İçeriğe Yönlendir

Connect Far Ampul Değişimi

Vedat Kumral

Recommended Posts

Vedat Kumral

herkese selam arkadaşlar.benim ford tourneo connect aracım var.arabanın kısa ve uzun farları h4 türünü destekliyor(12volt,55w).biraz araştırdım ve osram night breaker almaya karar verdim sorum şu;

aracın garantisi temmuza kadar devam ediyor farı değiştirince araç garantiden çıkarmı,farın araca herhangi bir zararı olurmu ve taktırmak için servise mi yoksa oto elektrikcisine mi gitmeliyim? teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
herkese selam arkadaşlar.benim ford tourneo connect aracım var.arabanın kısa ve uzun farları h4 türünü destekliyor(12volt,55w).biraz araştırdım ve osram night breaker almaya karar verdim sorum şu;

aracın garantisi temmuza kadar devam ediyor farı değiştirince araç garantiden çıkarmı,farın araca herhangi bir zararı olurmu ve taktırmak için servise mi yoksa oto elektrikcisine mi gitmeliyim? teşekkür ederim.

Aracınızın orijinal ampülü ile aynı teknik özelliği taşıdığı için herhangi bir arıza v.s. olmaz.Garantiyi etkilemez ama yinede servise danışın.sorarlarsa ne bu ampül diye watı aynı daha beyaz taktırmak istiyorum dersin.kalkıpta fara-tesisata zarar verir diyemezler.sadece renk farklı.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Sorun olacağını sanmam, bişey olmaz. Kolaysa kendiniz bile değiştirebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Vedat Kumral

Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.içim biraz daha rahatladı ama yinede servisine danışacağım.herhalde bu hafta içinde taktırırım.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Mert Nar

Öncelikle bu yorumu yapmadan önce diğer konulara baktım en son 2sene önce tartışılmış cevap veren kişileri bulamam diye yeni konu açtım kusra bakmayın..

merhaba arkadaşlar gece gece aklıma bu diamond vision ampüller girdi.. =) size bir sorum olacak;

2007 model ford tourneo connect aracıma bu modelin h4 55w 5000 k olanını taksam bir sorun yaşarmıyım uzun ömürlü olurmu ?

şimdiden çok teşekkürler.. (sis farlarımdada h11 mt-474 cosmos blue white var)

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Öncelikle bu yorumu yapmadan önce diğer konulara baktım en son 2sene önce tartışılmış cevap veren kişileri bulamam diye yeni konu açtım kusra bakmayın..

merhaba arkadaşlar gece gece aklıma bu diamond vision ampüller girdi.. =) size bir sorum olacak;

2007 model ford tourneo connect aracıma bu modelin h4 55w 5000 k olanını taksam bir sorun yaşarmıyım uzun ömürlü olurmu ?

şimdiden çok teşekkürler.. (sis farlarımdada h11 mt-474 cosmos blue white var)

Mavi camlı ampullerin aydınlatmasında göz hassasiyeti düştüğünden özellikle yağışta performans sorunu yaşanıyor. -> http://www.geceucusu.com/Daha-iyi-aydinlat...mesi-t2616.html

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...