinde BuTcHeR tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Kasım 2007 Paylaş 5 Kasım 2007 Direnç ısınmasına karşı ben bir ara iki direnci paralel bağlamayı uygulamıştım.. 50 ohm direnç gerekli olan yere iki tane 100 ohm direnci paralel bağlıyordum.. Sonuç yine 50 ohm oluyordu ama ısınmıyordu.. Bunu taş dirençle de denemiştim işe yaramıştı.. Akıma göre denemek lazım işe yarayabilir.. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Konu açmama gerek kalmadı iyi bir başlık olmuş.Elimde bulunan Mondeo mk3 farda led çalışmaları yapıyorum.Öncelikle farı mercekli hale getirmekle başladım ama esasında amacım led dizaynları ile gündüz farı sinyal park çalışması.Sinyal bölümüne ledli el feneri aynasını kullandım elimde 6 lısı vardı bu ebatlarda 7 ve 9 luda bulmak mümkün.Yerine cuk diye oturdu.İlk denememi smd5050 tipinde turuncu ledlerden yaptım gayet güzel verim aldım fakat esasında amacım 3 adet 1 watt turuncu power led kullanmak olacak.Diğer bölümleride smd led ile doldurarak ve bu sayede sinyal hız aralıgını en uygun şekilde tutmaya çalışmak.Park kısmınada 3 lü el feneri aynası bulup takmak olacak ebat sorunu yok tam oluyor.Gerekirse bu kısmıda sinyal ile kullanabilirim.Far tasının dış aynasındaki ay şeklindeki kısımlardan kısa far bölümüne denk gelen yere ise belli aralıklar ile 3 milimlik dar açılı 12 adet beyaz led kullandım bunların arasına 12 adette turuncu led takmaya karar verdim.Uzun far kısmına denk gelen kısmada 9 adet led sıgdırdım ve yine aralarına turuncu led serpeceğim.Esas projem bi-xenona çevrilmiş farda uzun far kısmını kullanılmayacağını düşünerek yada istenirse gündüz farı amaçlı bir çalışma yapacagım.Buraya 15 li 19 lu ledlere sahip el fenerlerinin aynasını kullanacagım ve orta kısma denk gelen yere 4 tane 1 watt power led ve diğer bölümlerede smd 5050 kullanmayı düşünüyorum en kısa sürede bu feneri edinip uygulamaya dökeceğim.Şimdilik yapabildiklerim bunlar fikirleriniz olursa paylaşmanızı bekliyorum.Sinyalin sabit yanarken duvar resmi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts