Murat Atagenç 17 Eylül 2008 Paylaş 17 Eylül 2008 05 Sedan Civic'n sis ampüllerini ve parklarını beyaz yapmak istiyoruz.Sanırım parklar dipsiz dedikleri model ama sislerden H8 modeli çıktı.Daha önce hiç duymadım,görmedim.AnaSayfa'dan baktım ampül tiplerine orda bile yok Üstünden çıkan philips markaydı ama normal halojen ampül.H8 bulamadık yerine başka ampül koyabilir miyiz ya da H8 nerde bulabiliriz? Şimdiden teşekkürler... Yorum bağlantısı
Ahmet Göker Derya1679652568 17 Eylül 2008 Paylaş 17 Eylül 2008 05 Sedan Civic'n sis ampüllerini ve parklarını beyaz yapmak istiyoruz.Sanırım parklar dipsiz dedikleri model ama sislerden H8 modeli çıktı.Daha önce hiç duymadım,görmedim.AnaSayfa'dan baktım ampül tiplerine orda bile yok Üstünden çıkan philips markaydı ama normal halojen ampül.H8 bulamadık yerine başka ampül koyabilir miyiz ya da H8 nerde bulabiliriz?Şimdiden teşekkürler...Sisler orjinalse eğer H11 olmaları gerekiyor. H11 model olarak hafif beyazımsı bir görüntü istiyorsanız Osram Nightbreaker,eğer maviye kaçan beyazlık istiyorsanız da mtec marka ampullere bakabilirsiniz. Ama şunu da söylemek gerekli aydınlatma olarak mteclerden fazla birşey beklemeyin. Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 17 Eylül 2008 Yazar Paylaş 17 Eylül 2008 Orjinal ama Philips H8 çıktı RG MEGAWHITE adında bi beyaz yananlardan bulduk ondan aldık bakalım takınca ne olacak... Yorum bağlantısı
Murat Hocaoğlu 18 Şubat 2012 Paylaş 18 Şubat 2012 2008 sedan civic için halojen ampül alıcam fakat tam tipi nedir bilmiyorum 9006 h4 müdür kısacası uzun kısa H kaç almalıyım_? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 18 Şubat 2012 Paylaş 18 Şubat 2012 2008 sedan civic için halojen ampül alıcam fakat tam tipi nedir bilmiyorum 9006 h4 müdür kısacası uzun kısa H kaç almalıyım_?Murat bey merhaba aracınızın ampul tipi 9006 HB4 tür size tavsiyem Philips 9006 HB4 4300K 55W Crystal Vision Premium Halogen alırsanız aydınlatma biraz daha iyi olur...Uzun far ampulu genelde H1 olabiliyor ama emin değilim Yorum bağlantısı
Murat Hocaoğlu 18 Şubat 2012 Paylaş 18 Şubat 2012 Murat bey merhaba aracınızın ampul tipi 9006 HB4 tür size tavsiyem Philips 9006 HB4 4300K 55W Crystal Vision Premium Halogen alırsanız aydınlatma biraz daha iyi olur...cevap için teşekürler Mahmut bey bosh plus90 düşünmüştüm forumdan da araştırdım HB4 H4 olarakta satılanlar aynımıdır birde uzunlar nedir Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 18 Şubat 2012 Paylaş 18 Şubat 2012 (düzenlendi) cevap için teşekürler Mahmut bey bosh plus90 düşünmüştüm forumdan da araştırdım HB4 H4 olarakta satılanlar aynımıdır birde uzunlar nedirMurat bey H4 le HB4 farklı ampul tipleridir,birbirlerine hiç benzemezler bile.Boshc da olabilir ama almışken performans ampulu alın beyaza yakın bir renk verir.Uzun far ampulu genelde H1 olabiliyor ama emin değilim 18 Şubat 2012 tarihinde Mahmut Akbulut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ozan Kar 18 Şubat 2012 Paylaş 18 Şubat 2012 aydınlatma istiyosanız philips xtreme vision alın(HB4 varmı bilmiyorum) Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 18 Şubat 2012 Paylaş 18 Şubat 2012 aydınlatma istiyosanız philips xtreme vision alın(HB4 varmı bilmiyorum)HB4 Extrem Vision var 55W -- Crystal Vision lar 55W-60W , aralarında sadece renk farkı var CV biraz daha beyaz yanar. Yorum bağlantısı
Onur Araz 18 Şubat 2012 Paylaş 18 Şubat 2012 Bu kasa civiclerde D2R 4300k xenon yok muydu ben öyle biliyorum Arkadaşımın 2009 model civici öyleydi Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 18 Şubat 2012 Paylaş 18 Şubat 2012 Bu kasa civiclerde D2R 4300k xenon yok muydu ben öyle biliyorum Arkadaşımın 2009 model civici öyleydiMakyajlı kasalarda D2R xenonlu ama Murat beyin aracı 2008 makyajsız kasa... Yorum bağlantısı
Onur Araz 18 Şubat 2012 Paylaş 18 Şubat 2012 Makyajlı kasalarda D2R xenonlu ama Murat beyin aracı 2008 makyajsız kasa...Hmm anladım abi. Yorum bağlantısı
Murat Hocaoğlu 18 Şubat 2012 Paylaş 18 Şubat 2012 (düzenlendi) aynen aslında angel far var şuan ama aydınlatma berbat bixenon yaptırcaktım ilker beyle konuştum fakat muaynede sorun çıkıyormuş far yıkama ve yükseklik ayarı yüzünden bende orjinal farlarıma dönücem bosh plus 90 düşünmüştüm hb4 varmı bakmam lazımbiraz araştırdım philips var sadace 100tl civarı değer mi yani 1 artı sağlıcak mı yoksa bixenon mu yaptırmalıyım yaptırsamda muayneden geçme ihtimalim varmı çok soru sordum bu akşam tşkurler yorum yapan herkese 18 Şubat 2012 tarihinde Murat Hocaoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 18 Şubat 2012 Paylaş 18 Şubat 2012 aynen aslında angel far var şuan ama aydınlatma berbat bixenon yaptırcaktım ilker beyle konuştum fakat muaynede sorun çıkıyormuş far yıkama ve yükseklik ayarı yüzünden bende orjinal farlarıma dönücem bosh plus 90 düşünmüştüm hb4 varmı bakmam lazımbiraz araştırdım philips var sadace 100tl civarı değer mi yani 1 artı sağlıcak mı yoksa bixenon mu yaptırmalıyım yaptırsamda muayneden geçme ihtimalim varmı çok soru sordum bu akşam tşkurler yorum yapan herkeseMurat bey gönül rahatlığı ile farlarınıza bi-xenon yapabilirsiniz vizeye girmeden önce yapmanız gereken OEM xenon ampuleri söküp yerine halojen ampul takmak,bu şekilde vizeden sorunsuz geçersiniz... Yorum bağlantısı
Murat Hocaoğlu 18 Şubat 2012 Paylaş 18 Şubat 2012 Murat bey gönül rahatlığı ile farlarınıza bi-xenon yapabilirsiniz vizeye girmeden önce yapmanız gereken OEM xenon ampuleri söküp yerine halojen ampul takmak,bu şekilde vizeden sorunsuz geçersiniz...çok tşürler Mahmut bey bixenon en sağlıklısı olcak o zaman Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz 18 Şubat 2012 Paylaş 18 Şubat 2012 Murat bey gönül rahatlığı ile farlarınıza bi-xenon yapabilirsiniz vizeye girmeden önce yapmanız gereken OEM xenon ampuleri söküp yerine halojen ampul takmak,bu şekilde vizeden sorunsuz geçersiniz...Bi-xenona halojen takıp muayeneye gidecek ilk kişi kim acaba? Uygulama fotoğrafları çok faydalı olur. Yorum bağlantısı
Ozan Kar 19 Şubat 2012 Paylaş 19 Şubat 2012 HB4 Extrem Vision var 55W -- Crystal Vision lar 55W-60W , aralarında sadece renk farkı var CV biraz daha beyaz yanar.philipsin sitesinde crystal visionu bulamadım. Vision +%30(3 yıldız), Vision Plus +%60(4 yıldız) XtremeVision +%100(5 yıldız)Birde blue vision ultra çıkmış (5 yıldız)standartlara uyan tüm ampuller zaten 55W değilmi? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 19 Şubat 2012 Paylaş 19 Şubat 2012 standartlara uyan tüm ampuller zaten 55W değilmi?Ozan bey,ampul üreticileri Osram-Philips-Sylvania 55W la sınırlı üretim yapmıyorlar Her H gurubu ampulun kendi W standartı var.ECE ve DOT un belirlediği üzere 51W tan 65W ta kadar üretim yapmaktalar,genelde performans ampullerinin W ları daha yüksek ama normal halojen ampullerdede 9005 serisi mesela 60-65W olarak üretiliyor ECE de 60W olan HB3 DOT ta 65W olabiliyor... 1 Yorum bağlantısı
Tahir Tahiroğlu 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 Makyajlı kasalarda D2R xenonlu ama Murat beyin aracı 2008 makyajsız kasa...Makyajlı kasalarda D2R xenonlu ama Murat beyin aracı 2008 makyajsız kasa...meraba mahmut abi yeni üye oldum baya bi araştırdım en faydalı yorumları burda buldum sanırım size bi sorum olacak da aracım 2010 honda cıvıc dream modeli ampul tipi hb4 dolu paketlerinde d2r 4300 xenon var bende dolu paketlerindeki gibi d2r 4300 xenon yapmak istiyorumda mümkünmüdür acaba. ampul tipleri farklı olurmu sizce.. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Merhaba Tahir kardeşim hoş geldin Malesef bu mümkün değil 2 seçeneğin var çıkma D2R far almak yada mevcut farlarına mercek montajı yapmak , 2.seçenek fiyat olarak daha makul olacaktır Yorum bağlantısı
Tahir Tahiroğlu 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Öncelikle zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim mercek taktırdığımda d2r ampul takılabilirmi? Yada hb4 için önereceğiniz iyi aydınlatma ve beyaz renge yakın ampül varmıdır. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Öncelikle zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim mercek taktırdığımda d2r ampul takılabilirmi? Yada hb4 için önereceğiniz iyi aydınlatma ve beyaz renge yakın ampül varmıdır.Mercek tipine uygun ampul takman gerekir, D2S ya da D1S olur. HB4 için : http://www.geceucusu.com/topic/2616-halojen-ampul-secimi-ve-halojen-farlarin-guclendirilmesi/ Yorum bağlantısı
Ahmet Kızılyer 28 Ocak 2017 Paylaş 28 Ocak 2017 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar ben araniza yeni katıldım. Benim sizlere şöyle bir sorum olacak. 2008 honda Civic aracım var bunun far kodları nedir uzunlar, kısalar ve sisler Halojen olarak en iyi aydınlatma için öneriniz nelerdir tercihim beyaz ışıktır. Şimdiden vereceğiniz öneriler için teşekkürler. 28 Ocak 2017 tarihinde Ahmet KIZILYER tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Saruhan 28 Ocak 2017 Paylaş 28 Ocak 2017 aracınızın far kodu servis kitapçığında bulunur. halojen ise ge Philips osram performans ampulleri dışında seçeneğiniz yok. yeni nesil led aydınlatmalar var ama tr de iyisi yok çinden almanız lazım. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 Şubat 2017 Paylaş 4 Şubat 2017 On 28.01.2017 at 16:17, Ahmet KIZILYER yazdı: Merhaba arkadaşlar ben araniza yeni katıldım. Benim sizlere şöyle bir sorum olacak. 2008 honda Civic aracım var bunun far kodları nedir uzunlar, kısalar ve sisler Halojen olarak en iyi aydınlatma için öneriniz nelerdir tercihim beyaz ışıktır. Şimdiden vereceğiniz öneriler için teşekkürler. Civic'lerde hb tipi ampul olabiliyor, önce kılavuzdan ampul tipini tespit edin ya da aracın bi fotosunu gönderin. Burdan : http://www.geceucusu.com/topic/2616-halojen-farların-güçlendirilmesi-ve-ampul-seçimi/ Yorum bağlantısı
Recommended Posts