Ufuk Ünal 2 Temmuz 2008 Paylaş 2 Temmuz 2008 arkadaşlar merhabalar.benim bi derdim var.oturduğum yerde aklıma bişeyler geliyo sürekli şu anki aklıma gelen parklar ve sinyaller.benim aracımda parklar farın içinde yanıyor.ben bunları sinyalde yanmasını istiyorum ve turuncu yanmasını istiyorum.elimde turuncu park ampülleri var.şimdi ben bu ampülleri normal parklarn soketne takıp sinyal ampülünü gevşetip yanından içeri salsam mı.yoksa baka ne yapabilirim.ha bide bu park ampülü sinyalin olduğu yerde reflöktere deyerse orayı eritirmi acaba.şimdiden çok teşekkürler.... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 Temmuz 2008 Paylaş 3 Temmuz 2008 Elektrik bağlantısını sinyalden röleyle tetik alarak yapabilirsin. Sinyal ampulünde değişiklik yapmanı önermem, farın içindeki sarı yanan sinyal ampulünün de hoş görüneceğini düşünmüyorum. Yorum bağlantısı
Ilk Er 4 Temmuz 2008 Paylaş 4 Temmuz 2008 Aynı uygulamayi bende yapmayi istiyorum. En sagliklisi cift flamanli (5/21W) ve sari yanan bir ampul kullanmak. Ben bu tarz ampulu ankarada bulamadim.Benim eski hondamda ayni uygulama mevcuttu sinyalin icinde ampulden bagimsiz sari kep oldugundan, oto elektrikciden aldigim cift flamanli ampul, ona uygun duy ve oto elektrikciyi ziyaret ederek olayi bitirmistim. Sinyalin icinde sari kep mevcut degilse, sari yanan ampul icin butcherla baglanti kurabilirsin. Yorum bağlantısı
Ufuk Ünal 4 Temmuz 2008 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2008 böyle yapabilmek için elektrikçi şart peki zor bi işlem mi acaba Yorum bağlantısı
Ilk Er 4 Temmuz 2008 Paylaş 4 Temmuz 2008 böyle yapabilmek için elektrikçi şart peki zor bi işlem mi acabaParklardan sozkonusu duya bir kablo. Zorlugu bu kadar, ancak elektrik ciddi bir istir. Bu isi bilen ve surekli yapan birine yaptirmak mantikli olani. Yorum bağlantısı
Ufuk Ünal 4 Temmuz 2008 Yazar Paylaş 4 Temmuz 2008 o zaman çok pahalı ve kablo trafiği çok olmayan bi işlem bu.parklardan sinyalin duyuna bi kablo çekicez.orayada çift flamanlı ampül takıcaz olucak bitcek.yanlış anlamamışm değilmi Yorum bağlantısı
Ilk Er 5 Temmuz 2008 Paylaş 5 Temmuz 2008 o zaman çok pahalı ve kablo trafiği çok olmayan bi işlem bu.parklardan sinyalin duyuna bi kablo çekicez.orayada çift flamanlı ampül takıcaz olucak bitcek.yanlış anlamamışm değilmiEvet oyle. Sinyalin icinde sari kep bulunmuyorsa, sari camli cift flamanli ampul bulamiyorsun kolay kolay. Ben ankarada henuz bulamadim. Hala ariyorum. Birde duy uzerinde oynama yapman yada cift flamanli ampule uygun duy bulman gerekiyor. Cikmacilar yardimci olurlar. Yorum bağlantısı
Ufuk Ünal 6 Temmuz 2008 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2008 bende ankaradayım.yarın bi sanayi yapıcam.yıldız sanayinede geçicem.oralarda bakarım.turuncu şapka yok maleseffff :'( ama ben daa önce normal turuncu park ampüllerini cam boyasıyla kendim boyadım.canavar gibi oldu.4-5 kat boya atmıştım:) şimdide normal stop (şeffaf) ampülü boyarda takarım.tek çözüm Yorum bağlantısı
Recommended Posts