İçeriğe Yönlendir

Ford Tourneo Connect Led stop

Yavuz Deniz

Recommended Posts

Selçuk Keleş

Hah işte şimdi oldu.

Güle güle kullan, nazar değmesin.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
evet çok güzel olmuş :) şu filmden memnun musun? bende yapmayı düşünüyorum.

Tşk ederim.

Solda duran connect arkadaşın 2 aydır kullanıyor bi sorun yaşamadı. Ben bugün çektirdim filmi o nedenle hiçbi fikrim yok şuan için, biraz zaman geçsin ve gece aydınlatmayı nekadar etkiliyor bi test ediyim ondan sonra düşüncelerimi yazarım...

Hah işte şimdi oldu.

Güle güle kullan, nazar değmesin.

Tşk ederim...

Reklamcıda filmi hallettirirken 3-4 kişi geldi stopları inceledi biri benım aracımada yaparmısn dedi ama led lambaların fiyatını duyunnca vazgeçti :) bizim insanımız hem güzel olsun hemde ucuz olsun istiyor :)

Yorum bağlantısı
Vural Dumlu

Çok güzel olmuş.:) Soldaki arkadaşının connecti gibi biraz arka tarafı yere yaknılaştır bence, çok yüksek. :) Led stoplar oldu birde app plakamı lazım buna? :)

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Çok güzel olmuş.:) Soldaki arkadaşının connecti gibi biraz arka tarafı yere yaknılaştır bence, çok yüksek. :) Led stoplar oldu birde app plakamı lazım buna? :)

Tşk ederim. app plakayı sevmiyorum ben, ince plakalar daha çok hoşuma gidiyor cevresindeki sıyah kısımları sildim güzel duruyorlar şimdi...

Arkadaşın aracının arka kısmı 6 cm alçaltılmış, esneme payı 1,5-2 cm kalmış, çukurlarda falan esnemiyor nerdeyse araç :) Benım aracın arkası aradan yük koydugum için biraz inmiş zaten(birçok connect'e göre) öne göre 1-2 cm falan havada duruyor ilerleyen zamanlarda o 2 cm'ide ortadan kaldırıp önle arkayı eşitletirim :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Güzel olmuş. Işığı pek etkileyeceğini düşünmüyorum.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
bu kasa connectlerin hepsinin arkası havada biraz. :)

buda amartisör yerine makas olmasından kaynaklanıyor.

2008 öncesindekilerin arkası ile önü birazdaha eşit gibi(3 cm cıvarında fark var) ama özellikle 2009 ve üstündekilerin arkası ile önü arasında ciddi fark var :)

Örnek olarak arkadaş arkayı 6 cm alçalttı ancak eşitlendi ama benım aracın önüyle arkasında hiç 6 cm fark olmadı :)

Güzel olmuş. Işığı pek etkileyeceğini düşünmüyorum.

Tşk ederim, arkadaşın aracını arkadan takip ederken sinyal lambası normalden %25-30 daha az parlak yandıgını dikkatimi çekti. Geri vitesine denk gelmedim ama, araba şuan abimde geç gelir yarın arkadaşlarla toplandıgımızda bakarım parlaklıgında nekadar azalma var gecede aydınlatmayı etkiliyormu diye.

Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven

Çok güzel oldu şimdi.Işıgı çok fazla etkilemez.Geri vitesi çok kullanan biri degilsen çok da sorun olmaz.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Geri vites lambasına siyah film çektikten sonra aydınlatması baya düştü bende geri vites lambasını kırmızı yapıp ek bi tane sarı veya beyaz geri vites lambası takma düşüncem var...

Sizce aracın neresine ve nasıl bi lamba taksam görüntüyü bozmaz ama aydınlatma olarak yeterli gelir?

Eğer uygun bi yer bulamazsam filmi söküp beyaz olarak kullanıcam...

75200823.jpg

Yorum bağlantısı
Vural Dumlu
Geri vites lambasına siyah film çektikten sonra aydınlatması baya düştü bende geri vites lambasını kırmızı yapıp ek bi tane sarı veya beyaz geri vites lambası takma düşüncem var...

Sizce aracın neresine ve nasıl bi lamba taksam görüntüyü bozmaz ama aydınlatma olarak yeterli gelir?

Eğer uygun bi yer bulamazsam filmi söküp beyaz olarak kullanıcam...

75200823.jpg

Tampon altına sis farı gibi bişeyler takabilirsin.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Bunlar nekadar ışık yapıyor bilen varmı?

Arkadaki korumalıgın altına geri vites lambası olarak taksam nasıl olur?

SIS-LAMBASI-INCE-UZUN-BEYAZ-2-AD__30690049_0.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Geri vitesin karartılması çok güzel olmuş..

Bunlar nekadar ışık yapıyor bilen varmı?

Arkadaki korumalıgın altına geri vites lambası olarak taksam nasıl olur?

Bence arabayı boğma...

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Geri vitesin karartılması çok güzel olmuş..

Bence arabayı boğma...

Görüntü olarak güzel ama ışık performansında baya düşüş oldu...

Tamponun altına gizlenmiş bi lamba takmam şart, yada üzerindeki fimleri sökücem o zaman yeterli ışık yapıyor.

http://www.hepsiburada.com/Liste/dreamcar-...goryId=20024689

http://www.hepsiburada.com/Liste/dreamcar-...goryId=20024689

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Ellerine sağlık çok güzel oldu uğraştığına değdi ama ben bişey sorucam aracındaki cam filmleri çok koyu hiç sorun yaşamadınmı biz istanbulda polisi görünce kaçacak yer arıyoruz adamlar hem ceza yazıyor hemde filmleri söktürüp muayeneye gönderiyor valla kıskandım sizi...

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

Geri vites lambalarına çekilen film normal film mi?

tarihinde H tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
(düzenlendi)
Ellerine sağlık çok güzel oldu uğraştığına değdi ama ben bişey sorucam aracındaki cam filmleri çok koyu hiç sorun yaşamadınmı biz istanbulda polisi görünce kaçacak yer arıyoruz adamlar hem ceza yazıyor hemde filmleri söktürüp muayeneye gönderiyor valla kıskandım sizi...

Tşk ederim.

Allaha şükür şuana kadar bi sorun yaşamadım(arka camlar en koyusundan ön kapı camı 3 numara) şehir dışında uzun zamandır polis durdurmadı beni, şehir içindede 3-4 ayda birkere durduruyor(hava güzelse bizim evin 500 m. ilerisinde çevirme oluyor) onlarda bugüne kadar bişey demedi her durdurdugunda şakalaşıyoruz :)

Polislerin filmleri söktürme veya muayneye gönderme yetkisi yoksa(yeni yasa çıktıysa bilmiyorum) 1. sinde ceza yazıp gönderir 2. sinde ceza yazar ve aracı baglar. Bazılarıda ceza yazmayıp sök gönderiyim diyor...

uğur arabanın arka görünüşünü bozma geri viteslerin içini aç ve benim yaptığım gibi 3 erli power led yap ama bu ledler 3w lık power led olsun soğutucu yeter nede olsa 1 saat geri geri gitmiyoruz :)

siyah filminde kalır şuanda bana 3 erli 1 w power ler hayli hayli yetiyor eskisinden 2 kat daha güçlü.

onun maliyeti ve uğraşması biraz fazla bildigim kadarıyla, uzun zamandırda butür işlerle uğraşmadıgım için eksiklerim çok birde onları almaya karkarsam pahalıya patlar ;)

Led olsa güzelde olur yani :) sogutucularla birlikte ne kadar tuttu seninkiler? stop lambasının iç çapı 9.5 cm vıbarında derinligide 3 cm olması lazım...

Geri vites lambalarına çekilen film normal film mi?

Cama çekilen normal filmden değil bunlar birazdaha farklı(azdaha kalın) stop ve farlar için yapılmış...

bende tam çözemedim ters film galiba.?

Evet, normal film camın içinden yapıştırılıyor bu ise dışardan + dış etkenlerden etkilenmemesi için birazdaha kalın...

91045220.jpg

tarihinde U?ur Kamil tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Lambaya normal film uygulanamazmı. Açık tondan..

Kopma ihtimali yüksek + dıştan bakınca açık ampülün oldugu taraftan bakınca koyu görünür(camın tam tersi yani) buda aydınlatmayı düşürür tekrar.

Ayrıca çektirdigim film çokta koyu değil 2 numara cam filmi ile aynı koyulukta...

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

O zaman ger vites için ekstra lamba takmaktansa, ya lambanın üzerindeki karartıyı sökmelisiniz yada bu şekilde ışığa alışmalısınız.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
(düzenlendi)
O zaman ger vites için ekstra lamba takmaktansa, ya lambanın üzerindeki karartıyı sökmelisiniz yada bu şekilde ışığa alışmalısınız.

sokak lambası olmayan yerde test edip karar vericem ne yapıcagıma...

sokak lambası olan ortamda bi tehlike yaratmıyor, kırmızı yapıp ortasını beyaz yapsam daha güzel görünür ve aydınlatması birazdaha fazla olur ama düzgün şekilde ortasını kesebilirmiyimki?

tarihinde U?ur Kamil tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

Ufak yuvarlak bir şeyin etrafını nazikçe çizerek yapabilirsiniz.

tarihinde H tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut
Tşk ederim.

Allaha şükür şuana kadar bi sorun yaşamadım(arka camlar en koyusundan ön kapı camı 3 numara) şehir dışında uzun zamandır polis durdurmadı beni, şehir içindede 3-4 ayda birkere durduruyor(hava güzelse bizim evin 500 m. ilerisinde çevirme oluyor) onlarda bugüne kadar bişey demedi her durdurdugunda şakalaşıyoruz :)

Polislerin filmleri söktürme veya muayneye gönderme yetkisi yoksa(yeni yasa çıktıysa bilmiyorum) 1. sinde ceza yazıp gönderir 2. sinde ceza yazar ve aracı baglar. Bazılarıda ceza yazmayıp sök gönderiyim diyor...

onun maliyeti ve uğraşması biraz fazla bildigim kadarıyla, uzun zamandırda butür işlerle uğraşmadıgım için eksiklerim çok birde onları almaya karkarsam pahalıya patlar ;)

Led olsa güzelde olur yani :) sogutucularla birlikte ne kadar tuttu seninkiler? stop lambasının iç çapı 9.5 cm vıbarında derinligide 3 cm olması lazım...

Cama çekilen normal filmden değil bunlar birazdaha farklı(azdaha kalın) stop ve farlar için yapılmış...

Evet, normal film camın içinden yapıştırılıyor bu ise dışardan + dış etkenlerden etkilenmemesi için birazdaha kalın...

91045220.jpg

Malesef istanbulda işler biraz farklı polis arkadaşların hiç insafı yok anında ruhsatın bir yaprağını alıyor git muayeneni yaptır ruhsatını al diyor...

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Malesef istanbulda işler biraz farklı polis arkadaşların hiç insafı yok anında ruhsatın bir yaprağını alıyor git muayeneni yaptır ruhsatını al diyor...

Bana öyle biri denk gelsin önce avukat tanıdıgımla görüşür gerekli bilgileri aldıktan sonra mahkemeye giderim. Polislerin yasalarda olmayan bişeyi yapma hakkı yok(öyle bi yasa maddeside çıktıgını sanmıyorum)ceza yazmak veya aracı bağlamak dışında hiç bişey yapamaz ;)

Sizin bahsettiginiz olayı hiç duymadım ama filmden dolayı hafif kusurlu muayneden geçmiş araçların yeni ruhsatını vermiyorlar gidip tekrar muayne yaptırın diyorlar diye duydum...

Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven

Film çekerken filmin yapışkan yüzeyini ıslatıp öyle çekmen lazım.youtube da bununla ilgili uygulama videoları var.

Direk yapıştırınca baloncuk çıkabiliyor.Ben o nedenle stoplara film çekerken ıslatıp sıcak hava tabancası veya saç kurutma ile üflüyorum.Diger türlü baloncuk çıkıyor.

Fazlalıkları keserken ise maket bıçagı yerine jilet kullanmanda yarar var.Jilet daha keskin ve deger degmez filmi kesiyor.Ama burda yaparken biraz istekli ve sabırlı olman gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Görüntü olarak güzel ama ışık performansında baya düşüş oldu...

Valla o zaman filmi sök.. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...