İçeriğe Yönlendir

Fiat Grande Punto'ya xenon uygulama

Alp Belgen

Recommended Posts

Mahmut Akbulut
  Misafir yazdı:

Mahmut ;)

Aynen öyle olmuş abi montaj hatasıda var,ama bendeki morimotonun parçaları böyle değil birbiri içine zorla geçiyor diyebilirim :good1:

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Servet abi senin için depoya inip resim çektim :bravo: bendeki FX mercekler bunlar abi çok kıymetliler :biggrin: çünkü çok nadir bulunuyorlar,Koleos ve Murano dan çıkıyor...

Resim kalitesi biraz düşük cep tel ile ancak bu kadar :fiuw:

FX D2S mercek,clear lens değil abi malesef fresnel :unknw:

post-4834-0-18090200-1348518240.jpg

Abi bu FX in kesilme çizgisi...

post-4834-0-66146000-1348518250.jpg

Buda D2S morimoto nun...

post-4834-0-66896500-1348518251.jpg

post-4834-0-20885000-1348518242.jpg

post-4834-0-35090000-1348518244.jpg

post-4834-0-48761700-1348518246.jpg

post-4834-0-63164800-1348518248.jpg

post-4834-0-08105200-1348518253.jpg

post-4834-0-98189200-1348518254.jpg

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut
  Oğuzhan Mutlu yazdı:

üstad bu fx dediğin mercek koito'mu oluyor ? trs'de böyle bir ürün var, aynısımıdır ?

Evet koito.TRS deki bunun çin çakması boyutları FX e göre daha küçük ama FX kadar homojen değildir ve uzun mesafeyi aydınlatmaz ama yanal aydınlatmada FX den iyidir :good1:

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Mutlu1679652600
  Mahmut Akbulut yazdı:

Evet koito.TRS deki bunun çin çakması boyutları FX e göre daha küçük ama FX kadar homojen değildir ve uzun mesafeyi aydınlatmaz ama yanal aydınlatmada FX den iyidir :good1:

morimotoları ne yapacağımı düşünüyordumda, elden çıkarması kolay olursa diye bunları iade edip fx'mi alsam diye düşündüm.

tenekeyi parlatsan çeyrek altın etmez demiş atalarımız. trs'de o hesap.

hayır anlamadığım amerikada peynir ekmek gibi satılıyor bu setler. forumlarına girip göz atıyorum sanki ekmeğin yanında eşantiyon vermişler gibi :unknw:

oranın insanları el becerisinde benden daha kötü durumda. ya da çok tembeller, uğraşmak istemiyorlar.

sonuç olarak: Satılık Morimoto D2S Bi-Xenon Mercek :fiuw:

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut
  Oğuzhan Mutlu yazdı:

morimotoları ne yapacağımı düşünüyordumda, elden çıkarması kolay olursa diye bunları iade edip fx'mi alsam diye düşündüm.

tenekeyi parlatsan çeyrek altın etmez demiş atalarımız. trs'de o hesap.

hayır anlamadığım amerikada peynir ekmek gibi satılıyor bu setler. forumlarına girip göz atıyorum sanki ekmeğin yanında eşantiyon vermişler gibi :unknw:

oranın insanları el becerisinde benden daha kötü durumda. ya da çok tembeller, uğraşmak istemiyorlar.

sonuç olarak: Satılık Morimoto D2S Bi-Xenon Mercek :fiuw:

Dediğiniz gibi amerika ve avrupanın bir çok yerinde kullanılıyor morimoto ama buda sizin şanssızlığınız diyelim,zararın neresinden dönsen kardır diye bir laf varya o hesap olacak sizinkisi.Mercekleri ilan bölümüne koyun oradan satarsınız ama mercek kapaklarını ben istiyorum :fiuw: bende morimoto var ama kapak yok :unknw:

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Mutlu1679652600
  Mahmut Akbulut yazdı:

Dediğiniz gibi amerika ve avrupanın bir çok yerinde kullanılıyor morimoto ama buda sizin şanssızlığınız diyelim,zararın neresinden dönsen kardır diye bir laf varya o hesap olacak sizinkisi.Mercekleri ilan bölümüne koyun oradan satarsınız ama mercek kapaklarını ben istiyorum :fiuw: bende morimoto var ama kapak yok :unknw:

önceden haber verseydin getirtirdik sana bir çift, hafif defolu olanlları 15 dolardan satıyorlar, perde için gönderdikleri kutu kocamandı. 4 tane kapak bile sığardı içine :)

aslında kapakları hellaya takmak istiyorum (punto farına tam uyumlu ve bence çok yakışıyor. altı far gibi düz, üstü yuvarlak) ama uyacakmı uymayacakmı bakmamız lazım. uymazsa ilk sana rezervedir :)

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut
  Oğuzhan Mutlu yazdı:

önceden haber verseydin getirtirdik sana bir çift, hafif defolu olanlları 15 dolardan satıyorlar, perde için gönderdikleri kutu kocamandı. 4 tane kapak bile sığardı içine :)

aslında kapakları hellaya takmak istiyorum (punto farına tam uyumlu ve bence çok yakışıyor. altı far gibi düz, üstü yuvarlak) ama uyacakmı uymayacakmı bakmamız lazım. uymazsa ilk sana rezervedir :)

Hella ya uyması lazım çünkü ikiside 3" lensli,uymazsa mutlaka haberim olsun.Yada sana bir güzellik yapayım trs den defolu kapak siparişi vereyim dersen yok demem yani :bravo:

Ücreti mukabilinde 1/2 takım isteyebilirim...

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Mutlu1679652600
  Mahmut Akbulut yazdı:

Hella ya uyması lazım çünkü ikiside 3" lensli,uymazsa mutlaka haberim olsun.Yada sana bir güzellik yapayım trs den defolu kapak siparişi vereyim dersen yok demem yani :bravo:

Ücreti mukabilinde 1/2 takım isteyebilirim...

üstad kapak siparişi sorun değil, hediyem olsun diyeceğimde, kargo ücreti takipsiz 36 dolar takipli 42 dolar.

36 dolar olan 15 günde geliyor diğeri 1 hafta içerisinde. eğer 4-5 takım sipariş verecek ayarda olursak toplu sipariş geçeriz.

kapak takımı 22 dolar gibi bir rakama kargo dahil elimizde olur. buraya gelince ben herkese şirketin kargolarının arasına tıkıştırır ücretsiz gönderebilirim :fiuw:

şu anda bu modeller 15 dolar

http://www.theretrofitsource.com/product_info.php?cPath=30&products_id=66

http://www.theretrofitsource.com/product_info.php?cPath=30&products_id=131

http://www.theretrofitsource.com/product_info.php?cPath=30&products_id=206

http://www.theretrofitsource.com/product_info.php?cPath=30&products_id=130

http://www.theretrofitsource.com/product_info.php?cPath=30&products_id=145

Bektaş Talay yazdı:

Benim suçum yok :) mercek dandik gücüme dayanamadı demek, başında söylemiştim hella diye sağlık olsun dua et würth cam slikonu sıkmadım Oğuzhan yoksa sana yeni far görünüyordu....

üstad o kadar işinin gücünün arasında uğraştın, sana diyecek lafımız yok zaten. servet abi cam silikonumu bu, yoksa açamayız felan deyince soğuk soğuk terler dökmeye başlamıştım :clever:

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut
  Oktay Toker yazdı:

Mahmut yastık altından altınları çıkartmışsın :lol:

Eyvallah abi :biggrin: bendeki merceklerden çıkmacılarda bile yoktur heralde :lol:

Oğuzhan Mutlu yazdı:

üstad kapak siparişi sorun değil, hediyem olsun diyeceğimde, kargo ücreti takipsiz 36 dolar takipli 42 dolar.

36 dolar olan 15 günde geliyor diğeri 1 hafta içerisinde. eğer 4-5 takım sipariş verecek ayarda olursak toplu sipariş geçeriz.

kapak takımı 22 dolar gibi bir rakama kargo dahil elimizde olur. buraya gelince ben herkese şirketin kargolarının arasına tıkıştırır ücretsiz gönderebilirim :fiuw:

İlgi ve alakanız için teşekkür ederim :thank_you2: şuan zaten bir uğraşınız var araya girip sizi meşgul etmek istemem,önce siz uygulamanızı sağlıklı bir şekilde bitirin sonra vaktiniz olduğunda konuşur siparişimizi veririz ;)

Yorum bağlantısı

Mahmut, sendeki morimoto ile bendekinin lekeleri aynı. tek fark uzun için gereken noktada sapma yok senin mercekte.

diğer merceği canlı görmem gerek :fiuw:

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Mutlu1679652600
  Misafir yazdı:

Mahmut, sendeki morimoto ile bendekinin lekeleri aynı. tek fark uzun için gereken noktada sapma yok senin mercekte.

servet abi sol farı deneme şansın oldu mu peki? ondada ışık düzeni bunun gibi mi?

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut
  Misafir yazdı:

Tamam abi o zaman kısmet olurda buluşursak yanımda getiririm oyuncaklarımı,test yaparız... :bravo:

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Mutlu1679652600
  Mahmut Akbulut yazdı:

Tamam abi o zaman kısmet olurda buluşursak yanımda getiririm oyuncaklarımı,test yaparız... :bravo:

üstad koito'ya morimoto + kapak + üste ne istersin B)

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut
  Oğuzhan Mutlu yazdı:

üstad koito'ya morimoto + kapak + üste ne istersin B)

Teklifiniz için teşekkür ederim :thank_you2: ama FX leri yeni aldığım araçta kullanmayı düşünüyorum ;)

Yorum bağlantısı
  Oğuzhan Mutlu yazdı:

servet abi sol farı deneme şansın oldu mu peki? ondada ışık düzeni bunun gibi mi?

Bakmadım, perdeyi ters görünce.

Mahmut Akbulut yazdı:

konuyu ocakbaşında tartışmaya açalm..

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Mutlu1679652600
(düzenlendi)
  Misafir yazdı:

Bakmadım, perdeyi ters görünce.

konuyu ocakbaşında tartışmaya açalm..

Mahmut Akbulut yazdı:

Eyvallah abi,emir telakki ederim :uuuw:

organizasyon benim başlığımda ayarlandığına göre, yancı olabilirim sanırım :fiuw:

tarihinde Oğuzhan Mutlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut
  Oğuzhan Mutlu yazdı:

organizasyon benim başlığımda ayarlandığına göre, yancı olabilirim sanırım :fiuw:

Ne demek Oğuzhan bey başımızla beraber :) hatta biz sizinle çok yakınız,buluşup beraber gideriz :dance3:

Yorum bağlantısı
  Oğuzhan Mutlu yazdı:

Mahmut Akbulut yazdı:

Eyvallah abi,emir telakki ederim :uuuw:

Pekala, Mahmut önümüzdeki hafta buralarda olacağın bir akşama ayar çekelim.

Oğuzhan, artık şeytanın bacağını kırsın bu forum ya. Hiç buluşma olmadı, ayıptır yazıktır..

Daha mangal smileyimiz bile yok ;)

Tuzla Aydınlı'da sürekli gittiğim, harika yer var. Oraya gidelim inşallah.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Mutlu1679652600

geceucusu olarak hiç buluşma olmadı mı ya :clever:

mangal için silivrilere, belgradlara gitmişliğim var, yeter ki duman tütecek densin :bravo:

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut
  Oğuzhan Mutlu yazdı:

mangal için silivrilere, belgradlara gitmişliğim var, yeter ki duman tütecek densin :bravo:

Üyeler görüşüyor,buluşuyor ama forum olarak nedense kısmet olmadı... :unknw:

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Mutlu1679652600
  Mahmut Akbulut yazdı:

kısmetse havalar iyice soğumadan 1. buluşmayı gerçekleştirelim o zaman :good1:

Yorum bağlantısı
  Oğuzhan Mutlu yazdı:

Maalesef..

Mahmut Akbulut yazdı:

Olmalı artık..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...