İçeriğe Yönlendir

Opel Astra F Clear Eye Farlar

Erhan Yücel

Recommended Posts

Erhan Yücel

Merhaba arkadaşlar..

94 Model Astra F e sahibim. Aracımın farlarını ön tarafı desensiz olan farlarla değiştirmek istiyorum. Paliolarda ibrida oalrakta satılan bu farlardan corsa için üretilmiş fakat astra için üretilmiş olanını bulamadım. Bunu bulabileceğim bir yer varmı? veya nasıl bir çözüm yaparız bu iş için?

Cevaplarınızı bekliyorum

Saygılar

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Stop2002 galiba adı...

Onlar yanılmıyorsam tanesini 50 liraya yapıyorlardı..

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Mercek uygulaması yapacaksan şeffaf far camı işe yarar. Öteki türlü aydınlatman bozulur, desenli cam aydınlatma desenini belirleyen bir parçadır çünkü.

Yorum bağlantısı
Erhan Yücel

Stop 2002 nin bu işi yaptığını biliyorum fakat farlar yol yerine dağı taşı göstereceği için o secenegi tercih etmek istemiyorum. Clear eye far üretimi yapan özel firmalar varmı? elinde katalog tarzı brosur olan vardır belki ve astra f için üretimi olan bir yer bilen varmı? Veya diyelim ki stop 2002 de yaptırdık içine açılı reflektor uygulayabileceğimiz ve bu fara uyarlayabilecegimiz bir far varmıdır?

Yorum bağlantısı
Erhan Yücel

Angel eye farları sevmiyorum. O yüzden almak istemiyorum ama hiçbişey beceremezsem sonunda mecburen alacaz gibi..

Bugun clear eye far bulamayacagımı anladıktan sonra, çıkma bir astra F farı aldım. Birde en son kasadan oncekikasa palio farı aldım. palio farının h7 reflektorunun boyutu uzunlardan kesildikten sonra astra f e cok benziyor. kestim bictim ve içine oturtabilegimgibi duruyor. yarın netlesir iyice calısmalar.. eger guzel bir aydınlatma saglayabilirsem, 2002 stoptan da kaplattıkmıydı olay tamamdır. Dunyadaki ilk clear eye onunu goren astra f olabilirim belki hehe ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...