İçeriğe Yönlendir

VW Caddy Led Stop

Cüneyt Akyüz

Recommended Posts

Cüneyt Akyüz

Vw caddy e göre bu tarz bi ledli stop bulabilecegim veya yaptırabilecegim bi yer bilen varmı acaba :)

post-2077-1240553857_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

sahibinden.com 'da led'li far vs. yapan firmalar var onlarla temasa geçebilirsin.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Cüneyt Akyüz

Resimdeki arabanın arkasında yazılı olan siteye girdim aradım kendilerini led işlemini 200 liraya yapıyorlar (ledlerin metresi 60 liraymış 3 metre led gidiyomus ) Cıkma stoplar bulursak yaptırmayı düşünüyoruz..

Yorum bağlantısı
Özgür Yıldız

fuarda bir firma vardı led stop satan, leon ve T5 için stoplar vardı standlarında firmanın ismini hatırlayamadım şimdi bilen biri çıkacaktır mutlaka

Yorum bağlantısı
Ali İhsan1679652583

fk,junyan ve sonarın far ve ön lambaları var araç modellerine göre onlarada bakabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Cüneyt Akyüz

Araştırdım bayağı ama hazır olanı bulamadım caddy e göre şimdi bu firmadan haber bekliyorum çıkma stop bulup bana haber edecekti...

Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Berat Önder

Birader hiç firmayla falan ugraşmanı tavsiye etmem bildigin kazık yani metresi 60 tl mi olur

Ben caddy me bundan aldım taktım çok basit caddy arka stoplar tırnaklı çıkar bundan 5li satılanları var al ondan direk kabloyu artı eksi bagla kullan uzun ömürlü olur

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Adem Duman

Cıkma stop bulmak o kadar zor değil aslında , ben oktay abiye yaptıracagım led stoplardan , Ankara da ciftini 70 tl ye satıyorlar yan sanayisini..

Yorum bağlantısı
Oktay Toker

2009 da metresi 60tl gayet iyi rakam.Şimdi bize pahalı gelebilir.Rabbimin izni ile güzel bir power led projemiz var.sonucu şimdiden bende merak ediyorum.Fatih sen daha bekle dur bakalım. :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...