Mehmet Ozyurek 9 Nisan 2009 Paylaş 9 Nisan 2009 Servet, devir tasarruf devri. millet 35 watt yapmaya çalışıyor sen 150 yap yapıyorsun.. 20 watt yap görelim cevherliğini.. Yorum bağlantısı
Murat Şen 10 Nisan 2009 Paylaş 10 Nisan 2009 quattros yazdı: 100wattlığı varmış birde.100 wattlığı nasıl bir ballastla yakıyoruz?bana forumdan birisi yardımcı olabilirmi ebaydan eğer varsa 5300 lumen olan ampulden getirtmek istiyorum h1 varsa.onur millete bi xenon yetmiyor sen h1 diyorsun kurtul o iğrenç merceklerden Yorum bağlantısı
Barış Kürüm 24 Nisan 2009 Paylaş 24 Nisan 2009 (düzenlendi) samsunlu yazdı: onur millete bi xenon yetmiyor sen h1 diyorsun kurtul o iğrenç merceklerden kurtulalım diyerek kurtulabilseydik ne güzel olurdu, aha araba marea farlar minicik içine bişey sığmıyor yaparım diyene hemen bi çift yan sanayi far yolluyim maliyeti bana ait olaraktan el emeğini de koyarak beni kurtarsın.... 24 Nisan 2009 tarihinde bkurum74 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Şen 25 Nisan 2009 Paylaş 25 Nisan 2009 onurun farıyla sizin farınız farklı.. onurda fiesta angel eye far war .. ona valeo d2s montajı cok rahat olur .. sizin farınıza yorum yapamıyorum.. saygilar Yorum bağlantısı
Erdem Selamet 6 Aralık 2009 Paylaş 6 Aralık 2009 (düzenlendi) Voltron yazdı: Ebayde bulunabilir, kimileri balastın üzerinde değişiklik yaparak takıyor. Ama önerilmiyor.http://www.teknotronik.com.tr/product_deta...D=26&pID=79burada varmış sanırım ama stok tükenmiş... Bir de "TIBBİ AMPUL" olarak geçiyor eğer aynı ampulse Bi-Xenon projektörde kullanılırsa selektörde öndeki sürücünün gözlerine TIBBİ müdahale yapacağı kesin... 6 Aralık 2009 tarihinde erdemselamet tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts