Yavuz Deniz 18 Mart 2008 Paylaş 18 Mart 2008 bu da benden tüm connect sahiplerine armağanım olsun. made in yavuz. teknik yardımlarını esirgemeyen sayın mehmet öz yürek'e teşekkürler Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Mart 2008 Paylaş 18 Mart 2008 Hayırlı olsun.. Güle güle kullan... Sinyaller ve geri vites lambası park ve frenlerle neden uyum sağlamadı yavuz.. plaketi yan mı çevirdin orda... Geri vitesi denedin mi.. aydınlatma yapabiliyormu.. ? Yorum bağlantısı
Murat Değirmenci 18 Mart 2008 Paylaş 18 Mart 2008 gerçekten çok güzel olmuş ellerinize kollarınıza sağlık.detaylı yapım aşamaları varmı acaba.?görmek isteriz. Yorum bağlantısı
Murat Değirmenci 18 Mart 2008 Paylaş 18 Mart 2008 ilgileneceğim ama maliyeti nedir ne değildir.gerçekten baktım resimlerine ama gerçekten harika olmuş.acaba led yapmak için arka stop üzerinde olması gereken kıstaslar varmıdır.?farın yapısı camının açılıp açılmaması vs. Yorum bağlantısı
Yavuz Deniz 18 Mart 2008 Yazar Paylaş 18 Mart 2008 ilgileneceğim ama maliyeti nedir ne değildir.gerçekten baktım resimlerine ama gerçekten harika olmuş.acaba led yapmak için arka stop üzerinde olması gereken kıstaslar varmıdır.?farın yapısı camının açılıp açılmaması vs.arkadaşım öncelikle konum ile ilgilendiğin için sağol. benim aracım connect. stopların camını falan sökmek imkansız. senin kafanı kurcalayan açma-cam sökme falan benim için de engel idi ama ben sökmeye çalışırken kırmak yerine iç kısımın yan taraflarından ölçülü olarak kesip ledleri monte ettiğim kartları, teyp kaseti gibi içeri sürdüm. o kadar. maliyeti 100 ytl. piyasada ticari araçlar için böyle bir şey yok. satın almak imkansız. zaten satılsa bunun 3 misli fiyat verirler. Yorum bağlantısı
Yavuz Deniz 18 Mart 2008 Yazar Paylaş 18 Mart 2008 Hayırlı olsun.. Güle güle kullan... Sinyaller ve geri vites lambası park ve frenlerle neden uyum sağlamadı yavuz.. plaketi yan mı çevirdin orda... Geri vitesi denedin mi.. aydınlatma yapabiliyormu.. ?hocam en az on poz çektim ama fotolarda böyle görünüyor. aslında çıplak gözle sorun yok ama fotoda böyle. ledlerin hizasının bile aynı olmasını sağladım. Yorum bağlantısı
Yavuz Deniz 18 Mart 2008 Yazar Paylaş 18 Mart 2008 (düzenlendi) gerçekten çok güzel olmuş ellerinize kollarınıza sağlık.detaylı yapım aşamaları varmı acaba.?görmek isteriz.gündüz resimleri geliyor. gece resmini daha çekmedim onlarda yarın inşallah 17 Temmuz 2008 tarihinde aselimden tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 18 Mart 2008 Paylaş 18 Mart 2008 güzel çalışma olmuşgece resimlerini bekliyoruz Yorum bağlantısı
Murat Değirmenci 19 Mart 2008 Paylaş 19 Mart 2008 sistem anlatıldığı gibi yani görünende 10 numara başarılarınızın devanı dilerim. Yorum bağlantısı
Yavuz Deniz 22 Mart 2008 Yazar Paylaş 22 Mart 2008 güzel çalışma olmuşgece resimlerini bekliyoruzeğer bir sorun çıkmazsa bu hafta başı gece resimlerini aktarmış olurum ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.arkadaşlar aklınızdan geçen fikir,yorum,eleştiri, artık ne varsa ben her şeye açığım. herkesin kafası farklı çalışır herkesin gözü farklı görür. lütfen yazın. ben bu kadar yaptım ama bu bir başlangıç neden geliştirmeyelim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Mart 2008 Paylaş 22 Mart 2008 arkadaşlar aklınızdan geçen fikir,yorum,eleştiri, artık ne varsa ben her şeye açığım. herkesin kafası farklı çalışır herkesin gözü farklı görür. lütfen yazın. ben bu kadar yaptım ama bu bir başlangıç neden geliştirmeyelim Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 23 Mart 2008 Paylaş 23 Mart 2008 Bravo, güzel olmuş. Led'leri daha çok kullanıp daha sık dizseydin daha iyi olurdu. Stoplar için 6x6Sinyal için 6x4Geri vites için 6x3Park için 6x4 (bunların dimlenerek daha zayıf yanması lazım, stop'un 1/4'ü kadar)dizilimi daha uygun olurdu. Her plaketin her köşesinde bir tane led koymayıp yuvarlatılmış bir görüntü elde edebilirsin, şık durur. Yorum bağlantısı
Harun Karayel 1 Haziran 2008 Paylaş 1 Haziran 2008 Tebrikler, gercekten guzel bir calisma olmus.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2008 Paylaş 1 Haziran 2008 Yavuzdan bidaa ses çıkmadı... Bu hızla arabanın yarısına led döşemesi lazımdı Yorum bağlantısı
Harun Karayel 9 Haziran 2008 Paylaş 9 Haziran 2008 Yavuzdan bidaa ses çıkmadı... Bu hızla arabanın yarısına led döşemesi lazımdı Yorum bağlantısı
Yavuz Deniz 17 Temmuz 2008 Yazar Paylaş 17 Temmuz 2008 (düzenlendi) ben den kurtulmak o kadar kolay değil. yaptığınız yorumlar burada mı kaldı sanıyorsunuz? tabiki hayır. tüm yorumları okudum ve buna göre eksiklerimi bulma şansım oldu. stoplara led takviyesi yaptım. ayrıca ufaktan yerleşimleri ile oynadım. bence güzel oldu ama takdir sizin. 17 Temmuz 2008 tarihinde aselimden tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 18 Temmuz 2008 Paylaş 18 Temmuz 2008 Stoplara ekleme yapmamışsın ama. Sinyaller iyi , gündüz resmi gönderirsen parlaklığı yorumlamamız daha gerçekçi olacak. Yorum bağlantısı
Yavuz Deniz 19 Temmuz 2008 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2008 Stoplara ekleme yapmamışsın ama. Sinyaller iyi , gündüz resmi gönderirsen parlaklığı yorumlamamız daha gerçekçi olacak.teşekkürler gündüz resimleri ekleyeceğim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Temmuz 2008 Paylaş 22 Temmuz 2008 Gece ve uzaktan görelim... Kamera ayarlarını iyi yapın, ışık dağılmasın.. Yorum bağlantısı
Yavuz Deniz 22 Temmuz 2008 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2008 Gece ve uzaktan görelim... Kamera ayarlarını iyi yapın, ışık dağılmasın..mehmet bey ben bu fotoğraf çekme işini beceremiyorum. gerçeğinden çok farklı çıkıyor. sanırım kamera kendi içerisinde resime müdahale ediyor. ama bulacağım bir çaresini. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Temmuz 2008 Paylaş 22 Temmuz 2008 mehmet bey ben bu fotoğraf çekme işini beceremiyorum. gerçeğinden çok farklı çıkıyor. sanırım kamera kendi içerisinde resime müdahale ediyor. ama bulacağım bir çaresini.Ayar imkanı varsa bir şekilde ayarlarsın.. Auto ayarında çekme... Arka plan parlaklığını açmak veya kısmak genelde yeterli olur... Yorum bağlantısı
Recommended Posts