İçeriğe Yönlendir

Ford Tourneo Connect Led stop

Yavuz Deniz

Recommended Posts

Uğur Kamil
Bence elektronik bir flaşör bulunup, sorun kökten çözülmeli..

Flaşör bulunamıyorsa Servet'in önerdiği direnç işe yarayacaktır..

Bu şekilde bi süre kullaniyim sorun çıkarsa bahsedilen alternatif çözümlere yönelicem...

Bi aksilik çıkmazsa yarın monte edicem araca, eğer yardımcı birini bulursam resimlere ek olarak videoda çekmeyi düşünüyorum...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Bu şekilde bi süre kullaniyim sorun çıkarsa bahsedilen alternatif çözümlere yönelicem...

Bu şekilde kullanma bence.. Geçici oalrak devreye paralel bir sinyal ampulü bağlayıver..

Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz
1 saat önce araca takıp test ettim, herşey sorunsuz çalışıyor ama sinyal lambası normalden hızlı yanıp sönüyor dörtlüleri yaktıgımda sorun yok tek sinyal verdimmi led olan taraftaki sinyal hızlı hızlı yanıp sönüyor bu sorunu nasıl cözebilirim?

Eğer aracınız fasılayı flaşör rölesi ile sağlıyorsa; led flaşörü almanız gerekir.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
(düzenlendi)
Bu şekilde kullanma bence.. Geçici oalrak devreye paralel bir sinyal ampulü bağlayıver..

sinyal ampülü parelel bağlı zaten şuanda... :(

Eğer aracınız fasılayı flaşör rölesi ile sağlıyorsa; led flaşörü almanız gerekir.

röle olması lazım çünkü sesini duyuyorum devrede oldugunda tık tık diye...

röleler aynımı? birini söküp diğerini ayı yere monte edebilirmiyim?

tarihinde U?ur Kamil tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Sinyal röleni sök,aynısının üstünde ayarlı olanı var,ondan alıp fasıla ayarı yaparak kullan (5 tl birşey olması lazım )

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Sinyal röleni sök,aynısının üstünde ayarlı olanı var,ondan alıp fasıla ayarı yaparak kullan (5 tl birşey olması lazım )

Nerden bulabilirim onu peki?

Burdaki parçacıların pek bilgisi yok bu konuda(çeşitte pek yok)? ya ürünü benım göstermem gerekiyor şundan istiyorum diye yada bi araç markası verip onun şu parçasını istiyorum demem gerekiyor..

Adamın sattıgı ürünler hakkında bilgisi yok, kablo pabucu alıcam o ne diyor :(

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Bekle resim koyayım..

ürün akelsan marka

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
(düzenlendi)

Bu şekilde ampul ile kullanmamın bi zararı varmıki??

Bu şekilde montaj yapiyimmi araca yoksa röle veya diğer alternatif cözümleriden birini yaptıgımdamı monte ediyim?

Misafir

Röle'nin bi ismi varmı peki? ne sözliycezda adam bundan istedigimi anliycak(bula bilcegimi sanmıyorum gerçi) orjinal rölenin yerine birebir sorunsuz uyuyormu?

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
(düzenlendi)

Stopları taktım, sorunsuz çalışıyorlar ve çok güzel görünüyorlar...

Fotograf makinesinin hafıza kartını kaybettigim için kaliteli resim ve video çekemedim malesef, ilerleyen günlerde video ve resim eklerim...

58250427.jpg

http://img121.imageshack.us/img121/5908/58250427.jpg

41528167.jpg

http://img502.imageshack.us/img502/3007/41528167.jpg

72566880.jpg

http://img824.imageshack.us/img824/1834/72566880.jpg

64893216.jpg

http://img441.imageshack.us/img441/2551/64893216.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Tebrik ediyorum...

Bence 10 numara oldular, uğraştığınıza değdi..

En güzel yanı şu ki,.. Bundan bir tane daha yok :)

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Uğur Rize'nin neresinde ikamet ediyorsun ?

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Tebrik ediyorum...

Bence 10 numara oldular, uğraştığınıza değdi..

En güzel yanı şu ki,.. Bundan bir tane daha yok :)

Şlk izlenim olarak bende beğegim, abim bi yere gideecegi için yakından fazla inceleyemedim taktım test ettim 1-2 resim çektim o kadar.

Evet söylediginiz gibi bunlardan birtane daha yok, benzeri led'siz olanı var 1 tane connect'te(önceki sayfalarda resimi var)

Uğur Rize'nin neresinde ikamet ediyorsun ?

Çayeli merkez...

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
İlk izlenim olarak bende beğegim, abim bi yere gideecegi için yakından fazla inceleyemedim taktım test ettim 1-2 resim çektim o kadar.

Evet söylediginiz gibi bunlardan birtane daha yok, benzeri led'siz olanı var 1 tane connect'te(önceki sayfalarda resimi var)

Çayeli merkez...

Çok sık geliyorum.

Lipton'a gittiğim vakit bazen Çavuşoğlunda kalırım, Hüsrevde Fasulye yemeden ayrılmam. Kesinlikle merkezdeki Shell'den yakıt alırım.Yakında gelince Aracının yanında taburelere oturup çay ısmarlatacağım sana :)

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Çok sık geliyorum.

Lipton'a gittiğim vakit bazen Çavuşoğlunda kalırım, Hüsrevde Fasulye yemeden ayrılmam. Kesinlikle merkezdeki Shell'den yakıt alırım.Yakında gelince Aracının yanında taburelere oturup çay ısmarlatacağım sana :D

Çavuşoğlu yolumun üzerinde günde enaz 2 kere geçerim :D

Birdaki gelişinizde haberleşelim :)

Benzin alırken bende shell'den alırdım(memnundum) şuanki aracım mazotlu oldugu için opetten alıyorum...

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Gece yanarken çok güzel görünüyorlar :)

Park lambası yanarken çok hoşuma gitti özellikle, gittigim yerlerde gözler üzerimdeydi bi kaç kişi gelip bilgi aldı nerden aldın falan diye...

Geri vites lambası eskisine göre daha güzel aydınlatıyor, karanlık ortamda geri vitese takıp aynaya baktıgımda arkamdaki en ince ayrıntılı bile görebiliyorum sadece tek eksiklik olan yani 1.5-2 m. falan alan aydınlarıyor orjinalide aşa yukarı o kadar aydınlatıyordu mesafe olarak...

Fotograf makinesine hafıza kartı aldıgımda gece resimlerini eklerim...

Yorum bağlantısı
Recep Yazıcı1679652586
Gece yanarken çok güzel görünüyorlar :)

Park lambası yanarken çok hoşuma gitti özellikle, gittigim yerlerde gözler üzerimdeydi bi kaç kişi gelip bilgi aldı nerden aldın falan diye...

Geri vites lambası eskisine göre daha güzel aydınlatıyor, karanlık ortamda geri vitese takıp aynaya baktıgımda arkamdaki en ince ayrıntılı bile görebiliyorum sadece tek eksiklik olan yani 1.5-2 m. falan alan aydınlarıyor orjinalide aşa yukarı o kadar aydınlatıyordu mesafe olarak...

Fotograf makinesine hafıza kartı aldıgımda gece resimlerini eklerim...

Tebrik ederim. Çok güzel bir uygulama oldu.

Bu arada benim eski aracımda Çayelinde girişte çaycıların yanındaki köprünün orda bir çay ocağı sahibinde .. :D Bu hafta geleceğim inşallah Çayeline memleketime..

34 EVM 70 Yeşil Megane II

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Tebrik ederim. Çok güzel bir uygulama oldu.

Bu arada benim eski aracımda Çayelinde girişte çaycıların yanındaki köprünün orda bir çay ocağı sahibinde .. :D Bu hafta geleceğim inşallah Çayeline memleketime..

34 EVM 70 Yeşil Megane II

Tşk ederim...

Dikkar çekecek bi özelligi yok sanırım aracın(standart mı?) fark etmeddim hiç, plakaya dikkat etmedim ama 1-2 tane yeşik megane görüyorum sokaklarda...

Hafta içi merkezdeki PTT'nin arkasındaki oto parkta durur connect'im, ordan geçersen stopları görebilirsin :)

-- -- -- -- -- --

Bu arada stoplar bugün yağmur testinden geçiyor bakalım yarın sonuç ne olacak. Akşam saatlerinde hafiften başladı yağmur hala devam ediyor şiddetini biraz artırmış şekilde...

Yorum bağlantısı
Bu hafta geleceğim inşallah Çayeline memleketime..

Recep hava durumunu yakinen takip ederek yola çık....

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Ortada olan angel'li lambadan internette gören oldumu? ortasına sinyal ampülü takıcam ve boyutu 10 ile 9 cm arasında olcak...

Kendime yaptıgım stoplardan bi arkadaşa yapıcam, led lambalar pahalı oldugu için ledsiz yapıcam öyle istedi...

45645_32_buyuk.jpg

45645_36_buyuk.jpg

Yorum bağlantısı
Oktay Toker
(düzenlendi)

Ben gördüm ama tekrar raslamam gerekiyor.Ledsiz değilse neon ludur yada florasant tiplisi.Hepside birbirinden pahalı en ucuzu ledli olan.

Yada normal beyaz camlı bulup ortası siyaha boyanır normal ampul bu görüntüyü verir. :D

Bu arada son resimleri şimdi gördüm harika olmuş :D

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Ben gördüm ama tekrar raslamam gerekiyor.Ledsiz değilse neon ludur yada florasant tiplisi.Hepside birbirinden pahalı en ucuzu ledli olan.

Yada normal beyaz camlı bulup ortası siyaha boyanır normal ampul bu görüntüyü verir. :D

Bu arada son resimleri şimdi gördüm harika olmuş :D

Led olup olmaması önemli değil(yaptıran için) yeterki resimdekine benzer bişey olsun diyor ve fiyatı ucuz olsun, bende bi ara benzer bi ürüne raslamıştım ama lazım olunca bulmak zor oluyor :D

Tşk ederim, bi aksilik çıkmazsa yarın ayrıntılı ve kaliteli resimlerini çekicem pazar akşamda gece resimlerini çekicem...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...