Oktay Toker 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Camın altı kolay en kalın ve etli yeri kenarlarının koruması sayesinde sıkıntı olmaz ama kenarlarına gelince işte en büyük sorun orası. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 20 Aralık 2012 Paylaş 20 Aralık 2012 Spot lambaların reflektörleri de kullanılabilir. 2 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 21 Aralık 2012 Paylaş 21 Aralık 2012 Bence gayet güzel gidiyor.Mercek kapagı bilgileri tartışılıyor. 1 Yorum bağlantısı
Kerem Özdönmez 21 Aralık 2012 Paylaş 21 Aralık 2012 Bence gayet güzel gidiyor.Mercek kapagı bilgileri tartışılıyor. merakla yeni projeleri bekliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Eray Güler 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 (düzenlendi) iyi günler arkadalar İlker Bey'in tavsiyesiyle aranıza katıldım. Ben , bir Ustaya Xenon merceği montajı yaptırdım. montaj neticesinde görüşüm net bir biçimde arttı. ancak sizlere danışmak istediğim bir durum var. Sağ merceğimin ışık üst basamağı ortaya bakıyor. ancak sürücü tarafında olan merceğiminde ışık basamağı sola bakmakta. gece dar bir sokakta deneme yaptığım esnada bir arkadaşım sürücü koltuğuna geçti ve 15m ileriden bana sellektör yaptı. sürücü tarafının ışığı diğerine göre daha güçlü geldi ( ışık basamağından dolayı daha yükseği aydınlatmasından dolayı sanırsam) ve sokağın yan duvarlarında da bu fark barizdi. ayrıca yolcu tarafı merceği, yolun üzerinde net bir doğrusal ışık çizgisi oluştururken sürücü tarafında bu çizgi net değil. far ayarı tam olmamıştır diye düşünerek far ayarı yaptırmaya başka bir yere götürdüm. bakan usta, sürücü tarafı için böyle bir far yapısının olmadığını yüksek basamakların ortada birleşmesi gerektiğini ancak merceğimin ters takılmış olduğunu söyledi. fotoğraflarını aşağıda gösteriyorum. sizcede durum böyle midir yoksa sadece farım mı ayarsızdır. ilginiz ve alakanız için şimdiden çok teşekkür ederim.Kısa;Uzun;Yol görünümü (ıslak zemin) 10 Mart 2013 tarihinde Eray GÜLER tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Ya foto ters basılmış yada mercekleriniz ters, kesilme çizgisi sağa doğru yükselir,fotodaki görünüm soldan akan trafiğe göre tanzim edilen mercek deseni.Çok ciddi bir sorun bu haliyle. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Aracınız nedir ? (Grande Punto ?) İlgili konuyla birleştireceğim. Yorum bağlantısı
Halil Şahin1679652584 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 mercekler kesinlikle ters takılmış...uzunlarda yukarıya dogru akış olmalı yani desen kaybolmalı..kısaların cizgisi ise __/___/ olmalı.. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Eray bey aramıza hoşgeldiniz Mercek montajınızda çok ciddi problem var eğer ilk resim ters değilse baştan sona yanlış mercek montajı yapılmış.Resim doğru ise bu sağdan direksiyonlu araçlarda kullanılan mercek.İngiltere deki araçlar mesela...1- Kullanılan mercek markası nedir?2- Montaj resimleri var mı?3- Merceği nereden temin ettiniz ve kime yaptırdınız? Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 bana da sağdan direksiyonlu araçların merceği gibi geldi. Yorum bağlantısı
Eray Güler 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 (düzenlendi) Aracınız nedir ? (Grande Punto ?) İlgili konuyla birleştireceğim.aAracım Punto evo 2011 model mercekler kesinlikle ters takılmış...uzunlarda yukarıya dogru akış olmalı yani desen kaybolmalı..kısaların cizgisi ise __/___/ olmalı..Mercekleri trs takmak diye birşey mümkün değil zaten, ustamız konuyu bana açıkladı. Evet sormadım ama sanırım bu merceklerin ışık kırılmasını içindeki perde yaratıyor. yani iki merceğin yerini de değiştirsek durum aynı. ustanın yanına gittim ve bunun neden bu şekilde olduğunu sordum o da takarken söylemeyi unutmuş sağolsun . bunu özellikle böyle yaptığını söyledi. kesilme çizgisi biraz fazladan yükseklik kattıgından dolayı ustamız kısaların far ayarını üst çizgileri baz alarak yapıyormuş. bu sayede hem kısalarda göz almıyor hem üst basamak çizgisine göre yaptığı için altta kalan ışık fazla olduğundan kısalarda önümüze daha çok ışık düşüyor daha net aydınlatıyor. uzunları yaktığımızda ise göz alıcı bir parlaklığa ve yüksekliğe ulaşıyor. ama bu yukarıdaki fotoğraflarda farlarım ayarsız kalmış. ben bugün akşam yanına gittiğimde karanlık bir otoparka gidip ayarını iyice yaptık ve üst kesilme çizgileri kısalarda birbirine değecek şekilde ayarladı ustamız. Belirtmem gerekir ki hiçbir şekilde selektör yemedim. Yetmedi bir arkadaşımı çağırdım. boş ve karanlık bir yola çıktık. arkasından 1 metreden 20 metreye kadar düz zeminde aralık bıraktık ve hiçbir şekilde gözünü almadığını söyledi. bana yine yetmedi karşı şeritten geldi. yanımdan geçti yine hiçbir şekilde gözünü almadığını söyledi. eve dönerken yakıt aldıktan sonra yol tenhaydı. önümde bir mercedes in tam arkasından gittim. ilerde kırmızı ışık yandı 2 şeritli yolda yan yana durduk. pencereden rahatsız edip hiç tanımadığım adama da sordum farlar gözünüzü aldı mı diye o da yok dedi. içim rahatladı. şimdi eğer bir problem varsa da çok dert edilecek birşeye benzemiyor. ha kötü yanı şu olabilir. sonuçta sağ yanımıza daha çok ışık gitmesinin sebebi sokakların ve caddelerin yola sağdan bağlanması dolayısı ile aniden yola çıkacak bir aracı daha önceden görmemizi sağlaması olabilir. ancak öyle bir problem hissetmedim cidden sağ tarafımı da çok iyi aydınlatıyor. ki zaten istanbul gibi yerde karanlık sokak cadde yok gibi birşey. öyle yerlerde de zaten hız yapmam ayrı konu. bu arada aracım ailem tarafından hataydan getirildi. geldiğinde 1450 km deydi. ve şu anda 72 binde (çok gezerim de ) ve istanbuldan çıkmadı. bunun dışında olası bir problem sezemedim. siz daha iyi bilirsiniz elbetteki Eray bey aramıza hoşgeldiniz Mercek montajınızda çok ciddi problem var eğer ilk resim ters değilse baştan sona yanlış mercek montajı yapılmış.Resim doğru ise bu sağdan direksiyonlu araçlarda kullanılan mercek.İngiltere deki araçlar mesela...1- Kullanılan mercek markası nedir?2- Montaj resimleri var mı?3- Merceği nereden temin ettiniz ve kime yaptırdınız?Kullanılan merceğin bir markası yok. Çin malı olmalı %99. ancak kararma problemi için sorduğumda 2 yıl garantim oldugunu eninde sonunda kararacağını ama bunun 2 yıldan önce olmayacağını söyledi ve ampül bile patlasa ya da erken kararsa ya da far bu iki yıl içinde en ufak buhar yapsa birebir yeniden yapma garantisi verdi. bende yaptırmadan önce 2-3 defa gittim. her seferinde ya pahalı bir SUV'a ya 2012 bmw ye ya da bu tarz araçlara işlem yaparken gördüm. ve günde ortalama 2-3 araca kadar işlem yapıyor. Angel halkayı sordum angel halka takmadığını çünkü ömürlerinin uzun olmadığını bu yüzden de garanti veremediğini söyledi. Angel taktıklarım da oldu dedi ama bu angellar patladığında geri gelen müşteriye ayıracak vakti olmadığını söyledi. ki ben bunu gerçekten gördüm gün boyu ne telefonu sustu ne yaptığı farlar bitti. ben de gün aldığımda ajandasını açtı ve cuma gününe yani 4 gün sonraya boş yer bulabildi ve verdi. bu durumdayken sorunsuz iş yapıp o müşteriyi unutması gerektiğini söyledi. o müşterinin bir problemden dolayı tekrar geri gelmesi ya da sağda solda kötü bir yayın yapması beni bitirir dedi. montaj resimlerim malesef yok ancak kısaca izlediğim kadarını söylemem gerekirse ilk olarak tampon inip farlar çıkartılıyor. ustamız ısı tabancasıyla seri bir biçimde farın kenarlarındaki bağlantı yerlerini yumuşatıyor. ve kapağı ayırıyor. kapağın içindeki benim çakma xenon yuzunden oluşmuş kurumu içten ve dışındaki lekeleri de dıştan pastayla temizliyor. merceğin arkası konik bir şekilde ve yekpare tek bir parçadan oluşuyor. yerini ayarlayıp o kısmı görmesem de( kahvaltıya gitmiştim) sanırım vidalıyor. bana taktığı mercek 3.2 lik mercekmiş.(dükkandaki en büyüğüydü. bu merceği takmasının sebebinin benim far çanağımın büyük olması ve görsel açıdan doldurması için oldugunu söyledi mercek çaplarının ışığa bir etkisi olmadığını belirtti. ) ardından ısı tabancasıyla ayrılmış kenarları düzeltiyor ve bolca siyah silikon kullanarak yanındaki arkadaşla beraber dikkatlice oturtuyorlar yerine. ardından bağlantı noktalarından metal tırnaklı mandallar ile sabitleyip kurumaya bırakıyor ustamız. en az 6 saat kuruması gerektiğini ve bu sürenin de aslında kurumasına yetmediğini ancak aracın üzerine montaj yapılacak kıvama ancak geldiğini söyledi. bnmkisi 7,5 saat bekledi. silikonun kemikleşmesi için 36 saat dolmadan yıkatmamamı önerdi taktıktan sonra. takıldığında far ayarını yaptı göz kararı ancak yine baktırmamı söyledi çünkü far ayarı yaptığı açık alan yakın olmasına rağmen ben gitmek istemedim. çünkü hem çok acıkmıştım hem de saat 8:30 u gösteriyordu akşam ve yaklaşık 10 saattir çok sıkılmıştım ama ayar işini bugün düzelttik çok şükür. usta bu andan itibaren kendisinden kaynaklanan bir problemden ötürü geri gittiğim takdirde içten olarak gidip servisten bana orjinal 2 far alacağını ve onları orjinal haliyle takacağını şu anki mercekli farlarımı da istemeyeceğini söyledi. benim de içimi ferahlattı. gerçi şu an için herhangi bir problemim yok far ayarım da çalışıyor aydınlatmam da çok iyi göz de almıyorum. daha başka ne isterimki... umarım vaktinden önce bir problem çıkmaz ve bende bi-xenon farlarımı uzun süre rahatça kullanabilirim. 10 Mart 2013 tarihinde Eray GÜLER tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 " İbrahim ustanın yanına gittim ve bunun neden bu şekilde olduğunu sordum o da takarken söylemeyi unutmuş sağolsun . 1- bunu özellikle böyle yaptığını söyledi. 2- kesilme çizgisi biraz fazladan yükseklik kattıgından dolayı ustamız kısaların far ayarını üst çizgileri baz alarak yapıyormuş. 3- bu sayede hem kısalarda göz almıyor hem üst basamak çizgisine göre yaptığı için altta kalan ışık fazla olduğundan kısalarda önümüze daha çok ışık düşüyor daha net aydınlatıyor. 4- uzunları yaktığımızda ise göz alıcı bir parlaklığa ve yüksekliğe ulaşıyor "Eray bey ne olur yanlış anlamayın biraz da ağır olacak ifadem ama İbrahim bey size doğruları söylememiş,resmen kandırılmışsınız muhtemelen yanlış sipariş verilen çin malı dandik mercek elinde kalmış onuda size satmış ve kendince de buna bir senaryo yazmış...1- Çin malı dandik merceklerin perdesine sağ sol ayarı yapılamaz oem merceklerde (bazı bosch ve hella mercekler hariç) bile olmaz.Perdeyi yeniden tasarlaması yada merceği dağıtıp perde üzerinde çalışması lazım.2- Mercek montajında yada far yükseklik ayarında kesilme üst çizgisi kılavuz alınmaz far ayarının bir standartı vardır ve ustadan ustaya değişmez...3- Bu şekilde yapılan far ayarı yüksekte kalacak ve far ayar motoru 0 konumunda farı yere indiremeyecek ve yakını aydınlatamayacak buda sürücüyü zor durumda bırakacak.Ayarsız far merceği normal ayarsız fardan daha fazla göz alır...4- Mercek öncesi halojen far kullandıysanız mercek sonrası ışığın gücü sizi etkilemiş olabilir ama şuna emin olun kullandığınız mercek bizim yaptığımız OEM mercek aydınlatmasının 3 te 1 i kadar aydınlatır...Türkiye de trafik sağdan çalışır ve kısa far ışığı yolun sağ tarafını aydınlatmalıdır.Karşıdan gelen sürücünün ışığın etkisi ile rahatsız edilmemesi gerekir ama siz şuan tam tersini yapıyorsunuz yolun sol kısmını yani karşıdan gelen aracı aydınlatıyorsunuz bu çok tehlikeli ve çok kötü sonuçlar doğurabilir.Hiç vakit kaybetmeden montajı yaptırdığınız yere gidin ve merceği sağa doğru yükselen mercekle değiştirtin.Aynı zaman da kullandığınız mercekle muayeneden geçemezsiniz...Sizin aracınızın aydınlatması şuan sağdaki resimde olduğu gibi ama doğru olan sol resim...Olması gereken... Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 " taktığı mercek 3.2 lik mercekmiş.(dükkandaki en büyüğüydü. bu merceği takmasının sebebinin benim far çanağımın büyük olması ve görsel açıdan doldurması için oldugunu söyledi mercek çaplarının ışığa bir etkisi olmadığını belirtti "1- 3.2 inc diye bir mercek yok yada henüz ben rastlamadım OEM bi-xenon mercekler 2.5 ve 3.0 olur 2- Mercek reflektörü ve lens ne kadar büyük olursa ışık o kadar uzağa taşınır ve aydınlatma daha geniş alanda daha homojen olur... Far kapağını açıp bir kaç resim paylaşır mısınız? merceği çok merak ettim bir de mümkünse merceğin resmi Yorum bağlantısı
Musa Can Koca 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 (düzenlendi) Mahmut'un dediği doğru merceklerde ters takılma yok, mercek bizim ülkemezi göre değil RHD mercek(sağdan direksiyonlu araçlar için), bu durum için söylenecek söz yok kelimeler kifayetsiz kalıyor, 'USTA' denilen şahsın açıklamarı akıl almaz derecede mantık dışı.Eğer gerçekden içinizi ferahlatmak istiyorsanız, elinde kalan yanlış 20 dolarlık merceği sana kakalayan şahısdan verdiği söz üzerine servisden yeni 2 farını aldır, şu an üzerinde olanları derhal aracından söktürüp , doğru düzgün no name olmayan bir mercekle montaj yapılmasını sağla.Bu tarz merceklerle ilgili , daha öncesinden bu tarz facia(no name) uygulama yapılmış araçdan çıkan merceklerin çektiğim birkaç resmini paylaşayım ve sunuda ekleyim siz bu konuda ilk değilsiniz, malesef sonda olmayacaksınız , dışarda bu konuda mağdur olan birçok araç sahibi var ama nedense hep araştırma montaj sonrası ya da aydınlatma bozulduğunda yapılıyor umarım yavaş yavaş bilinç düzeyi artar.Tekrardan geçmiş olsun umarım bir an önce sağlıklı bir yol aydınatmasına kavuşursunuz.. 10 Mart 2013 tarihinde Musa Can Koca tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Eray Güler 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 (düzenlendi) mahmut bey merhabalar, ben her daim detaycı oldum, belki orada bu merceklerden taktıranların %90ı bu durumu farketmiyordur bile ona katılıyorum. bu ustamız benim ne abim ne kardeşim savunmaya da çalışmıyorum. inanın ben esnaf için her daim sorunlu müşteri oldum en ince belki en gereksiz detaya kadar sordum. öncelikle aracım yanılmıyorsam 2 aylıktı ben merceksiz xenona geçtim. su an tam 2 sene oldu2011 mart cıkıslı aracım. bugün yanına gittiğimde tartıştık biraz bu durumu ve dükkandaki bütün merceklerden istediğimi kutusundan bulup çıkartıp ışık takabileceğini tek bir adedinin bile ingiliz tipinden farklı olmayacağını söyledi. o sırada dükkanı kapatıyordu bir vw ve bir fiat aracın da aynı anda son kontrollerı yapılıyordu. ve araç sahıbı arkadaşlar ayrılırken dıkkat ettım onlarınkide aynı şekildeydi. göz alma konusuna dönersek kendim denedim ve göz almadığını test ettim uzaktan ve yakından ki zaten far ayarı düzgün olan eski çakma xenonlarımla hergün 4-5 defa selektör yiyen ben dünden beri tek bir tane yemedim. belki bana öyle denk geldi onu yakında anlarız. muayene konusuna gelince bugün tekrar sordum. sen arabayı muayeneden 3 saat önce getir yerine normal ampül takacağım dedi. muayeneden geçememen imkansız eğer öyle bir durum olursa işte dükkan getir koy arabanı dükkanın önüne sen kahveni yudumlarken aracın muayeneden geçsin anahtarını gelip eline vereyim dedi. aydınlatma mevzusundan da bahsedecek olursam. gerçekten mercek çok değiştiriyor. 150 mt ötedeki tabelalar uzunları yaktığımda ilker beyin tabiriyle sanki arkasında lamba yanıyormuş gibiler. şimdi neden başka birisinde değilde bu beye yaptırdığımdan bahsedeyim... ben bir öğrenciyim ancak kalan zamanlarımda part time çalışan bir insanım. hala da buyuk oranda aileme bağlıyım. her işte olduğu gibi bu işte de nekadar ekmek okadar köfte durumu var. bende gidip bile bile çin malı taktırmak istemezdim elbetteki. çin malının kalitelisi bile olsa bir hellanın ya da bosch un yerini tutmayacaktır. bu ustamız internette de verdiği ilanda belirttiği üzere bu işi 400 liraya kotarıyor. size göre değer mi değmez mi inanın bilmiyorum ama benım ıcın su anki aydınlatmamın yeterli olması,(illaki daha parlağı vardır, arasanız hella ve bosch tan bile daha iyisi çıka ilir belkide bilmiyorum) karşı tarafın gözünü almamaya çok özen göstermeye başladım. zaten çakma xenonlar gözünü ala ala kendimdeki hatayı görüp bu sisteme geçmek istedim. ve muayeneden geçme garantisini vermesi üzerine onay verdim. şu an okul harici tüm zamanlarımda çalışıyorum. işe ve okula arabayla gidiyorum. evim kavacıkta okulum maslakta işyerim çekmeköyde ve ortalamaya vurulduğunda günde 100 km den aşağı yol katetmiyorum bu aralar. Öncelikle İlker Kemal abiyle görüştüm. onun hakkında okuduğum yorumlar bile gözüm kapalı farlarımı kendisine emanet etmeme yeterde artar inanın. kendisine telefon yoluyla ulaştım. farları yapmak için 4 günü gözden çıkarmam gerektiğini söyledi. benim de şu anki durumumda bunu yapmama imkan yok. hatta kendisinin elinde çıkma evo farı var ise bütçemi son kuruşuna kadar zorlayıp farları teslim ederken ve teslim alırken değiştirmek üzere tampon sök tak ücretini de gözden çıkardım. bana toplamda en az 200 lira ( bnm için büyük para) fazlaya malolacaktı. dediğim gibi bunu bile gözden çıkardım ancak ilker abinin malesef elinde çıkma evo farı yokmuş o 4 gün için kullanıp iade edebilmem için ve o yüzden o planım suya düştü. bende şu şekilde düşündüm.Bu usta garantisini verdiğinden ileride daha çok param olduğu zaman bu farlarımı götürüp uygun zamanı ayarlayıp ilker abiye yaptırırım diye düşündüm ve kendisine söyledim. kendiside onay verdi ve bende 1 günde halledebileceğim yoluna gittim. neden bukadar acele ettim peki onu da söyleyim. benimçin malı çakma xenon ampüllerim farımın içini kahverengi bir biçimde kapladı aynasını. ve artık xenonla en alt ayarda bile önümü göremez olmuştum. 2-3 aydır da para koyuyordum kenara bu şekilde daha fazla dayanamayacağım için bu kısmet oldu bunu yaptırdım. eminim ve içtenlikle söylüyorum ki bnm araca bir hella kiti takılsaydı arabanın içinde güneş batmazdı. sonuçta bmwleri mercedesleri görüyoruz nasıl olduklarını, ama gidipte el fenerini bile bnm fara taksan daha iyi aydınlatacak durumdaydı bunu yaptırmadan önce. yani acil bir durumdu. zaten bu duruma gelinceye kadar beklememin sebebi de parayı denkleştiremememdi bi türlü. kısmetse bu dönem okulum biticek ve full time çalışıp daha çok para kazanıcam belki bu aracımı belkide yakın zamanda satmış olursam yeni aracıma hella ya da bosch merceği emin ellerde modifikasyonunu yaptırmak olacak ilk işim... cümleler devrik bazıları kusuruma bakmayın mahmut bey 10 Mart 2013 tarihinde Eray GÜLER tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 Eray kardeşim meramını anlattın eyvallah kendince haklı bazı sebeplerin var ama yukarıda madde madde yazdım bu işin şakaya gelir yada şimdilik aydınlatması iyi biraz idare etsin gibi bir bahanesi asla olamaz,çünkü işin içinde insan hayatı var.Belki istatikler de yazılmıyor ama trafik kazalarının belirli bir yüzdesi göz kamaşması sebebi ya çakma xenon ya ayarsız far.Durumun vahameti ortada -ki yanlışı düzeltmen için de ekstra bir ücret ödemeyeceksin montajı yapan kişi TR için uyumlu doğru merceği takacak hepsi bu.Sen (montajla ilgin olmadığı halde) yanlış aydınlatma sistemi ile aydınlanacaksın diye başkalarının hayatı kararsın istermisin bence de istemezsin.Yol yakınken bu yanlıştan dönmeni rica ediyorum.Hatta ben Aşağıdudullu da oturuyorum sende Çekmeköy de çalışıyorsun yakınız yarın akşam üstü müsait olursan buluşalım kontrol edelim hemde tanışmış oluruz 1 Yorum bağlantısı
Eray Güler 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 Mahmut'un dediği doğru merceklerde ters takılma yok, mercek bizim ülkemezi göre değil RHD mercek(sağdan direksiyonlu araçlar için), bu durum için söylenecek söz yok kelimeler kifayetsiz kalıyor, 'USTA' denilen şahsın açıklamarı akıl almaz derecede mantık dışı. Eğer gerçekden içinizi ferahlatmak istiyorsanız, elinde kalan yanlış 20 dolarlık merceği sana kakalayan şahısdan verdiği söz üzerine servisden yeni 2 farını aldır, şu an üzerinde olanları derhal aracından söktürüp , doğru düzgün no name olmayan bir mercekle montaj yapılmasını sağla. Bu tarz merceklerle ilgili , daha öncesinden bu tarz facia(no name) uygulama yapılmış araçdan çıkan merceklerin çektiğim birkaç resmini paylaşayım ve sunuda ekleyim siz bu konuda ilk değilsiniz, malesef sonda olmayacaksınız , dışarda bu konuda mağdur olan birçok araç sahibi var ama nedense hep araştırma montaj sonrası ya da aydınlatma bozulduğunda yapılıyor umarım yavaş yavaş bilinç düzeyi artar. Tekrardan geçmiş olsun umarım bir an önce sağlıklı bir yol aydınatmasına kavuşursunuz.. Mahmut'un dediği doğru merceklerde ters takılma yok, mercek bizim ülkemezi göre değil RHD mercek(sağdan direksiyonlu araçlar için), bu durum için söylenecek söz yok kelimeler kifayetsiz kalıyor, 'USTA' denilen şahsın açıklamarı akıl almaz derecede mantık dışı. Eğer gerçekden içinizi ferahlatmak istiyorsanız, elinde kalan yanlış 20 dolarlık merceği sana kakalayan şahısdan verdiği söz üzerine servisden yeni 2 farını aldır, şu an üzerinde olanları derhal aracından söktürüp , doğru düzgün no name olmayan bir mercekle montaj yapılmasını sağla. Bu tarz merceklerle ilgili , daha öncesinden bu tarz facia(no name) uygulama yapılmış araçdan çıkan merceklerin çektiğim birkaç resmini paylaşayım ve sunuda ekleyim siz bu konuda ilk değilsiniz, malesef sonda olmayacaksınız , dışarda bu konuda mağdur olan birçok araç sahibi var ama nedense hep araştırma montaj sonrası ya da aydınlatma bozulduğunda yapılıyor umarım yavaş yavaş bilinç düzeyi artar. Tekrardan geçmiş olsun umarım bir an önce sağlıklı bir yol aydınatmasına kavuşursunuz.. Musa bey öncelikle bahsettiğimiz kişi hakkında konuşurken bu kişinin bir esnaf olduğunu ve ekmeğini bu işten kazandığını düşünerek yorum yapalım. yaptığı mercek dünyanın en dandik merceğidir, 3 ay değil 3 saat içinde kararmaya da başlayabilir. ölünün ölüsü de çıkabilir. gerçekten insanları kandırıp elinde kalma dandik bir ürünü olup onu bile pazarlayabilir. lakin siz bu ustaya ya da arkadaşa ya da nasıl tanımlarsanız artık. kendi farınızı emanet etmediyseniz bugüne kadar, eğer kararan mercek sizin değilse, patlayan ampül sizin ampülünüz değilse bu şekilde ithamlarda bulunmamalısınız. kim ki bu ustadan zarar görmüş olsun (belkide 3 ay sonra bu ben olacağım) gelsin şurada konuşsun onun hakkıdır. ama şu an için bu hak size ait değil. ve ben bu fardan bir sıkıntı görmediğim sürece insanları gözlerini alan bir mercekle rahatsız etmeye başlamadığım sürece bana da ait değil. eğer ki bu ustadan zarar görmüş eşiniz dostunuz varsa gelsin buyursun anlatsın derdini sonuna kadar desteklerim ama gelip bizzat kendisi anlatsın. hatta keşke görseydim böyle bir yorum. google da arattım isim soyisim olarak ve son sayfaya kadar her başlığa baktım, sadece kendi ilanları ve yeni taktıranların belkide yeni taktırmış olduklarından dolayı yaptıkları 1-2 iyi niyetli yorumdan başka birşey görmedim. bunun sonucunda da. bu adam günde 3 araba yapıpta bir tek kötü yorum ve adının geçtiği tek bir yerme cümlesi göremedim ya da var da ben mi yanlış kelimelerle arattım google da bilmiyorum. İnanın bana benim yoğurdum ekşi değil mantığıyla yaklaşmıyorum. ki zaten olan olmuş biten bitmiş. ama her cümle yazan arkadaş geçmiş olsun dileklerini gönderiyor bana şu anda 1 kişi çıkıpta hayırlı olsun demedi yahu. Umarım beni yanlış anlamıyorsunuzdur. Tek dediğim çamur at izi kalsın durumuna düşmemek kimsenin de ekmeğine ne yağ sürelim ne engel olalım. bizzat problem yaşadıysak ta açık açık söyleyelim. O kesin şöyledir böyledir tarzı yorumlar yapmayalım.Eray kardeşim meramını anlattın eyvallah kendince haklı bazı sebeplerin var ama yukarıda madde madde yazdım bu işin şakaya gelir yada şimdilik aydınlatması iyi biraz idare etsin gibi bir bahanesi asla olamaz,çünkü işin içinde insan hayatı var.Belki istatikler de yazılmıyor ama trafik kazalarının belirli bir yüzdesi göz kamaşması sebebi ya çakma xenon ya ayarsız far.Durumun vahameti ortada -ki yanlışı düzeltmen için de ekstra bir ücret ödemeyeceksin montajı yapan kişi TR için uyumlu doğru merceği takacak hepsi bu.Sen (montajla ilgin olmadığı halde) yanlış aydınlatma sistemi ile aydınlanacaksın diye başkalarının hayatı kararsın istermisin bence de istemezsin.Yol yakınken bu yanlıştan dönmeni rica ediyorum. Hatta ben Aşağıdudullu da oturuyorum sende Çekmeköy de çalışıyorsun yakınız yarın akşam üstü müsait olursan buluşalım kontrol edelim hemde tanışmış oluruz Abi çok memnun olurum yarın pazar münasebetiyle sadece öğlene kadar çekmeköydeyim istersen öğleden sonra gelebilirim yanına bende tanışmayı çok isterim. ama eve geçersem kavacığa akşamına gelmem zor olur. sana uyar mı ? Yorum bağlantısı
Musa Can Koca 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 Bu arada şunuda ekleyim bu tip merceklerin montajı çok kısa sürüyor, tamini far açılmasının ardından 15 dk sonra işlem tamam evdeki ampülü takar gibi mercekler ampül deliğine takılıp arkasında sabitleme halkası ile sabitleniyor.Orjinale yakın olan uygulamalarda ise asgari 1 gün gerekli, başka eklentilerde var ise led, farın boyanması vs bu süre 3-4 güne kadar çıkabilir, gerekli testlerin yapılması vs vs. Maliyetler ise birbirne çok yakın olmasına rağmen kullanıcıların no name mercek uygulamalarına yönelmesi ise tam anlamıyla paranın çöpe atılması anlamına geliyor.Süreç tamamen farklı olduğu gibi, mercekler , ömürleri ve aydınlatma kaliteleride tamamen farklı, no name mercekler, 5 milyon liralık çin malı duş başlığı nasıl krom ile kaplanıyorsa öyle kaplanıyor ve bunun sonucunda da böyle kısa bir sürede ısıdan pul pul olup dökülüyor.Durum sanayide kaplanan merceklerde de değişmiyor, onlarda bu şekilde dökülüyor. Bunun sebebi yüksek ısıya dayanbilecek kromun kaplanma prosedürü çok farklı ve yüksek teknolojili, yatırım maliyetli tesisler gerekdirmesi. Kısacası sanayi işi değil endüstriyel bir durum.Bidiğim kadarı ile Thin density chrome plating(Yüksek yoğunlukdan çok ince kaplama) olarak adlandırlan bu uygulama öyle basit ve düşük maliyetli bir uygulma değil , bu nedenledir ki; çoğu no mane mercek, 5 liralık krom duş başlığı ile aynı fabrikalarda kaplanıyor ve sonuç ortada.Genel olarak krom için oksidasyon 430 derece itibari ile başlıyor ve kaplamanın kalitesi göre zaman değişmekle birlikde kararma başlıyor, ama oem merceklerde kararma daha uzun bir süreçde gerçekleşirken, farın tasarımı ve merceğin ısıyı atabilmesi de bunda büyük etken, neredeyse hemen hemen hiçbir oem mercekde pul pul dökülme olmuyor, kararma elbetde oem mercekde de oluyor , ama bu komik no name mercekler gibi pul pul dökülme gözlemlemek neredeyse imkansız. Oksidasyon genelde ısının en yüksek seviyede meydana geldiği merceğin üst kısmında meydana geliyor diğer kısımlar ise çok daha uzun bir süre sonunda kararıyor. Eğer mercekleriniz karardıysa sakın sanayide kaplatmak gibi bir hataya da düşmeyin, ya temiz oem olanları ile değiştirin ya da yeni oem far alarak bu sorunu giderin aksi halde yine 6 ay sonra no name merceklerdeki pul pul dökülme olayi ile karşılaşacaksınız.Genel amaçlı bir bilinçlendirme olması açısından biraz detaylı yazmak istedim.... Yorum bağlantısı
Eray Güler 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 Bu fotoğrafta farın yakından çekilmiş hali ile merceklerin takılmadan önceki halini gönderiyorum merceksiz halinde farın üstündeki kararmaya dikkat edin. onun yüzünden önümü göremiyordum. Bu arada dikatinizi çekerse diye baştan söylüyorum farın altındaki tampon delikleri yuvalarından çıkmış durumda ancak bu durum ben 6 ay once taş bir saksıyı görmeyip çarparak tamponu eğmemden kaynaklanıyor. gözünüze batarsa diye söyledim. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 . Abi çok memnun olurum yarın pazar münasebetiyle sadece öğlene kadar çekmeköydeyim istersen öğleden sonra gelebilirim yanına bende tanışmayı çok isterim. ama eve geçersem kavacığa akşamına gelmem zor olur. sana uyar mı ?Bana uyar tel numaram profilimde var ortak bir noktada buluşuruz Yorum bağlantısı
Eray Güler 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 Bana uyar tel numaram profilimde var ortak bir noktada buluşuruz mesaj attım abi Yorum bağlantısı
Musa Can Koca 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 (düzenlendi) Eray bey ne sizinle nede başkasıyla bir polemiğe girmek istemem, kimseyi birşeyle itham etmedim,durum değerlendirmesi yaptım.Yanlılş anlaşılmalar olmaması açısından durum değerlendirmesini tekrar yapayım daha açık olsun,bu arada kimin neyi takdğı ile ilgilenmiyorum baştan belirteyim.1- Size takılan mercek bizim ülkemizde kullanılmaya müsait bir mercek değil, bunun takılması, size kakalamak olarak yazdım şahsi fikrimdi, bu sözü geri alıyorum, ama en hafif tabiri ile etik dışı.2- Ardından durum size söyle açıklanıyorsa '' 1-bunu özellikle böyle yaptığını söyledi. 2- kesilme çizgisi biraz fazladan yükseklik kattıgından dolayı ustamız kısaların far ayarını üst çizgileri baz alarak yapıyormuş. 3- bu sayede hem kısalarda göz almıyor hem üst basamak çizgisine göre yaptığı için altta kalan ışık fazla olduğundan kısalarda önümüze daha çok ışık düşüyor daha net aydınlatıyo '' denmesi. ARTIK BUNUN ÜSTÜNE SÖZ SÖYLEMEYE BİLE GEREK, bu forumda okuyan herkes bundan anlaması gerekeni anlayacakdır.3-Muayneden böyle geçebilir, kontrolör anlamaya bilir, ama durumu fark ederse geçemezsiniz, yasal bir aydınlatma değil bu.4-Yanlış bir aydınlatma biçimi sağlayan bu uygulama için, hayırlı olsun demek istedirdim ama malesef bu uygulamadan rahatsız olabilcek diğer sürücüleri düşünerek bunu söylemeyi uygun bulmadım kusura bakmayın.5-Yaptığınız uygulamadan siz memnun olabilirsiniz ya da birçok kişi olabilir, size olmayanları ispatla mükellef değilim ve bu forumunda amacı bu değil. Aksi diyaloglara girmek zaten doğru olmaz, ben isim/firma/adres vs vermedim, isim ve adres veren sizsiniz, böyle düşünceleriniz ya da çekinceleriniz varsa baştan yazmamanız gerekirdi ya da en azından şu an düzeltin, ben no name çin malı mercekler ile ilgili bilgi verdim ve delil sundum ki bunu yapmakdaki amacım bu merceklerle ilgili bilgi oluşmasını sağlamak. Aksi davranmamı bekleseniz ve kim beklerse, bu olmayacak, doğruları söylüyorum, bundan rahatsız olan varsa kimse kusura bakmasın lütfen Öte yandan ,bu mercekleri savunmak ya da uygulama ile ilgili ileride geri bildirimde bulunmak isterseniz buna elbetdeki diyebilcek bir sözüm yok. 10 Mart 2013 tarihinde Musa Can Koca tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Eray Güler 10 Mart 2013 Paylaş 10 Mart 2013 Eray bey ne sizinle nede başkasıyla bir polemiğe girmek istemem, kimseyi birşeyle itham etmedim,durum değerlendirmesi yaptım. Yanlılş anlaşılmalar olmaması açısından durum değerlendirmesini tekrar yapayım daha açık olsun,bu arada kimin neyi takdğı ile ilgilenmiyorum baştan belirteyim. 1- Size takılan mercek bizim ülkemizde kullanılmaya müsait bir mercek değil, bunun takılması, size kakalamak olarak yazdım şahsi fikrimdi, bu sözü geri alıyorum, ama en hafif tabiri ile etik dışı. 2- Ardından durum size söyle açıklanıyorsa '' 1-bunu özellikle böyle yaptığını söyledi. 2- kesilme çizgisi biraz fazladan yükseklik kattıgından dolayı ustamız kısaların far ayarını üst çizgileri baz alarak yapıyormuş. 3- bu sayede hem kısalarda göz almıyor hem üst basamak çizgisine göre yaptığı için altta kalan ışık fazla olduğundan kısalarda önümüze daha çok ışık düşüyor daha net aydınlatıyo '' denmesi. ARTIK BUNUN ÜSTÜNE SÖZ SÖYLEMEYE BİLE GEREK, bu forumda okuyan herkes bundan anlaması gerekeni anlayacakdır. 3-Muayneden böyle geçebilir, kontrolör anlamaya bilir, ama durumu fark ederse geçemezsiniz, yasal bir aydınlatma değil bu. 4-Yanlış bir aydınlatma biçimi sağlayan bu uygulama için, hayırlı olsun demek istedirdim ama malesef bu uygulamadan rahatsız olabilcek diğer sürücüleri düşünerek bunu söylemeyi uygun bulmadım kusura bakmayın. 5-Yaptığınız uygulamadan siz memnun olabilirsiniz ya da birçok kişi olabilir, size olmayanları ispatla mükellef değilim ve bu forumunda amacı bu değil. Aksi diyaloglara girmek zaten doğru olmaz, ben isim/firma/adres vs vermedim, isim ve adres veren sizsiniz, böyle düşünceleriniz ya da çekinceleriniz varsa baştan yazmamanız gerekirdi ya da en azından şu an düzeltin, ben no name çin malı mercekler ile ilgili bilgi verdim ve delil sundum ki bunu yapmakdaki amacım bu merceklerle ilgili bilgi oluşmasını sağlamak. Aksi davranmamı bekleseniz ve kim beklerse, bu olmayacak, doğruları söylüyorum, bundan rahatsız olan varsa kimse kusura bakmasın lütfen Öte yandan ,bu mercekleri savunmak ya da uygulama ile ilgili ileride geri bildirimde bulunmak isterseniz buna elbetdeki diyebilcek bir sözüm yok. İyi bir forum okuyucusu olmuşumdur ama hiç yazmadım bugüne kadar. Düzelttim hepsini sanırım. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 11 Mart 2013 Paylaş 11 Mart 2013 Söylenebilecek şeyleri arkadaşlar fazlasıyla söylemişler.İşte bunun gibi nedenler yüzünden bu forumda usta önerisi yapılmasını istemiyorum Sonuç : Yanlış ışık dağılımına sahip bir farınız var, bunun siz de farkındasınız ama değiştirmek istemiyorsunuz.Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts