İçeriğe Yönlendir

Ford Tourneo Connect Led stop

Yavuz Deniz

Recommended Posts

Vural Dumlu
Tşk ederim...

Nerelerde bulabilecegimi söyledi ama burası küçük yer oldugu için pek çeşit olmuyor o nedenle butarz bişeyi bulmakta zorlanabilirim(olmadı en son çare internetten şipariş vericem)...

Parlak folyo lazım olmuştu 3 tane reklamcı gezdim ancak buldum :)

Arayan bulurmuş. :) Aramak lazım. Benim şöyle bir anım var. :good1: Bene önceden arkadaşımla okulda ödev aldık grup olarak.(Atatürk'ün bir sözü ve imzası)Kendimiz yapmayı denedik ama olmadı.(biraz üşendik :D) Ödevi teslim etme günü pazartesiydi. Ben Uşaklıyım. Pazar günüydü. Beş saatte bütün reklamcıları gezdim. Tam pes etmek üzereyken 1 reklamcı geldi aklıma gittim ve açıkmış ödevide yapmış olduk :D

Kolay gelsin. Şnş. bulursunuz :D

Yorum bağlantısı
Recep Yazıcı1679652586
Tşk ederim...

Nerelerde bulabilecegimi söyledi ama burası küçük yer oldugu için pek çeşit olmuyor o nedenle butarz bişeyi bulmakta zorlanabilirim(olmadı en son çare internetten şipariş vericem)...

Parlak folyo lazım olmuştu 3 tane reklamcı gezdim ancak buldum :)

Sevgili Hemşerim.

Çok güzel bir uygulama. Eline sağlık.

Folyo yapmasan böyle kalsa bence daha güzel görünür.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
(düzenlendi)
Bence, Film çekmeyin.

Şlk bu şekilde monte edicem eğer araç üzerinde güzel durursa yaptırmaya bilirim veya değişiklik olsun diye yaptırabilirim...

tarihinde U?ur Kamil tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Şlk bu şekilde monte edicem eğer araç üzerinde güzel durursa yaptırmaya bilirim veya değişiklik olsun diye yaptırabilirim...

Bu parçaya(geri vites lambası) elektirik baglantısını nasıl yapabilirim? otokarın servisinde dikkatimi çekseydi orjinal söketini alırdım ama şimdi onun için o kadar yol gitmeye değmez(yoksa 2 kere gitmem gerekir)

Yarın sanayiye gidicem işten fırsat bulursam buna ne gibi bişey uydurabilirim bilgisi olan varmı?

unbdfge.jpg

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Sol stop lambasının elektirik baglantısı bitti, yarın işten fırsat bulursam araç üzerinde test edicem eğer sorunsuz çalışırsa sağ stop lambasınında elektirik baglantısını yapıcam...

Elektirik baglantısı yaparken resim çekmeyi unuttum, sağ stop lambasını yaparken çekerim artır.

8881w.jpg

8882d.jpg

888lm.jpg

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

1 saat önce araca takıp test ettim, herşey sorunsuz çalışıyor ama sinyal lambası normalden hızlı yanıp sönüyor dörtlüleri yaktıgımda sorun yok tek sinyal verdimmi led olan taraftaki sinyal hızlı hızlı yanıp sönüyor bu sorunu nasıl cözebilirim?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

Böyle olması normal. Araba ampüle göre ayarlanmış ledi görünce sapıtıyor diyebiliriz halk dili tabiri ile. Çaresi bir önceki mesajda.

Biz eski transitin led stoplarına arkaya görünmeyecek şekilde bir ampül bağlayarak çözüm bulmuştuk. Ama amatörce bir uygulama tabiki.

tarihinde H tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven

Ebayda ledli sinyaller için üretilen flaşörler var.Pahalı da degil ucuzladı.Onlardan getirt tak.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
(düzenlendi)
Böyle olması normal. Araba ampüle göre ayarlanmış ledi görünce sapıtıyor diyebiliriz halk dili tabiri ile. Çaresi bir önceki mesajda.

Biz eski transitin led stoplarına arkaya görünmeyecek şekilde bir ampül bağlayarak çözüm bulmuştuk. Ama amatörce bir uygulama tabiki.

Öneriler için tşkler...

Peki ampul taksammı daha uzun ömürlü ve sorunsuz olur yoksa direnç'mi? Ampul duyu zaten orda(ledler üzerine baglı) ampulun takılabilcegi kadarda boşluk var led sinyal lambasının arkasında...

Ebay'dan hiç alışveriş yapmadım o nedenle ona hiç bulaşmiyim diyorum...

Park lambası ve frende'led onlara bi işlem yapmama gerek varmı? Test ederken diğerlerinde bi sorun fark etmedim ama fren lambasını yanarken arkadan görmedim...

Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven

Ben ampül bıraktım.Enerjinin bir kısmı ışık olarak dışarıya atıldıgı için ampül dirence göre daha az ısınıyor.

Ebaydan ben de hiç yapmadım kredi kartı kullanmadıgım için ama flaşörden getirtcem.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Ampul takmak daha mantıklı yani?

Ampulun kablolara zarar vermemesi için(uzun vadede) ampüle ne gibi bi işlem yapılışabilir peki? veya kablolara...

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Ampül işi daha kolay ama sizinde sorduğunuz gibi ampülü sokacak bir yer bulması insanı uğraştırıyor. Eğer kolay bir yer bulursanız hiç uğraşmayın direk ampül ile bu işi çözün derim. Diğer lambalarda bu şekilde bir sıkıntı yaşanmaz. Ama neme lazım y,nede lambaların hepsi yanarken arkadan araca bakmak gerek.

Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven

Benım arka sinyal ampüllerim 1,5 yıldır paralel baglı sinyallere.

Orjinal duylarının içinde arkada bagajda duruyor.Boyamadım bantlada sarmadım bile üzerlerini ve sorun yaşamadım.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
(düzenlendi)

Sağ stop lambasınında elektirik baglantısını hallettim ve sinyal olayınıda ampül takarak çözdüm...

Kabloları vida ile sabitledikten sonra hızlı yapıştırıcı ilede yapıştırdım oynamasınlar diye, pense yardımıyla koparmaya çalışmadıgım süre vidayı çıkarsamda çıkmıyorlar yerinden :)

Bu ampülün girecegi boş alan...

xzd2.jpg

xzd1.jpg

xzd3.jpg

Yorum bağlantısı
Oktay Toker
(düzenlendi)

Eline sağlık. :)

0.75 kablo değilmi gerçi yeterlide daralan makaron yada bu papuçların plastik koruyucularından vardı ondan kullansaydın daha iyi olurdu.Şu etiketleride sökmemişsin hiç. :D Ampulü bari düzünü kullan bu turuncular pahalı. :)

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Eline sağlık. :)

0.75 kablo değilmi gerçi yeterlide daralan makaron yada bu papuçların plastik koruyucularından vardı ondan kullansaydın daha iyi olurdu.Şu etiketleride sökmemişsin hiç. :D Ampulü bari düzünü kullan bu turuncular pahalı. :)

Evde önceden kalmış kablo vardı onu kullaniyim dedim :) biraz kalın kaçmış sanırım...

Normalde papuçların üzerine bişey yapmiycaktım sonra baktım yandaki kısma çok yakın duruyor bi sorun çıkartır falan basitçe çöziyim dedim...

Stop lambaları orjinal oldugu için içinde lambalar hazırdı yani para verip almadım :D adamlarda sinyal lambasının yerine farklı lamba takılmiycak şekilde ayarlamışlar uğraşmiyim diye bende sinyal ampüllerini taktım...

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Stoptaki veya geri vitesteki ampuller farklımı?Aynı duyu olması lazım.Ön sinyale lazım olur sonra. :)

Geri vites ve sis lambası ampülü aynı, sinyal ve stop lambasının sabitlemek için yanında olan çıkıntıların yeri 0.2 cm farklı.

Bilmeyen biri yanlış takmasın diye düşünülmüş galiba...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
sinyal lambası normalden hızlı yanıp sönüyor

Bence elektronik bir flaşör bulunup, sorun kökten çözülmeli..

Flaşör bulunamıyorsa Servet'in önerdiği direnç işe yarayacaktır..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...