Oktay Toker 26 Ocak 2011 Paylaş 26 Ocak 2011 yazdığın ölçümdeki hatayı kimsenin anlayacağını düşünmüyorum.içiniz rahat olsun. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 Sağ stop lambası bitti sadece lambaları sabitlemek için vida deliklerini açıcam... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 29 Ocak 2011 Paylaş 29 Ocak 2011 (düzenlendi) Bizim transit için yapılmış bir uygulama buldum. Yapılması sanırım biraz daha zahmetsiz. Sizin stoplardan biraz farklı ama, yine de bundan sonraki uygulamalara ve bana fikir olabilir. 29 Ocak 2011 tarihinde H tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 30 Ocak 2011 Paylaş 30 Ocak 2011 (düzenlendi) Uygulama ve düşünce gayet güzel ama camı kırmadan o şekilde kesmek zor bence...Benım yaptıgım uygulamada aşa yukarı aynı bunlar daha az uğraşmak için camı kalıp olarak kullanmışlar...Ayrıca benım aldıgım lambalarla aynı işlemi yapmak zor çünkü o resimde kullanılan lambalar içeriye 2-3 cm giriyor olması lazım ama benım lambalar 5-6 cm içeriye giriyor yani farın içini tamamen temizlemek gerekiyor... 30 Ocak 2011 tarihinde U?ur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Stopları az önce boyacıya verdim macunlanacaklar ondan sonra zımpara son olarakta parlak siyah boyanacaklar.Bi aksilik çıkmazsa pazartesi günü alıcam, elinde başka iş olmasa hafta sonu alıcaktımda boyanmayı bekleyen 2 araç var dükkanda... Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 3 saat önce boyacıdaydım, stopların macunları çekilmiş zımparası yapılmıştı(tam istedigm gibi olmuş) elinde boyanacak siyah araç var onun macun işlemlerini hallediyor bu akşam yada yarın sabah birlikte boyuycak onları...Normalde bugün boya işlemi bitmiş olacaktı ama hafta sonu siyah araba boyanmak için gelince iki kere siyah boya işle uğraşmiyim dedi, acelesi yok stopların açil işin çıkarsa onu halledersin demiştim... Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 Boyacıdan aldım stopları, acelem olduguiçin tek farı takıp bi resim çektim.Araca monte edmeden önce pasta cıla yapılacaklar Yorum bağlantısı
Oktay Toker 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 Harika görünüyor.Renk tercihin doğru olmuş. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 Harika görünüyor.Renk tercihin doğru olmuş. Tşk ederim şuana kadar çıkan sonuçtan bende memnunum...Sırada(akşam bikaç farklı resm çekip ekliycem) sıralamanın nasıl olmasına karar vermek var ondan sonra lambaları sabitleme deliklerini açıcam son olarakta elektirik baglantısını yapıcam(inş uğraştırmaz) Yorum bağlantısı
Oktay Toker 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 (düzenlendi) Ampullerin camlarını kırıp içini temizleyip metal yerlerine kablolama yapabilirsen arkadaki orjinal soket kısmını kullanabilirsin. Delme işlemini boya öncesi yapsaydın iyi olurdu. 9 Şubat 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 Ampullerin camlarını kırıp içini temizleyip metal yerlerine kablolama yapabilirsen arkadaki orjinal soket kısmını kullanabilirsin. Delme işlemini boya öncesi yapsaydın iyi olurdu.Delme esnasında boyaya bi zarar verecegimi sanmıyorum(inş) Sizin söylediginiz yöntem aklıma gelmedi, o aklıma gelseydi orjinal stop lambası almam gerekmezdi(20 tl fazladan ödedim)Bu parçadan 2 tane var bende, elektirik baglantını direk bunun üzerine yapıcam(daha kolay olur) Kabloları bu barça üzerindeki uygun yerlere monte ettikten sonra lehim yapiyim dimi? Lambaların üzerindeki kablolar kısa oldugu için ek yapmam gerekicek(10 cm falan) bu eki yaparken dikkat etmem gereken bişey varmı? Yorum bağlantısı
Oktay Toker 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 (düzenlendi) Bu metallerin üzerini maket bıçağı ile kazı sonra lehim pastasını sür önce lehim yap sonra kablo ucunuda lehimle buraya birleştir. Galvaniz ise lehim tutmaz.kablo pabucu kullanman en sağlam yol olabilir.Makaron kullanmayı ihmal etme. 9 Şubat 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 (düzenlendi) Sıralama olarak bunu düşünüyorum, siz ne dersiniz?Bu arada stop lambalarında kullanılan film bildigimiz sıradan camlara çekilen filmmi? Geri vites lambasını hafif siyah yapmayı düşünüyorum bu şekilde beyaz parlıyor 9 Şubat 2011 tarihinde U?ur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 (düzenlendi) Çok güzel olmuş. Camlara çekilen şey normal film değil. Kendinden yapışkanlı şeffaf siyah folyo. Reklamcılarda bulabilirsiniz. Ben Bursa'da 4-5 yere sordum sonunda araç kaplama işi yapan bir yerde bulabildim. 9 Şubat 2011 tarihinde H tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 Bukadar pahalı bişeymi bu?Bna 2 tane 11X11 yeterli, onun için bukadar para vermeye değmez. Burda bi araştırıyım inş vardır...http://urun.gittigidiyor.com/TRANSPARAN-SE...0QQidZZ35341398 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 Dediğim yerlerden 5 lira vererek temin edebilirsiniz. Tanıdıksa belki para bile almaz. Yorum bağlantısı
Murat Şen 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 altından yapiliyor o yüzden bu kadar pahalı Yorum bağlantısı
Oktay Toker 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 geri vites için olan beyaz ortadamı olsa Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 geri vites için olan beyaz ortadamı olsa Bende ilk öyle düşündüm ve görünüm açısından daha hoş görünür göze ama sinyal yada stop lambasını alt kısıma takmam gerekicek acaba trafikte sorun çıkartırmı diye kafama takıldı... Yorum bağlantısı
Oktay Toker 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 Ortası beyaz olan üstte olursa daha iyi olacak gibi. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 Ortası beyaz olan üstte olursa daha iyi olacak gibi.Sinyal sambası çok aşagıda kalmazmı o zaman?Yarın akşam birde sinyal lambası alteyken resim çekerim Yorum bağlantısı
Oktay Toker 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 (düzenlendi) Üstadım sen kafanda şekillendirdiğin şekilde resimleri çek ekle ve yorumlar gelsin. Stop koltuk yastığını sevmiş bu gece yatsın rahatca elleme,yarın bolca yorarsın. 9 Şubat 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Şubat 2011 Paylaş 9 Şubat 2011 Şlk düşündüğün güzel.. Geri vites en altta olsun.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts