Mahmut Akbulut 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 Mahmut Aynen öyle olmuş abi montaj hatasıda var,ama bendeki morimotonun parçaları böyle değil birbiri içine zorla geçiyor diyebilirim Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 Servet abi senin için depoya inip resim çektim bendeki FX mercekler bunlar abi çok kıymetliler çünkü çok nadir bulunuyorlar,Koleos ve Murano dan çıkıyor...Resim kalitesi biraz düşük cep tel ile ancak bu kadar FX D2S mercek,clear lens değil abi malesef fresnel Abi bu FX in kesilme çizgisi...Buda D2S morimoto nun... Yorum bağlantısı
Oğuzhan Mutlu1679652600 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 üstad bu fx dediğin mercek koito'mu oluyor ? trs'de böyle bir ürün var, aynısımıdır ?http://www.theretrofitsource.com/product_info.php?products_id=101 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 üstad bu fx dediğin mercek koito'mu oluyor ? trs'de böyle bir ürün var, aynısımıdır ?Evet koito.TRS deki bunun çin çakması boyutları FX e göre daha küçük ama FX kadar homojen değildir ve uzun mesafeyi aydınlatmaz ama yanal aydınlatmada FX den iyidir Yorum bağlantısı
Oğuzhan Mutlu1679652600 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 Evet koito.TRS deki bunun çin çakması boyutları FX e göre daha küçük ama FX kadar homojen değildir ve uzun mesafeyi aydınlatmaz ama yanal aydınlatmada FX den iyidir morimotoları ne yapacağımı düşünüyordumda, elden çıkarması kolay olursa diye bunları iade edip fx'mi alsam diye düşündüm.tenekeyi parlatsan çeyrek altın etmez demiş atalarımız. trs'de o hesap.hayır anlamadığım amerikada peynir ekmek gibi satılıyor bu setler. forumlarına girip göz atıyorum sanki ekmeğin yanında eşantiyon vermişler gibi oranın insanları el becerisinde benden daha kötü durumda. ya da çok tembeller, uğraşmak istemiyorlar.sonuç olarak: Satılık Morimoto D2S Bi-Xenon Mercek Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 morimotoları ne yapacağımı düşünüyordumda, elden çıkarması kolay olursa diye bunları iade edip fx'mi alsam diye düşündüm.tenekeyi parlatsan çeyrek altın etmez demiş atalarımız. trs'de o hesap.hayır anlamadığım amerikada peynir ekmek gibi satılıyor bu setler. forumlarına girip göz atıyorum sanki ekmeğin yanında eşantiyon vermişler gibi oranın insanları el becerisinde benden daha kötü durumda. ya da çok tembeller, uğraşmak istemiyorlar.sonuç olarak: Satılık Morimoto D2S Bi-Xenon Mercek Dediğiniz gibi amerika ve avrupanın bir çok yerinde kullanılıyor morimoto ama buda sizin şanssızlığınız diyelim,zararın neresinden dönsen kardır diye bir laf varya o hesap olacak sizinkisi.Mercekleri ilan bölümüne koyun oradan satarsınız ama mercek kapaklarını ben istiyorum bende morimoto var ama kapak yok Yorum bağlantısı
Oğuzhan Mutlu1679652600 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 Dediğiniz gibi amerika ve avrupanın bir çok yerinde kullanılıyor morimoto ama buda sizin şanssızlığınız diyelim,zararın neresinden dönsen kardır diye bir laf varya o hesap olacak sizinkisi.Mercekleri ilan bölümüne koyun oradan satarsınız ama mercek kapaklarını ben istiyorum bende morimoto var ama kapak yok önceden haber verseydin getirtirdik sana bir çift, hafif defolu olanlları 15 dolardan satıyorlar, perde için gönderdikleri kutu kocamandı. 4 tane kapak bile sığardı içine aslında kapakları hellaya takmak istiyorum (punto farına tam uyumlu ve bence çok yakışıyor. altı far gibi düz, üstü yuvarlak) ama uyacakmı uymayacakmı bakmamız lazım. uymazsa ilk sana rezervedir Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 24 Eylül 2012 Paylaş 24 Eylül 2012 önceden haber verseydin getirtirdik sana bir çift, hafif defolu olanlları 15 dolardan satıyorlar, perde için gönderdikleri kutu kocamandı. 4 tane kapak bile sığardı içine aslında kapakları hellaya takmak istiyorum (punto farına tam uyumlu ve bence çok yakışıyor. altı far gibi düz, üstü yuvarlak) ama uyacakmı uymayacakmı bakmamız lazım. uymazsa ilk sana rezervedir Hella ya uyması lazım çünkü ikiside 3" lensli,uymazsa mutlaka haberim olsun.Yada sana bir güzellik yapayım trs den defolu kapak siparişi vereyim dersen yok demem yani Ücreti mukabilinde 1/2 takım isteyebilirim... Yorum bağlantısı
Oktay Toker 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 Mahmut yastık altından altınları çıkartmışsın 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Mutlu1679652600 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 Hella ya uyması lazım çünkü ikiside 3" lensli,uymazsa mutlaka haberim olsun.Yada sana bir güzellik yapayım trs den defolu kapak siparişi vereyim dersen yok demem yani Ücreti mukabilinde 1/2 takım isteyebilirim...üstad kapak siparişi sorun değil, hediyem olsun diyeceğimde, kargo ücreti takipsiz 36 dolar takipli 42 dolar.36 dolar olan 15 günde geliyor diğeri 1 hafta içerisinde. eğer 4-5 takım sipariş verecek ayarda olursak toplu sipariş geçeriz.kapak takımı 22 dolar gibi bir rakama kargo dahil elimizde olur. buraya gelince ben herkese şirketin kargolarının arasına tıkıştırır ücretsiz gönderebilirim şu anda bu modeller 15 dolarhttp://www.theretrofitsource.com/product_info.php?cPath=30&products_id=66http://www.theretrofitsource.com/product_info.php?cPath=30&products_id=131http://www.theretrofitsource.com/product_info.php?cPath=30&products_id=206http://www.theretrofitsource.com/product_info.php?cPath=30&products_id=130http://www.theretrofitsource.com/product_info.php?cPath=30&products_id=145Benim suçum yok mercek dandik gücüme dayanamadı demek, başında söylemiştim hella diye sağlık olsun dua et würth cam slikonu sıkmadım Oğuzhan yoksa sana yeni far görünüyordu....üstad o kadar işinin gücünün arasında uğraştın, sana diyecek lafımız yok zaten. servet abi cam silikonumu bu, yoksa açamayız felan deyince soğuk soğuk terler dökmeye başlamıştım Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 Mahmut yastık altından altınları çıkartmışsın Eyvallah abi bendeki merceklerden çıkmacılarda bile yoktur heralde üstad kapak siparişi sorun değil, hediyem olsun diyeceğimde, kargo ücreti takipsiz 36 dolar takipli 42 dolar.36 dolar olan 15 günde geliyor diğeri 1 hafta içerisinde. eğer 4-5 takım sipariş verecek ayarda olursak toplu sipariş geçeriz.kapak takımı 22 dolar gibi bir rakama kargo dahil elimizde olur. buraya gelince ben herkese şirketin kargolarının arasına tıkıştırır ücretsiz gönderebilirim İlgi ve alakanız için teşekkür ederim şuan zaten bir uğraşınız var araya girip sizi meşgul etmek istemem,önce siz uygulamanızı sağlıklı bir şekilde bitirin sonra vaktiniz olduğunda konuşur siparişimizi veririz Yorum bağlantısı
Misafir 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 Mahmut, sendeki morimoto ile bendekinin lekeleri aynı. tek fark uzun için gereken noktada sapma yok senin mercekte.diğer merceği canlı görmem gerek Yorum bağlantısı
Oğuzhan Mutlu1679652600 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 Mahmut, sendeki morimoto ile bendekinin lekeleri aynı. tek fark uzun için gereken noktada sapma yok senin mercekte.diğer merceği canlı görmem gerek servet abi sol farı deneme şansın oldu mu peki? ondada ışık düzeni bunun gibi mi? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 Mahmut, sendeki morimoto ile bendekinin lekeleri aynı. tek fark uzun için gereken noktada sapma yok senin mercekte.diğer merceği canlı görmem gerek Tamam abi o zaman kısmet olurda buluşursak yanımda getiririm oyuncaklarımı,test yaparız... Yorum bağlantısı
Oğuzhan Mutlu1679652600 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 Tamam abi o zaman kısmet olurda buluşursak yanımda getiririm oyuncaklarımı,test yaparız... üstad koito'ya morimoto + kapak + üste ne istersin Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 üstad koito'ya morimoto + kapak + üste ne istersin Teklifiniz için teşekkür ederim ama FX leri yeni aldığım araçta kullanmayı düşünüyorum Yorum bağlantısı
Misafir 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 servet abi sol farı deneme şansın oldu mu peki? ondada ışık düzeni bunun gibi mi?Bakmadım, perdeyi ters görünce.Tamam abi o zaman kısmet olurda buluşursak yanımda getiririm oyuncaklarımı,test yaparız... konuyu ocakbaşında tartışmaya açalm.. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 konuyu ocakbaşında tartışmaya açalım..Eyvallah abi,emir telakki ederim Yorum bağlantısı
Oğuzhan Mutlu1679652600 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 (düzenlendi) Bakmadım, perdeyi ters görünce.konuyu ocakbaşında tartışmaya açalm..Eyvallah abi,emir telakki ederim organizasyon benim başlığımda ayarlandığına göre, yancı olabilirim sanırım 25 Eylül 2012 tarihinde Oğuzhan Mutlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 organizasyon benim başlığımda ayarlandığına göre, yancı olabilirim sanırım Ne demek Oğuzhan bey başımızla beraber hatta biz sizinle çok yakınız,buluşup beraber gideriz Yorum bağlantısı
Misafir 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 organizasyon benim başlığımda ayarlandığına göre, yancı olabilirim sanırım Eyvallah abi,emir telakki ederim Pekala, Mahmut önümüzdeki hafta buralarda olacağın bir akşama ayar çekelim.Oğuzhan, artık şeytanın bacağını kırsın bu forum ya. Hiç buluşma olmadı, ayıptır yazıktır..Daha mangal smileyimiz bile yok Tuzla Aydınlı'da sürekli gittiğim, harika yer var. Oraya gidelim inşallah. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Mutlu1679652600 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 geceucusu olarak hiç buluşma olmadı mı ya mangal için silivrilere, belgradlara gitmişliğim var, yeter ki duman tütecek densin Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 geceucusu olarak hiç buluşma olmadı mı ya mangal için silivrilere, belgradlara gitmişliğim var, yeter ki duman tütecek densin Üyeler görüşüyor,buluşuyor ama forum olarak nedense kısmet olmadı... Yorum bağlantısı
Oğuzhan Mutlu1679652600 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 Üyeler görüşüyor,buluşuyor ama forum olarak nedense kısmet olmadı... kısmetse havalar iyice soğumadan 1. buluşmayı gerçekleştirelim o zaman Yorum bağlantısı
Misafir 25 Eylül 2012 Paylaş 25 Eylül 2012 geceucusu olarak hiç buluşma olmadı mı ya Maalesef..Üyeler görüşüyor,buluşuyor ama forum olarak nedense kısmet olmadı... Olmalı artık.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts