Kerem Özdönmez 15 Aralık 2012 Paylaş 15 Aralık 2012 Merhaba arkadaşlar.Daha önce sorunlu olan mercekli farlarım şuanda tamamen yenilendi.Daha önce h7 mercekler takılı olan farlar Hella ds2 merceklerle değiştirilip 4300k ampüller takıldı.Aşağıda resimlerde gündüz aydınlatma deseni ve farların fotolarını ekledim. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 15 Aralık 2012 Paylaş 15 Aralık 2012 İyi günlerde kullanın gayet güzel görünüyor far karartma çok yakışmış,birde gece resimleri olursa 10 numara olur (montajı İlker yapmış gibi yanılıyor muyum?) 1 Yorum bağlantısı
Kerem Özdönmez 15 Aralık 2012 Paylaş 15 Aralık 2012 İyi günlerde kullanın gayet güzel görünüyor far karartma çok yakışmış,birde gece resimleri olursa 10 numara olur (montajı İlker yapmış gibi yanılıyor muyum?)Teşekkürler gece aydınlatma desenini de çekeceğim. Evet montajı o yaptı forumda yasak olduğu için yazmadım.Sağolsun nazımızı çekti adam etti farları. Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 15 Aralık 2012 Paylaş 15 Aralık 2012 hayırlı olsun. madem mercek değişicekti neden bi-xenon yapmadınız? güle güle kullanın çok güzel olmuş maşallah. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 15 Aralık 2012 Paylaş 15 Aralık 2012 hayırlı olsun. madem mercek değişicekti neden bi-xenon yapmadınız? güle güle kullanın çok güzel olmuş maşallah.Fatih mercekler D2S Hella bi-xenon çünkü farlar H4 tabanlı Yorum bağlantısı
Kerem Özdönmez 15 Aralık 2012 Paylaş 15 Aralık 2012 (düzenlendi) hayırlı olsun. madem mercek değişicekti neden bi-xenon yapmadınız? güle güle kullanın çok güzel olmuş maşallah.Zaten ds2 bixenon mercek ve ampüllerAldığımda h7 bixenon vardı.Aydınlatma deseni yanlış monta nedeni ile rezaletti.Baştan yapmak zorunda kaldık.Teşekkürler 15 Aralık 2012 tarihinde Kerem Özdönmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kerem Özdönmez 16 Aralık 2012 Paylaş 16 Aralık 2012 (düzenlendi) Gece duvar resmi isteriz 18 Aralık 2012 tarihinde Kerem Özdönmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Güzel olmuş çok başarılı.Farın içi kasa rengiyle aynı kırmızı olsaydı daha şık olurdu. 1 Yorum bağlantısı
Kerem Özdönmez 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Güzel olmuş çok başarılı.Farın içi kasa rengiyle aynı kırmızı olsaydı daha şık olurdu.Açıkçası siyah zemin daha güzel geliyor bana. Kırmızı hiç düşünmemiştim. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Kırmızı ile aracın farları bütün olabilir.Bence harika olurdu.Aslında kırmızı tonda bir araçta far içi hep süt beyaz olsun isterim. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Beyaz iyice uç bir renk olurdu heralde.Farın içi kırmızı ama mercek kapağı krom kalacak tabii kıpkırmızı olmaz Yorum bağlantısı
Kerem Özdönmez 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Beyaz iyice uç bir renk olurdu heralde.Farın içi kırmızı ama mercek kapağı krom kalacak tabii kıpkırmızı olmaz Örnek bir foto var mı bu konuda ? Yorum bağlantısı
Oktay Toker 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 Far içi beyaz ama mercek kapagı araç rengi olmalı onu yazmayı unutmuşum.Kromu sevemedim. Bir ara epey rengarenk mercekli far resimleri eklemiştik bir konuda ama hatırlamıyorum.Benim konulardan bir idi sanırım.İnternette örnekler oldukca fazla. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 Örnek bir foto var mı bu konuda ? Yorum bağlantısı
Kerem Özdönmez 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 Değişik bir çalışma olmuş.Gece uzunların aydınlatma deseni 3-4 metre mesafedenUploaded with ImageShack.us Yorum bağlantısı
Oktay Toker 19 Aralık 2012 Paylaş 19 Aralık 2012 Mercek kapagı hoşuma gitti.Bana acayip fikirler verdi. Yorum bağlantısı
Kerem Özdönmez 19 Aralık 2012 Paylaş 19 Aralık 2012 Mercek kapagı hoşuma gitti.Bana acayip fikirler verdi. Çamaşır makinesine atılan deterjan toplarına benziyor 1 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 19 Aralık 2012 Paylaş 19 Aralık 2012 Yakışmışta hani. İşte ben böyle değişik çalışmaları seviyorum.Farklı ve yakışıklı. Bunda çerçeve kırmızı olacak mercek kapagı beyaz,sinyal kısmıda beyaz,yada tama tersi.Ben o çamaşır toplarını bi inceleyim boyutları nedir bilmiyorum merak ettim. Yorum bağlantısı
Samet Daş 19 Aralık 2012 Paylaş 19 Aralık 2012 Oktay abi senin şu sürahiyi merak ettim ben cam mıydı o? Yorum bağlantısı
Oktay Toker 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Pleksi den üretilmiş.Camı o şekilde işlemek keşke mümkün olsa. Yorum bağlantısı
Samet Daş 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Pleksi den üretilmiş.Camı o şekilde işlemek keşke mümkün olsa. o ısıya nasıl dayanıyor abi? camı elmasla düzgün kesmek mümkün olabilir mi diye düşünüyorum. sabırlı olunursa uygun genişlikte hacı yatmazın altı kesilir sanki. camı ince olduğundan. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 o ısıya nasıl dayanıyor abi? camı elmasla düzgün kesmek mümkün olabilir mi diye düşünüyorum. sabırlı olunursa uygun genişlikte hacı yatmazın altı kesilir sanki. camı ince olduğundan.Sürahinin altını delebilirsin sorun değil de yanlarını nasıl traşlayıp reflektöre uyduracaksın onu merak ediyorum 1 Yorum bağlantısı
Samet Daş 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 (düzenlendi) zaten reflektöre uygun genşlikte hacı yatmaz bardak yada sürahi kullanacaksın. önemli olan altını düzgün çıkarmak. aşağıdaki resimdeki bardak gibi birşey kastediyorum. kulp heralde kıl testere ile kesilir.elbette tahmin bunlar. hiç mercek kapağı yapmadım camdan lakin, bardak gibi bişeyin altını elmasla kesip sıfır zımpara ile düzelttiğim oldu 20 Aralık 2012 tarihinde Samet Daş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts