İçeriğe Yönlendir

Fiat Grande Punto'ya xenon uygulama

Alp Belgen

Recommended Posts

Kerem Özdönmez

Merhaba arkadaşlar.Daha önce sorunlu olan mercekli farlarım şuanda tamamen yenilendi.

Daha önce h7 mercekler takılı olan farlar Hella ds2 merceklerle değiştirilip 4300k ampüller takıldı.

Aşağıda resimlerde gündüz aydınlatma deseni ve farların fotolarını ekledim.

img3920e.th.jpg

img3935n.th.jpg

img3918ms.th.jpg

img3917ks.th.jpg

img3922i.th.jpg

img3927yr.th.jpg

img3928g.th.jpg

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

İyi günlerde kullanın gayet güzel görünüyor :bravo: far karartma çok yakışmış,birde gece resimleri olursa 10 numara olur :good1: (montajı İlker yapmış gibi yanılıyor muyum?)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kerem Özdönmez

İyi günlerde kullanın gayet güzel görünüyor :bravo: far karartma çok yakışmış,birde gece resimleri olursa 10 numara olur :good1: (montajı İlker yapmış gibi yanılıyor muyum?)

Teşekkürler gece aydınlatma desenini de çekeceğim. Evet montajı o yaptı forumda yasak olduğu için yazmadım.

Sağolsun nazımızı çekti adam etti farları.

Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583

hayırlı olsun. madem mercek değişicekti neden bi-xenon yapmadınız? güle güle kullanın çok güzel olmuş maşallah.

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

hayırlı olsun. madem mercek değişicekti neden bi-xenon yapmadınız? güle güle kullanın çok güzel olmuş maşallah.

Fatih mercekler D2S Hella bi-xenon çünkü farlar H4 tabanlı :good1:

Yorum bağlantısı
Kerem Özdönmez
(düzenlendi)

Zaten ds2 bixenon mercek ve ampüller

Aldığımda h7 bixenon vardı.Aydınlatma deseni yanlış monta nedeni ile rezaletti.Baştan yapmak zorunda kaldık.

Teşekkürler

tarihinde Kerem Özdönmez tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Güzel olmuş çok başarılı.

Farın içi kasa rengiyle aynı kırmızı olsaydı daha şık olurdu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kerem Özdönmez
Güzel olmuş çok başarılı.

Farın içi kasa rengiyle aynı kırmızı olsaydı daha şık olurdu.

Açıkçası siyah zemin daha güzel geliyor bana. Kırmızı hiç düşünmemiştim.

Yorum bağlantısı
Oktay Toker

Kırmızı ile aracın farları bütün olabilir.Bence harika olurdu.Aslında kırmızı tonda bir araçta far içi hep süt beyaz olsun isterim. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Beyaz iyice uç bir renk olurdu heralde.

Farın içi kırmızı ama mercek kapağı krom kalacak tabii kıpkırmızı olmaz :)

Yorum bağlantısı
Kerem Özdönmez

Beyaz iyice uç bir renk olurdu heralde.

Farın içi kırmızı ama mercek kapağı krom kalacak tabii kıpkırmızı olmaz :)

Örnek bir foto var mı bu konuda ?

Yorum bağlantısı
Oktay Toker

Far içi beyaz ama mercek kapagı araç rengi olmalı onu yazmayı unutmuşum.Kromu sevemedim. :biggrin:

Bir ara epey rengarenk mercekli far resimleri eklemiştik bir konuda ama hatırlamıyorum.Benim konulardan bir idi sanırım.İnternette örnekler oldukca fazla.

Yorum bağlantısı
Kerem Özdönmez

Mercek kapagı hoşuma gitti.Bana acayip fikirler verdi. :exc1:

Çamaşır makinesine atılan deterjan toplarına benziyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oktay Toker

Yakışmışta hani. :good1:

İşte ben böyle değişik çalışmaları seviyorum.

Farklı ve yakışıklı. :good1:

Bunda çerçeve kırmızı olacak mercek kapagı beyaz,sinyal kısmıda beyaz,yada tama tersi.

Ben o çamaşır toplarını bi inceleyim boyutları nedir bilmiyorum merak ettim. :exc1::biggrin:

Yorum bağlantısı
Samet Daş

Pleksi den üretilmiş.Camı o şekilde işlemek keşke mümkün olsa. :unknw:

o ısıya nasıl dayanıyor abi? camı elmasla düzgün kesmek mümkün olabilir mi diye düşünüyorum. sabırlı olunursa uygun genişlikte hacı yatmazın altı kesilir sanki. camı ince olduğundan.

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

o ısıya nasıl dayanıyor abi? camı elmasla düzgün kesmek mümkün olabilir mi diye düşünüyorum. sabırlı olunursa uygun genişlikte hacı yatmazın altı kesilir sanki. camı ince olduğundan.

Sürahinin altını delebilirsin sorun değil de yanlarını nasıl traşlayıp reflektöre uyduracaksın onu merak ediyorum crazy.gif

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Samet Daş
(düzenlendi)

zaten reflektöre uygun genşlikte hacı yatmaz bardak yada sürahi kullanacaksın. önemli olan altını düzgün çıkarmak. aşağıdaki resimdeki bardak gibi birşey kastediyorum. kulp heralde kıl testere ile kesilir.

elbette tahmin bunlar. hiç mercek kapağı yapmadım camdan lakin, bardak gibi bişeyin altını elmasla kesip sıfır zımpara ile düzelttiğim oldu

post-6272-0-01333900-1356001647_thumb.jp

tarihinde Samet Daş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...